Kako dvigniti imunski sistem?

Schumi

Fizikalc
2. avg 2007
4.128
12
38
Torej kako? Obstajajo recepti, tablete? Športam kolikor mi čas dopušča, ostalo pade v koš s stresom in vsem kar spada poleg.

Generik

Guru
14. maj 2011
3.889
1.272
113
Alpha Men
218_large.jpg

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Citat:
Uporabnik Schumi pravi:
Kako dvigniti imunski sistem? Obstajajo recepti, tablete?
Se ne spoznam na zdravstvo, mi pa logika pravi da tako ne.
Imunski sistem je neke vrste "kondicija" telesa. Kondicijo pa pridobiš s tem, da greš npr. teč, ne pa da vzameš avto. Saj pomaga, ampak potem ti kondicija pade.

Rikolus

Fizikalc
19. jul 2007
2.364
87
48
Citat:
Uporabnik Denis pravi:
Sami praški pa sama kemija pa jebemu sunce....
Kar je domačih arcnij je Ameriški slamnik, ki pa se mi zdi, da je za letos prepozno, ker so cvetovi odcevteli...

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
Citat:
Uporabnik Schumi pravi:
Torej kako? Obstajajo recepti, tablete? Športam kolikor mi čas dopušča, ostalo pade v koš s stresom in vsem kar spada poleg.

Kaj te daje? Imunski sistem a stres?

Drugače pa jej sezonsko sadje in se rekreiraj - kupi si kolo, rolarje, pojdi tečti.... če nimaš časa pa lepo ustaneš eno uro pred službo, greš pol ure teči, se stuširaš in v službo. Jutranje kave sploh neboš pogrešal
zmaga.gif

Schumi

Fizikalc
2. avg 2007
4.128
12
38
Stres in posledično je očitno padel imunski. Sicer je že bolje, ampak vseen. Rekreiram se kolikor dopušča čas. Pred službo rekreacija odpade razen na področju javne razsvetljave.
tongue-1.gif

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Meni pomaga, da se rekreiram tudi v primeru ne najboljšega vremena, pa še takrat nisem oblečen kot medved. Tako da sem imel v zadnjem letu le en tridnevni zelo blag prehlad. Pa me stres kar dobro napada.

Samo pravijo, da pa potem za revmo to spet ni v redu.
confused-1.gif
No ja, zaradi nečesa bo treba umret.

Jernej

Fizikalc
18. avg 2007
7.124
0
36
Citat:
Uporabnik pediater pravi:
Se ne spoznam na zdravstvo, mi pa logika pravi da tako ne.
Imunski sistem je neke vrste "kondicija" telesa. Kondicijo pa pridobiš s tem, da greš npr. teč, ne pa da vzameš avto. Saj pomaga, ampak potem ti kondicija pade.

467716-post_slo.gif

Odlična logika! Bodi dober in z njo okuži še koga...
smirk-1.gif