To btw. je kaznivo. Metanje skozi okno.
Zdej potrebujemo samo še nekoga, ki bo to sankcioniral. Najprej seveda dokazoval.
Zdej potrebujemo samo še nekoga, ki bo to sankcioniral. Najprej seveda dokazoval.
Citat:
Uporabnik pikapoka pravi:
Pa še nekaj...zdi se mi neprimerno, da v gostilnah, kjer imajo vrt in se je zunaj, nekateri niti malo ne pogledajo okrog sebe, če kakšen zelo blizu je oziroma, ali slučajno veter direktno piha vanj, ampak prižgejo cigaret po dobrem kosilu in skrbijo za svojo rit.
Konec koncev - vsak kadilec se zaveda, da ima slabo in škodljivo razvado, kj je žal zelo moteča za [nekadilsko okolico] in je na njih, da svojo škodljivo razvado opravljajo vsaj malo v zavesti do ostalih.
To je moje mnenje - tečna baba gor ali dol.
Če je okoli suha trava, se ta vžge ob najmanjši iskri. Vprašaj gasilce.Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
To, da ne smem metati čika čez okno, pa mi gre malo na živce.
Citat:
Uporabnik coolpower pravi:
Aham, verjetno je odveč povedati še to, da so moteči tudi ljudje, ki žulijo sendviče v avtu in na avtobusu, po možnosti s kakšno posebno salamo ipd.
Citat:
Citat:
Aham, verjetno je odveč povedati še to, da so moteči tudi ljudje, ki žulijo sendviče v avtu in na avtobusu, po možnosti s kakšno posebno salamo ipd.
Ne spominjaj me...al pa roba iz Maca na busu...
Citat:
Uporabnik miha013 pravi:
Citat:
Citat:
Ne spominjaj me...al pa roba iz Maca na busu...
vse skupaj še zdaleč ni tako moteče kot prešvicana sintetika na osebi, ki ni frišno umita
Citat:
Uporabnik keber pravi:
Če je okoli suha trava, se ta vžge ob najmanjši iskri. Vprašaj gasilce.Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
To, da ne smem metati čika čez okno, pa mi gre malo na živce.
Citat:
Uporabnik The_Red_Devil pravi:
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Citat:
Uporabnik The_Red_Devil pravi:
Citat:
Pa še nekaj...zdi se mi neprimerno, da v gostilnah, kjer imajo vrt in se je zunaj, nekateri niti malo ne pogledajo okrog sebe, če kakšen zelo blizu je oziroma, ali slučajno veter direktno piha vanj, ampak prižgejo cigaret po dobrem kosilu in skrbijo za svojo rit.
Preprosto.
Pojdi v lokal. Tam sigurno ne bo dima. Kot ste hoteli.
A to pa ne. Kako si lahko tak.
Potem ko sem mu pa predlagal, da mu čik na čelu ugasnem, pa ni bil več zainteresiran in se je premaknil sam