Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Hja, glede na to da je obvestilo vidno tudi na prvi strani foruma ob strani in da ima /tabla/ubbthreads.php povprečno cca. 7000 pogledov/dan, je lahko obvestilo opazilo veliko userjev. Kdo je pa dejansko opazil pa ne vem, ne moreš vedet...
kaj se dogaja zadnje dni s tem forumom? zdej mi 2 uri ni delu in vedno neki šteka. glih sm hotu cca pol strani dolgo sporočilo objavit in na mojo srečo (NOT), mi neha delat in vse je šlo v pi...
Malček nam jo je zagodel ISP in ga je bilo potrebno zamenjat. Stvar ni delovala uro in 9 minut - sedaj pa smo back on track. V bližnji prihodnosti bomo zamenjali še server (trenutno lavfamo na neki začasni kišti). Ampak takrat bo zadeva potekala ponoči, tako da bo dostop do strani čimbolj nemoten.
Hja, zavajajo/mo, ali pa smo tudi sami zavedeni, kakor vzameš. Če ti je delovanje zagotovljeno, še ne pomeni, da bo stvar dejansko delovala. Žal je tako.
. Tokrat se je corruptala transakcijska tabela. Smo v čakanju na procesorski power manager modul za strežnik, ki je trenutno v remontu, potem pa bomo spet na "proper" opremi in tovrstni izpadi bodo zgodovina.
Spet je bil server down. Se mi zdi, da je že preveč uporabnikov za en server, ker vedno ko je 200+ ljudi tu gor, dela počasi ali pa sploh ne. Me že pošteno jezi...
Poleg mene na ves glas brni prenovljena mašina z dvema procesorjema, 8GB rama, SAS diski, ki se trenutno inštalira. Stvar bo up&running tekom tega tedna - če bo vse po načrtih. Malo potrplenja, pa bo svet spet lepši
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.