Kako gledate na poletne avanturice?

lionel

Pripravnik
5. nov 2007
98
0
6
Kaj si predstavljate npr, ko ste nekje na dopustu z prijatelji in pride do tega, da začnete flirtati z puncami in naposled nanese, da ste nekje vmes med tem, da razmišljate ali naj bo to le 1 lep prigodek več ali mislite kako bi bilo prijetno nadaljevati npr počitnice v nedogled, ker ste se npr zagledali v to osebo in vas je očarala. V bistvu v mojem primeru nisem imel nič, ker nisem hotel ponoviti in imeti na spisku samo še ene iste zgodbice, ki se začne in konča nekako tako, da pač se malo objemaš in tko pol pa drugi dan bi najraje zbrisal prejšnji dan iz spomina, ampak ne ker ti ni bilo všeč ampak zato, ker drug dan imata z punco čisto drugačne namene
confused-1.gif

Tokrat sem bil sam tisti, ki je gledal dlje in ne samo na day after ampak sem reku, da je bolje nič kot pa samo en spomin na počitnice in pika
confused-1.gif

Ja pač smatrala je da nisem dovolj resen za resne stvari in podobno
uf-1.gif

SAMO TI ME LAHKO SPREMENIŠ
TI SAM TI
srce-1.gif

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
Ti si rajš odpri svoj blog....
Ampak, če že sprašuješ? V mojih letih, ko sem bil še samski, smo ga žurali na polno. Nikoli mi ni bilo žal prejšnega dogodka. Je pa res, da smo šli na morje zaradi partyjev, alkohola....ženske so kar same prišle zraven.

PNG

Fizikalc
24. jul 2007
1.109
5
38
papua nova gvineja :)
poletne avanture so ravno to-avanture
smile-1.gif

Ne vem pa, zakaj bi karkoli želel izbrisati iz spomina... Itak pri tem že v štartu veš, da po vrnitvi domov najverjetneje ne bo nič iz tega. Jst mam večino poletnih avanturic v lepem spominu, pa ne glede na to, kako se je zadeva končala. Še dans nekje hranim razglednico, ki mi jo je (naparfumirano z njegovim parfumom
grin1.gif
)...

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Napisal si naslov poletne avanture, v tekstu pa en kup negativnih smajlov.
grin1.gif
Tole nekako ne gre skupaj.

Poletne avanture - super. Najslabše, če se obremenjuješ, kaj pa zdaj to pomeni..., kaj resnega ali ne... Uživaš tistih par dni, tednov...., kar bo, bo. Če ne bo nič, pač ne bo, maš lepe spomine.

Po poletju pride pa še veseli december, ki zna biti ravno tako sproščen, kot poletje....kar se tiče raznih avanturic.

Grisbi

Fizikalc
19. jul 2007
2.193
1
36
20 km iz Lj
Če imata dva razčiščeno pri sebi, da je to kar se dogaja samo poletna avanturica, ne vidim problema...problem je, ko nekdo (predvsem ženske) pričakuje nekaj več, potem je pa jok in stok konec poletja
crazy1.gif

pikijakob

Pripravnik
8. avg 2008
273
0
16
Obala
Citat:
Uporabnik Grisbi pravi:
Če imata dva razčiščeno pri sebi, da je to kar se dogaja samo poletna avanturica, ne vidim problema...problem je, ko nekdo (predvsem ženske) pričakuje nekaj več, potem je pa jok in stok konec poletja
crazy1.gif
Se podpišem pod tole.

tinekr

hot mamica
29. jul 2007
1.941
0
36
47
Včasih, si ti, dragi moj, bil dosti bolj resen kot zdaj.
grin1.gif

Kaj se tiče poletnih avantur pa že ne vem več kaj je to.

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
Citat:
Uporabnik PNG pravi:
Ne vem pa, zakaj bi karkoli želel izbrisati iz spomina...

Ok, tip se ga recimo na mrtvo napije in se zjutraj zbudi v kaki prikolici ob tebi...če ni to razlog za popoln izbris spomina...
evil.gif

Sicer so pa poletne avanture leglo spb...pa prijeten seks vsem!

PNG

Fizikalc
24. jul 2007
1.109
5
38
papua nova gvineja :)
ja, v takem primeru bi si pa res to hotla zbrisat iz spomina-da pozabim, kako je sploh pršlo do tega, da mrtvo pijan tip spi z mano v isti postli
grin1.gif

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
ksz

Poletne avanture... No ne vem ce se rece lahko poletni avanturi brez seksa se avantura, ampak ce ja, potem sem za in ja, redno prakticiram sploh ko in ce sem samska. Morje pa sonce in vrocina pa gola telesa naredijo svoje, seks pa no-go pa ceprav zasciten. Nikol se ne ve kaj te lahko doleti in zarad ene nepremisljenosti se lahko zgodi marsikej.
(Omg, res sem za med nune
grin1.gif
)