Kaj zaj še bom Strojanovim štrom plačeval?

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Ravno je na 24 ur. Črnuhi si grejejo te riti ničvredne z radjatorji na štrom, plačali pa v enem letu še niso niti ene položnice...

Zakaj jim enostavno ne odklopijo štroma?

Zakaj se še enemu slovencu ne scufa pa namesto da gre v vrtec gre tja, pa jim z molotowko malo podkuri, da jih nebo zeblo...

Nazadnje urejeno:

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Saj so to že probali narediti, pa jih je Drni obranil, potem pa še razni ostali varuhi in ljubitelji ciganov.
crazy1.gif

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
Ja, EuropaMaJihRada
priden.gif

Narobe svet. Če je recesija, naj bo tudi za cigote.
10.gif

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
Jebat ga, takele teme nas vedno privabijo ene in iste
rolleyes-1.gif

In točno veš kdo bo za in kdo proti
crazy1.gif

Bruseljčan, če jaz ta mesec ne bi plačal štroma, kaj bi se mi zgodilo? In kaj se zgodi cigotom?

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.098
16.270
113
Evrič, moment mal, zgleda da nisi opazil vprašanja, ti ga bom malce izpostavil, da ga boš lažje dojel:

Citat:
Uporabnik Benady pravi:
Bruseljčan, če jaz ta mesec ne bi plačal štroma, kaj bi se mi zgodilo? In kaj se zgodi cigotom?

torej?

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Oni so Ljudje (= Romi). Kot nadrejeni rasi jim Neljudje plačujemo bivanje.

Sicer pa, od kod misliš, da bi plačali elektriko? Iz socialnih prispevkov - kakorkoli obrneš jim plačaš elektriko. Sicer pa glej moj podpis.

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
Tega Evrokrata bo treba enkat it na dom prefookat, tko k se je šlo Stardeca (ta je takrat doživel razsvetljenje in na Alter več ne upa, raje preživlja čas z gledanjem ribic v akvariju..)

Men je že ornk dopizdil

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.252
7.048
113
Problem je, da se ciganom ne more nič vzet, štrom pa itak kradejo nekje iz bližnjega daljnovoda.

Boljše, da so tam doma, v tistem gozdu pa kradejo samo štrom, kot pa da bi se jih strpalo v zapor, kjer bi to še več prišlo državo.

Sicer ne vem, zakaj se jih ne bi izgnalo golazen, pa je, ampak varuhi človkovih pravic so v EU kar močni.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik Benady pravi:
Tega Evrokrata bo treba enkat it na dom prefookat, tko k se je šlo Stardeca (ta je takrat doživel razsvetljenje in na Alter več ne upa, raje preživlja čas z gledanjem ribic v akvariju..)

Men je že ornk dopizdil

No njega je tut treba razumet, on gleda nato z bolj evropskega vidika, pa mu je to nekak bol razumljivo, nam pač ne.
Dam jaz garant za njega, da je kul dedc.

@off
kdo je pref00kal staredeca?
confused-1.gif

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
Ja tebe ni blo doma pa ne veš. Dopizdil nam je pa smo ga obiskali na domu. Šlo je za izmenjavo..mnenj.
evil.gif

Virtual life CAN also become dangerous
smile-1.gif

Evrokrat je pa tvojo naklonjenost kupil z nekaj pixnami piva. Prodana duša...