kak krizni davek

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.738
113
Citat:
Uporabnik Jado pravi:
Citat:
Uporabnik DizzyReed pravi:
ce bi si vsi moroni znizali place na neko clovesko placo in ne preseravalno, pa bi bilo teh 5% nepotrebnih!

za normalno zivljenje rabis 1500€ neto (racunam na to, da ima clovek puf za avto, puf za stanovanje/bajto) pa tudi druzino preziveti ni tako lahko ...

ce sta oba ultradobro pozicionirana v sluzbi, torej, da se ona prinese nek podoben denar, se pa naj se bolj zniza neto znesek ...

ce jaz lahko v najemniskem stanovanju prezivim z 900€ neto place (samo za to, da lahko zivim tule not, pa da imam telefon, internet in TV, me na mesec kosta 500€, za benz se pa tud zdaje precej denarja), potem lahko tudi oni.

tako bi pa lahko rekli, ce je kriza, je kriza za vse.

tko btw 900€ NETO je že orenk plača.

hysterical-1.gif

Pod 2k€ v ljubljani s froci in brez stanovanja si ne moreš nič privoščit... pol je pa 900€ orenk plača.
hysterical-1.gif

Trenutno...

Lahko še približne stroške napišem, pa bo še več kot 3k€.

Nazadnje urejeno:

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.436
3.825
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik Jado pravi:
Citat:
Uporabnik DizzyReed pravi:
ce bi si vsi moroni znizali place na neko clovesko placo in ne preseravalno, pa bi bilo teh 5% nepotrebnih!

za normalno zivljenje rabis 1500€ neto (racunam na to, da ima clovek puf za avto, puf za stanovanje/bajto) pa tudi druzino preziveti ni tako lahko ...

ce sta oba ultradobro pozicionirana v sluzbi, torej, da se ona prinese nek podoben denar, se pa naj se bolj zniza neto znesek ...

ce jaz lahko v najemniskem stanovanju prezivim z 900€ neto place (samo za to, da lahko zivim tule not, pa da imam telefon, internet in TV, me na mesec kosta 500€, za benz se pa tud zdaje precej denarja), potem lahko tudi oni.

tako bi pa lahko rekli, ce je kriza, je kriza za vse.

tko btw 900€ NETO je že orenk plača.

Tko, btw, odvisno kaj delaš in koliko delaš. Lahko je tudi zelo nizka.

Nazadnje urejeno:

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.738
113
PA če imaš socialno stanovanje in vrtec ter še kako invalidnino.
cheer.gif

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.436
3.825
113
davorinm.wordpress.com
900 EUR neto je čisto fajn plača, če delaš nekaj nezahtevnega in imaš fiksen 8 urni delavnik. Včasih razmišljam, da bi si kaj takega našel in hodil lepo že ob 16:00 domov, s prazno glavo...

Če pa delaš nekaj zahtevnega, dolgi delavniki (brez nadur), pa je 900 EUR prst v rit.

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.637
215
63
Kranj
ne vem kje delate, da imate 900€ neto....kam pošljem vlogo za delo?

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Citat:
Uporabnik Jado pravi:
ne vem kje delate, da imate 900€ neto....kam pošljem vlogo za delo?
Nekam, kjer v naslovu firme ne piše trgovina.
wink-1.gif

jolko

Fizikalc
17. maj 2010
3.164
1
36
Citat:
Uporabnik MrDaco pravi:
Mene zanima kam je šlo tistih 8% kar jih je že Janša skinil JU.
Pol milijarde manjša luknja v proračunu. Saj bilo v novicah, večkrat.

jolko

Fizikalc
17. maj 2010
3.164
1
36
Citat:
Uporabnik Spirit pravi:
sej tudi če bi se popolnoma umaknil bi še 20let omenjali njegovo ime ob vsaki težavi v državi.... bil je pa vsega skup 5let na oblasti, ostali pa 17 tkole od oka
Če bi ga takoj po zamenjavi letos pri izstopu iz vladne stavbe povozil avtobus (na mrtvo), bi ga vseeno še 30 let vlačili po ustih....
wink-1.gif

Levaki pač rabijo izgovor(e). Notranjega sovražnika in te finte...

koliko

Guru
21. avg 2007
4.429
2.521
113
SV SLO
Nikjer ni denarja odveč. Od kje naj zdaj plačujemo še krizni davek? Čisto smo na kolenih pa še nas želijo bolj obremenjevat. A v tej vladi sploh kdo logično razmišlja?

Še vedno smo govorijo, da rabimo čas, delajo kot, da bi imeli stoletje časa, pobirajo pa denar.

Zakaj rabijo pobirat denar, krizni davek, če pa potrebujemo čas. Jaz jim dam komot 5min kriznega časa.

juris

Fizikalc
12. sep 2008
1.635
0
36
Kaj spet jamrate jamrovci? Star čebelji pregovor pravi:

Ne vprašaj se kaj domovina lahko stori zate, ampak kaj ti lahko storiš za domovino!
srce-1.gif

Ginginova

Guru
28. jul 2007
6.522
1.405
113
Tukaj sploh ni govora o domovini, temveč o kradljivi fašistični politični eliti, ki nas hoče pokrast do konca, seveda v imenu domovine, nacionalnega interesa ter socialnega dialoga.

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.138
1.242
113
42
Tko je to ko vsi živite v rožicah medtem ko vaše elite kradejo. Zdej ko se je pa treba soočit z resnico pa samo jokate.