kak spravit kontakte iz ovija na androida?

markoman

Fizikalc
19. avg 2007
2.574
17
38
eni kolegici moram nardit, pa ne znam
grims-1.gif

se sploh da?

pretnarm

Pripravnik
22. jul 2011
52
0
6
Step 1: Open up your Ovi Suite, and go to the Contacts section.

Step 2: Drag the contacts out one-by-one into a windows folder as VCF files (you can create a temp folder for this, or simply drag it into your desktop). And yes, you have no choice but to drag individually!

Step 3: Zip all the VCF files into one file.

Step 4: Store this file into your mobile phone.

Step 5: Go to the Android market, and download vCardIO application.

Step 6: Open the vCardIO and import that zip file.

Step 7: Done!

markoman

Fizikalc
19. avg 2007
2.574
17
38
749 kontaktov ima. a res vsakega posebej? se da še kako drugače? gmail account?
sicer pa hvala za hiter odgovor!

asko

Fizikalc
22. jul 2007
2.565
3
38
A ni lažje vse sinhronizirat z Outlookom...Nokio sinhroniziraš z Outlookom in nato še Androida sinhroniziraš z Outlookom (če imaš Samsunga uporabiš Samsung Kies)

Moongoose

Pripravnik
12. apr 2008
718
1
16
41
To sicer gre, ampak je treba biti pazljiv če im kontakt dodeljenih več telefonskih številk. Meni je pri takšnih kontaktih brez izjeme iz telefona (e71) v outlook (2007) skopiralo samo prvo številko, da mi pa ostale manjkajo sem opazil šele kasneje, srečoma preden sem zbrisal imenik na telefonu in backup na računalniku.

asko

Fizikalc
22. jul 2007
2.565
3
38
Čudno, sem ravno prejšnji teden preko outlooka iz N52 prepisal VSE številke v Samsunga Galaxy II.

Če pa ni Outlooka, potem pa edino kak export/import CSV pride v poštev. Vsekakor bi jaz to delal z Outlookom.

jaka6

Fizikalc
7. avg 2007
1.302
9
38
Družmirje
Js sem punci nokio 95 dal vse kontakte na htc wildfire in to z enim programčkom ki je že bil na wildfire. Povezala sta se z modrim zobom pol pa sem počaku par minut pa je blo vse gor. Programčku se reče transfer data

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.462
2.453
113
Jaz sem šel na svojih Nokiji E72 v imenik, shranil kontakte na pomnilniško kartico (imel sem okoli 900 kontaktov, torej 900 failov). Potem sem te faile združil po tem postopku v 1 fail =>

http://www.groovypost.com/howt...erbird-vcf-csv/

Torej ker si bolj leve narave ti bom pomagal da ne boš preveč bral
smile-1.gif

1. Daj si vseh 700 failov na C: disku npr. v direktorij X.
2. Odpri CMD (dos, ono črno saj veš) v Windowsih ter napiši C:\ in stisni enter ter nato napiši CD X ter stisni enter
3. Nato napiši ukaz: COPY *.vcf combinedfile.vcf ter pritisni enter
4. VOILLLA dobil si 1 fail v katerem imaš vseh 700 failov
5. Idi v gmail račun pod stiki ter uvozi ta fail not in takoj ti bo nabilo po seznamu dol vseh 700 kontaktov
6. V andoridu prijavi ta gmail račun in ti bo avtomatično sinhroniziralo imenik

Lp

Nazadnje urejeno:

markoman

Fizikalc
19. avg 2007
2.574
17
38
voila. nardil tako kot je predlagal pretrarm in je šlo. pač 750-krat sem moral z miško potegnit, recimo da mam zdaj roko naterenirano :)
hvala za nasvete, verjamem, da bi se tudi na kakšen bolj računalniški način tudi dalo, glavno da je.
lp in lahko noč.