Citat:
Uporabnik Nobody pravi:
Citat:
Uporabnik Jamaican_Lion pravi:
Evo jebemu mater nesposobno. Si z eno piševa oziroma ona bolj meni piše in prek fejsa pa neki mejl....še zdej je nisem nikamor povabu
Če pa preko Facebooka ne boš nič nardil si pa res kekec. FB je ja najlažja zadeva za pecanje.
Dej ti to prosim meni malo razloži (in tudi ostali, ki to prakticirate). Ženska, če je kaj vredna, bo imela tudi ob najgrši sliki najmanj 100+ lajkov in polizanih komentarjev (kar gre meni na bruhanje) raznoraznih "frajerjev", ki se kurčijo preko neta. Frajle, ki jim to jasno nabija ego do neba, se še bolj preseravajo in provocirajo s fotkami, tipi pa ko največji butci prijemajo na te fore in jim pišejo komplimente. Kaj, a boš začel tam neki neznani ženski pisati, ko ima 100 drugih ponudb? Ko se lahko v svojem virtualnem svetu preserava in igra kraljico? Se boš najprej 100 ur z njo pogovarjal, nato jo pa mogoče povabil na tortico?
A ni lažje pristopiti v klubu do ženske, navezati z njo stik in jo imaš lahko še isti večer v postelji? Če to ni lažje, potem pa res ne vem, ker
a) tipi povečini nimajo jajc, da bi pristopali do (lušnih) punc
b) če imajo jajca, imajo redki pravi stil in gre bolj za plačevanje pijač in nastopaštvo
d) lahko hitro veš pri čem si in jo morebiti zamenjaš za drugo.
Facebook jebači, koliko žensk ste že spoznali preko fb in z njimi dejansko kaj imeli?