Glede vtičnic... tudi pametna ti ne bo pomagala če se router obesi, ker ne bo neta. Edina rešitev je taka vtičnic da ti vsakih npr 24ur resetira router
In zakaj ne zamenjaš routerja? Jaz imam 2, tistega malega od HOTa in enega velikega, še noben mi ni zmrznil v pol leta kar to uporabljam.Ja ... saj to bo verjetno treba nardit ♂
Zdajle pa že iščem pametne LTE/3G vtičnice, da vsaj router priklopim, da če se to ponovi, da lahko resetiram
O super nasvet... sploh se nisem spomnil tega. Pa Ajax mi itaq dela tudi preko SIM kartice, tako da ni odvisen samo od WiFi. In če pade router offline, ga lahko resetiramZa Ajaxa nabavi relejni modul in preko njega resetiraj modem.
Ajax Relay, brezžični relejni izhod - Ajax Alarm
Ajax Relay brezžični relejni izhod, potrebno je napajanje 12VDC (7-24VDC). Bistabilno in pulzno (0,5-15 sekund) delovanje. User Manual: https://support.ajax.systems/en/manuals/relay/www.ajaxalarm.si
lp
Ja saj - o AJAX Hub-u govorim... Dela preko WiFi in SIM kartice. Če ni Wifi še on vedno dela preko sim kartice in sprejema ter pošilja podatke.Kaj pa hub?