Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Gonilniki od plate in ostale strojne opreme drugega racunalnika se niso nalozili, bodi siguren, ce bi bilo tako, nebi zraven plate dobil cd z gonilniki. Razen, ce je popolnoma ista konfiguracija, to pa dvomim.
neke gonilnike je nameščalo. ima windows že določene gonilnike integrirane, ki se namestijo ob namestitvi windowsov (predvidevanje). sicer pa je bistvo da dela.
ko sem kupil nov računalnik, je samo disk ostal od prej, vse ostalo je bilo novo. ob prvem zagonu sem izbral Repair windows instalation s CD-ja, potem sem naložil nove gonilnike za vso novo opremo in winXP so se postavili.
Vprašanje od chipseta in še nekaterih komponent. Lahko se zgodi, da boš samo nove drajverje poinštaliral in bo delalo. Lahko pa se zgodi, da boš fasal blue screen in potem ti ne ostane drugega, kot ponovni install.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.