Kaj zaj še bom Strojanovim štrom plačeval?

V_power

Fizikalc
15. sep 2007
1.935
0
36
Ljubljana
pa bi se res lahko odpovedal vsem dobrinam samo zato da bi bil lahko podoben ciganom?

dobrim oblekam, supergam, avtomobilu, raznim elektronskim igračkam, Iphone-u, playstation-u,...

badguy777

PDA maher
22. jul 2007
4.478
0
36
MB Okoliš
Citat:
Uporabnik Evrokrat pravi:
dejmo razcistit,
prvo, da so cigani leni to drzi, redki hodijo v sluzbo, tut to je res,
ampak je tudi res, da ob razmisljanju kot je tuki gor, tudi tesko dobijo zaposlitev, vsi jih postrani gledajo

ampak, da se obregnete ob neko ogrevanje, in svoj gnev stresate na cigane, ki pravzaprav nimajo nc,
je pa tut ozkogledno

ker po drugi strani pa iz davkoplacevalskega denarja gredo miljoni za sanacijo in prestrukturiranje firm/bank/....
in ob fsem tem direktorji teh neuspesnezev prejemajo ogromna izplacila, prav tako iz drzavne vrece

naslednje, ogromno je navideznih "samohranilk", mati in oce prijavljena na razlicnih naslovih, vbistvu zivita skupaj in vleceta dodatke
uf-1.gif

in poseben fenomen, taksni goljufi se celo na foromih pohvalijo, kak, da so pametni in zviti

na koncu pa ti isti preko ciganov pluvajo, ker so cigani v izvajanju takih metod precej boljsi in izurjeni
grims-1.gif

Lepo si to napisal
zmaga.gif

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik V_power pravi:
pa bi se res lahko odpovedal vsem dobrinam samo zato da bi bil lahko podoben ciganom?

dobrim oblekam, supergam, avtomobilu, raznim elektronskim igračkam, Iphone-u, playstation-u,...

Eni cigoti majo boljše cote ko jaz, da majo 2x boljše avte je tak rešeno, iphone je must have pri njih, playstation pa tudi,...

Sem prodajal HP mininote, pa ga je skeširal cigo z novim a3.

Cigoti so včasih reveži bli, ti časi so mimo.

V_power

Fizikalc
15. sep 2007
1.935
0
36
Ljubljana
maš cigane ki so revni (ponavadi ima denar samo poglavar družine), otroci okoli hodijo strgani, bosi, umazani.

imaš pa tudi "cigane" ki imajo s.p. pa vozijo npr. CLS, X5, pa so stari od 20-23let
smirk-1.gif

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik stein pravi:
Torej ni razloga, da ne bi šel med cigane ?

Ja jaz ga ne vidim, naredil se bom cigana, dobil hišo pa položnice za stonj, ves ta čas pa bom
fural lajf tako do zdaj. Narediš se cigota pa si rešen vseh muk. Ni davkov, ni zavarovanja, nič nerabis plačat,...

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik V_power pravi:
maš cigane ki so revni (ponavadi ima denar samo poglavar družine), otroci okoli hodijo strgani, bosi, umazani.

imaš pa tudi "cigane" ki imajo s.p. pa vozijo npr. CLS, X5, pa so stari od 20-23let
smirk-1.gif

Mi je žal da jih zadnjič ko sem stal na semaforu, nisem šklocnil z mobitelom, stojijo 3je modeli
na busni, itak vsi pečeni ko kolumbijci na kokinih poljih, po vrstnem redu pa Bmw 3 (e90 itak), q7, bmw 5 (seveda e60),...

Ko sem si obrisal sline pa so mi zadaj že trobli ker nisem pazil semafora,...

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
39
par tednov nazaj sm vidu v btcju enga zapečenga sumljivca, star nekje do 25let in vozu MB za nekje 200.000€
bonk.gif

V_power

Fizikalc
15. sep 2007
1.935
0
36
Ljubljana
kaj pa teli ki si izplačujejo nagrade, dobivajo visoke sejnine, visoke plače, oni nimajo otrok?

tudi oni verjetno dajo otroku ki gre čez vikend ven, 1000-2000€ za pijačo ipd.

ni čudno da potem ne znajo otroci ceniti denarja če pa ne rabijo v življenju delati, ker se njihovi starši celo življenje grebejo za čim večje vsote denarja...

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Uporabnik stein pravi:
Torej ni razloga, da ne bi šel med cigane ?

Ja jaz ga ne vidim, naredil se bom cigana, dobil hišo pa položnice za stonj, ves ta čas pa bom
fural lajf tako do zdaj. Narediš se cigota pa si rešen vseh muk. Ni davkov, ni zavarovanja, nič nerabis plačat,...
Pošlji slike...