Citat:
Uporabnik Evrokrat pravi:
dejmo razcistit,
prvo, da so cigani leni to drzi, redki hodijo v sluzbo, tut to je res,
ampak je tudi res, da ob razmisljanju kot je tuki gor, tudi tesko dobijo zaposlitev, vsi jih postrani gledajo
ampak, da se obregnete ob neko ogrevanje, in svoj gnev stresate na cigane, ki pravzaprav nimajo nc,
je pa tut ozkogledno
ker po drugi strani pa iz davkoplacevalskega denarja gredo miljoni za sanacijo in prestrukturiranje firm/bank/....
in ob fsem tem direktorji teh neuspesnezev prejemajo ogromna izplacila, prav tako iz drzavne vrece
naslednje, ogromno je navideznih "samohranilk", mati in oce prijavljena na razlicnih naslovih, vbistvu zivita skupaj in vleceta dodatke
in poseben fenomen, taksni goljufi se celo na foromih pohvalijo, kak, da so pametni in zviti
na koncu pa ti isti preko ciganov pluvajo, ker so cigani v izvajanju takih metod precej boljsi in izurjeni
Citat:
Uporabnik V_power pravi:
pa bi se res lahko odpovedal vsem dobrinam samo zato da bi bil lahko podoben ciganom?
dobrim oblekam, supergam, avtomobilu, raznim elektronskim igračkam, Iphone-u, playstation-u,...
Citat:
Uporabnik stein pravi:
Torej ni razloga, da ne bi šel med cigane ?
Citat:
Uporabnik V_power pravi:
maš cigane ki so revni (ponavadi ima denar samo poglavar družine), otroci okoli hodijo strgani, bosi, umazani.
imaš pa tudi "cigane" ki imajo s.p. pa vozijo npr. CLS, X5, pa so stari od 20-23let
Pošlji slike...Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Uporabnik stein pravi:
Torej ni razloga, da ne bi šel med cigane ?
Ja jaz ga ne vidim, naredil se bom cigana, dobil hišo pa položnice za stonj, ves ta čas pa bom
fural lajf tako do zdaj. Narediš se cigota pa si rešen vseh muk. Ni davkov, ni zavarovanja, nič nerabis plačat,...
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
In kdo je kriv? Država ali cigani, ki to izkoriščajo?
Citat:
Uporabnik Ateist pravi:
Jaz se bom v tej temi vzdržal, ker če povem po pravici bom spet fasal ban.
He´s backCitat:
Uporabnik Ateist pravi:
Jaz se bom v tej temi vzdržal, ker če povem po pravici bom spet fasal ban.