Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Upam da bo ta denar viden kje v obliki kakega novega
vrtca ali obnove šole...
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
vrtca ali obnove šole...
Citat:
Uporabnik sad pravi:
Lool, tebi pa grejo v nos, da imajo vzhodnjaki boljše avte kot ti...Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Pa naj pipajo poljake in slovake, letos pa lani na cesti so bli slovaški avti najjači, jih gledam vsak dan na poti v službo, Q7, X5M, X6, Kajeni, pol pa "navadni" avti ala A7, A8, 750,... In takemu nebi spipal evraka? Če morn jaz plačat vinjeto jo pa naj on, s tem avtom
deset minut vozi 120 namesto 230 kot jim je v navadi letos, pa ma vinjeto pokrito.
Citat:
Uporabnik sad pravi:
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
vrtca ali obnove šole...
Citat:
Uporabnik lost1 pravi:
Danes sta dva policista na kolesu se vozila po parkirni hiši BTC in iskala voznike ki niso prpipeti .
halo, kam smo prsili?
Samo obiranje denarja je to ratalo in nič drugega.
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Imam občutek, da se tukaj bolj dva kmeta prepirata kdo lahko po katerem kolovozu vozi
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Uporabnik lost1 pravi:
Danes sta dva policista na kolesu se vozila po parkirni hiši BTC in iskala voznike ki niso prpipeti .
halo, kam smo prsili?
Nem pametn, ampak a ni načeloma parkirna hiša neko privatno zemljišče oz. ni cesta?
Nekategorizirana cesta dana v javni promet. Velja cppCitat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Uporabnik lost1 pravi:
halo, kam smo prsili?
Nem pametn, ampak a ni načeloma parkirna hiša neko privatno zemljišče oz. ni cesta?
Citat:
Uporabnik hgard pravi:
V ozadju je Lubnik, torej je nekje v okolici Škofje Loke. Verjetno bo to še nekaj časa edina štiripasovnica, ki jo bomo imeli
Temu policaju bi morali izpit vzet, ker sam ne pozna osnovnih pravilne vožnje po AC. In taki nam pišejo kazni.Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
lepo so pokazali kako delajo. da jih ni sram.
če vozim po prehitevalnem 80 mi policaji ne bodo storili nič, če pa bom zaradi njih po desni prehiteval pa kar pike pa ob plačo. Namesto da bi odpravili vzrok, se raje ukvarjajo s posledicami.
http://24ur.com/bin/video.php?media_id=60724662§ion_id=2&article_id=3801188
A ni tam, kje je na desni črtkana črta. Tam lahko kdo pride z desne. sicer pa točno teh cest ne poznam, ne vem kje je slikano.Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
daj povej pri kateri sekundah so dovozi na AC!
kot jaz poznam te ceste po katerih so vozili so bili vsi na posnetku IZVOZI(zadobrova, barje). Pa tudi sicer se nimaš kaj umikat na prehitevalnega če na dovozu in pospeševalnem pasu ni nikogar.
A ni na 20 in 35 sek na desni črtkana črta, ki pomeni da lahko tudi z desne na levo kdo zapelje - če ne ravno tam pa malce prej ali naprej pač kjer je uvoz?Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Cestnina sem na tvoji strani, ker sem ze nekajkrat "kvackal" po cestnini ko se ti tovornjaki vkljucujejo na vozni pas (pa sem okoli 60 peljal preko cestnine). Povej na kateri sekundi ti vidis uvoz na ac. Jaz najprej vidim razcep golovec, potem razcep zadobrova, potem pa pocivalisce barje. Pisem na pamet po starem ogledu posnetka (sem na gsm)
vidim da se da sekunde malo zmesti če posnetek ustavljaš zato lahko različno gledavaCitat:
Uporabnik synthman pravi:
A ni na 20 in 35 sek na desni črtkana črta, ki pomeni da lahko tudi z desne na levo kdo zapelje - če ne ravno tam pa malce prej ali naprej pač kjer je uvoz?Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Cestnina sem na tvoji strani, ker sem ze nekajkrat "kvackal" po cestnini ko se ti tovornjaki vkljucujejo na vozni pas (pa sem okoli 60 peljal preko cestnine). Povej na kateri sekundi ti vidis uvoz na ac. Jaz najprej vidim razcep golovec, potem razcep zadobrova, potem pa pocivalisce barje. Pisem na pamet po starem ogledu posnetka (sem na gsm)
Koliko bi pa ta policaj rad pokasiral, če pelješ po levem pasu skoz cestninsko? Je to nevarno?
Pri 15 sek policaj vozi po prehitevalnem pasu in ne prehiteva, pri 18 sek policaj po voznem pasu vozi hitreje kot drugi po prehitevalnem. Je to prav?
No, tudi Slovaki enako razmišljajo, ko nas vidijo na svojih cestah.Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Pa naj pipajo poljake in slovake, letos pa lani na cesti so bli slovaški avti najjači, jih gledam vsak dan na poti v službo, Q7, X5M, X6, Kajeni, pol pa "navadni" avti ala A7, A8, 750,... In takemu nebi spipal evraka?