Jaz pri ženskah nikoli nisem izbiral najlepše ampak "najbolj" razgledane. Ker prvo punco ko sem mel je bila tako lepa .. da je še danes med najlepšimi puncami daleč na okrog ... ampak kaj, ko je v glavi imela takega črva, da ko je usta odprla, me je bilo kar sram, da sem zraven nje stal ...
Zdajšnja pa je tudi lepa, ni med najlepšimi, ampak kaj se mi pri njej najbolj dopade je, da je zelo razgledana, pametna, ni zahrbtna itd ...
Je pa pravla, ko so jo prvič moški osvajali, da je mela tako gužvo, samo so se baje vsi skos opekli, ker je točno vedela, kaj ljudje hočejo od nje ...
Saj jaz sem tudi hotel prvo samo eno ... čez čas, ko sva se pogovarjala na štiri oči pa preko tel. sem opazil, da je baba na mestu ...
Sicer pa če grem kje po mestu, pa vidim kakšno pičko ... Prvo kaj pri punci pogledam je, da ima OBVEZNO dolge lase, potem so mi kodrasti zelo lepi - temno rjavi, črni - potem postava, obraz, podrobnosti pa sledijo takrat, ko se mi od daleč dopade ... takrat pa še pogledam oči, ustnice, itd ... če vse to izpolnjuje, še en lep čas mislim na njo
Skratka, lepo je, če je punca lepa ... ampak pri meni je glavno, da je pametna in razgledana, da ni kakšna smotka, da ti je nerodno ob njej ... Tako kot pozman par kolegov, stari čez 30, poročeni, pa še vedno žurajo okrog, se se ga do amena zapijejo ... Katastrofa.