Kak pa inkasanti delajo. Ijeee!

sad

Guru
24. avg 2007
21.194
9.834
113
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Upam da bo ta denar viden kje v obliki kakega novega
vrtca ali obnove šole...
hysterical-1.gif

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik sad pravi:
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Pa naj pipajo poljake in slovake, letos pa lani na cesti so bli slovaški avti najjači, jih gledam vsak dan na poti v službo, Q7, X5M, X6, Kajeni, pol pa "navadni" avti ala A7, A8, 750,... In takemu nebi spipal evraka? Če morn jaz plačat vinjeto jo pa naj on, s tem avtom
deset minut vozi 120 namesto 230 kot jim je v navadi letos, pa ma vinjeto pokrito.
Lool, tebi pa grejo v nos, da imajo vzhodnjaki boljše avte kot ti...
hysterical-1.gif

V nos mi gre samo če ma kiri vzhodnjak dobro babo, da ji je na obrazu videt da da v čokoladno oko gurat.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik sad pravi:
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Upam da bo ta denar viden kje v obliki kakega novega
vrtca ali obnove šole...
hysterical-1.gif

jebeštrga, vsega tut nemorjo pokrast
smile-1.gif

Še bolj kot vrtec pa bi mi pasalo če bi si inkasanti kar lepo v žepeka dajali, 10 prekrškarjev v kaso, 25 pa si lepo modeli rastalajo
na zadnjih zicih pisanega transporterja. Naj barem nekdo dejansko kaj zasluži in si postavi tisto kamnito ograjo že enkrat.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik lost1 pravi:
Danes sta dva policista na kolesu se vozila po parkirni hiši BTC in iskala voznike ki niso prpipeti .
halo, kam smo prsili?

Samo obiranje denarja je to ratalo in nič drugega.

Nem pametn, ampak a ni načeloma parkirna hiša neko privatno zemljišče oz. ni cesta?

kamela213

Fizikalc
9. mar 2011
1.102
45
48
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Uporabnik lost1 pravi:
Danes sta dva policista na kolesu se vozila po parkirni hiši BTC in iskala voznike ki niso prpipeti .
halo, kam smo prsili?

Nem pametn, ampak a ni načeloma parkirna hiša neko privatno zemljišče oz. ni cesta?

tudi če je na privatnem zemljišču nima nobene veze. če je dano v javno uporabo je javno
smile-1.gif

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.330
7.382
113
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Uporabnik lost1 pravi:
halo, kam smo prsili?

Nekategorizirana cesta dana v javni promet. Velja cpp

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
lepo so pokazali kako delajo. da jih ni sram.
če vozim po prehitevalnem 80 mi policaji ne bodo storili nič, če pa bom zaradi njih po desni prehiteval pa kar pike pa ob plačo. Namesto da bi odpravili vzrok, se raje ukvarjajo s posledicami.
http://24ur.com/bin/video.php?media_id=60724662§ion_id=2&article_id=3801188
Temu policaju bi morali izpit vzet, ker sam ne pozna osnovnih pravilne vožnje po AC. In taki nam pišejo kazni.
Tam kjer so dovozi, (kot je blo na posnetku) je povsem pravilno da se je folk umaknil na prehitevalni pas tudi če ne prehiteva, in s tem omogoči lažjo vključitev na AC tistim ki se vključujejo.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.151
6.964
113
pri taščici
daj povej pri kateri sekundah so dovozi na AC!
kot jaz poznam te ceste po katerih so vozili so bili vsi na posnetku IZVOZI(zadobrova, barje). Pa tudi sicer se nimaš kaj umikat na prehitevalnega če na dovozu in pospeševalnem pasu ni nikogar.

Nazadnje urejeno:

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
daj povej pri kateri sekundah so dovozi na AC!
kot jaz poznam te ceste po katerih so vozili so bili vsi na posnetku IZVOZI(zadobrova, barje). Pa tudi sicer se nimaš kaj umikat na prehitevalnega če na dovozu in pospeševalnem pasu ni nikogar.
A ni tam, kje je na desni črtkana črta. Tam lahko kdo pride z desne. sicer pa točno teh cest ne poznam, ne vem kje je slikano.
In kaj je narobe, če se na cestnini razporediš na levi pas in greš skozi skrajno levo pod znakom za vinjete?

Mislim tole kar delatale policaj je iskanje dlake v jajcu, pa prepariranje folka, da bo podpiral inkasantstvo in višje kazni.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.151
6.964
113
pri taščici
Cestnina sem na tvoji strani, ker sem ze nekajkrat "kvackal" po cestnini ko se ti tovornjaki vkljucujejo na vozni pas (pa sem okoli 60 peljal preko cestnine). Povej na kateri sekundi ti vidis uvoz na ac. Jaz najprej vidim razcep golovec, potem razcep zadobrova, potem pa pocivalisce barje. Pisem na pamet po starem ogledu posnetka (sem na gsm)

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Cestnina sem na tvoji strani, ker sem ze nekajkrat "kvackal" po cestnini ko se ti tovornjaki vkljucujejo na vozni pas (pa sem okoli 60 peljal preko cestnine). Povej na kateri sekundi ti vidis uvoz na ac. Jaz najprej vidim razcep golovec, potem razcep zadobrova, potem pa pocivalisce barje. Pisem na pamet po starem ogledu posnetka (sem na gsm)
A ni na 20 in 35 sek na desni črtkana črta, ki pomeni da lahko tudi z desne na levo kdo zapelje - če ne ravno tam pa malce prej ali naprej pač kjer je uvoz?
Koliko bi pa ta policaj rad pokasiral, če pelješ po levem pasu skoz cestninsko? Je to nevarno?
Pri 15 sek policaj vozi po prehitevalnem pasu in ne prehiteva, pri 18 sek policaj po voznem pasu vozi hitreje kot drugi po prehitevalnem. Je to prav?

eXHair

Fizikalc
12. sep 2007
2.697
0
36
www.facebook.com
Ne se hecat. Sem prav slišal, da je rekel palcaj, da ovira voznika za seboj in zato je predpisana kazen 200€. Ma še nisem doživel v življenju, da bi bil kdo ustavljen, ker ma za sabo 10 avtomobilov in čara 40-50 na 90 omejitve. Bom ščaral eno kompilacijo. Je bil pa vedno en norec ( jaz ), ko je norel mimo njih, da sem se lahko naprej spušal na mrtvo, po omejitvah. Imam pa izpit ( te podatke dajam zato, da se vidi, da sem veliko na cesti in ne vsak teden po eno urco ) že 15 let in za sabo okrog 600.000km skor sigurno. Naslednjič, ko bom imel eno urco, da jo lahko zabijem na cesti, bom naredil test
evil.gif

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.151
6.964
113
pri taščici
Citat:
Uporabnik synthman pravi:
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
A ni na 20 in 35 sek na desni črtkana črta, ki pomeni da lahko tudi z desne na levo kdo zapelje - če ne ravno tam pa malce prej ali naprej pač kjer je uvoz?
Koliko bi pa ta policaj rad pokasiral, če pelješ po levem pasu skoz cestninsko? Je to nevarno?
Pri 15 sek policaj vozi po prehitevalnem pasu in ne prehiteva, pri 18 sek policaj po voznem pasu vozi hitreje kot drugi po prehitevalnem. Je to prav?
vidim da se da sekunde malo zmesti če posnetek ustavljaš zato lahko različno gledava
15 trojane vransko za zadnjim tunelom? mislim da gre levi pas hitreje od desnega, se pravi da prehiteva
18 sekunda cestnina kompolje, vožnje policajev ne bi komentiral, sta pa hitrejša od levega pasu(prekršek). Ampak tule so delali "prekrške" tudi zato da so lažje prikazali napake voznikov.
20-28 sekunde razcep zadobrova (čez kak slab km je priključek iz severne obvoznice, vendar to ne pomeni da lahko vozi po prehitevalnem. Saj ni rečeno da bo gužva na priključku ko bo prišel do tja. lahko da ne bo nikogar. Z desne se ne "sme" nihče vključiti na tvoj pas tako da bi bil hitrejši od tebe (prehitevanje po desni)
po 30 sekundi in tista honda na barju enako. na prehitevalnega se umikaš če je vključevalni poln. če pa je vozni in vključevalni pas prazen pa res ne vidim opravičila da voziš po prehitevalnem.
na posnetku me moti najbolj to da sta kanznovala tistega ki je prehiteval po desni, nikogar pa zaradi vožnje po prehitevalnem, ko je bil vozni prazen.
Če bi kaznovala tiste na prehitovalnem, potem ne bi bilo treba tistemu z alfo po desni prehitevat.

Ne najdem sedajle posnetka kako je lost objavil vožnjo policajev na obvoznici. enkrat vožnja po levem, drugič brez žmigavcev.

erikson

Guru
25. avg 2007
22.707
6.475
113
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Pa naj pipajo poljake in slovake, letos pa lani na cesti so bli slovaški avti najjači, jih gledam vsak dan na poti v službo, Q7, X5M, X6, Kajeni, pol pa "navadni" avti ala A7, A8, 750,... In takemu nebi spipal evraka?
No, tudi Slovaki enako razmišljajo, ko nas vidijo na svojih cestah.