Kaj vam je najbolj všeč na moških/ženskih?

Kaj bi izbrali?

Rezultati so vidni samo po glasovanju.

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.086
5.654
113
Citat:
Uporabnik vanmarkus pravi:
aja mora pa bit pametnejša od mene

sprasujem se.gif
a sam s sabo ne znaš shajat? Te mora ženska komandirat da si happy?

17. dec 2010
1.174
0
36
124
Jaz pri ženskah nikoli nisem izbiral najlepše ampak "najbolj" razgledane. Ker prvo punco ko sem mel je bila tako lepa .. da je še danes med najlepšimi puncami daleč na okrog ... ampak kaj, ko je v glavi imela takega črva, da ko je usta odprla, me je bilo kar sram, da sem zraven nje stal ...

Zdajšnja pa je tudi lepa, ni med najlepšimi, ampak kaj se mi pri njej najbolj dopade je, da je zelo razgledana, pametna, ni zahrbtna itd ...

Je pa pravla, ko so jo prvič moški osvajali, da je mela tako gužvo, samo so se baje vsi skos opekli, ker je točno vedela, kaj ljudje hočejo od nje ...

Saj jaz sem tudi hotel prvo samo eno ... čez čas, ko sva se pogovarjala na štiri oči pa preko tel. sem opazil, da je baba na mestu ...

Sicer pa če grem kje po mestu, pa vidim kakšno pičko ... Prvo kaj pri punci pogledam je, da ima OBVEZNO dolge lase, potem so mi kodrasti zelo lepi - temno rjavi, črni - potem postava, obraz, podrobnosti pa sledijo takrat, ko se mi od daleč dopade ... takrat pa še pogledam oči, ustnice, itd ... če vse to izpolnjuje, še en lep čas mislim na njo :p

Skratka, lepo je, če je punca lepa ... ampak pri meni je glavno, da je pametna in razgledana, da ni kakšna smotka, da ti je nerodno ob njej ... Tako kot pozman par kolegov, stari čez 30, poročeni, pa še vedno žurajo okrog, se se ga do amena zapijejo ... Katastrofa.

17. dec 2010
1.174
0
36
124
Ne
d055.gif

Ampak predvidevam, da tudi sama ve, da me na začetku ni preveč zanimala, ker sem mel takrat eno drugo v mislih, ki je bila lepša od nje
tongue-1.gif

Bitch_inside

PEPCA 2007
18. jul 2007
3.608
1
36
Ljubljana
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Citat:
Uporabnik Rekreativni_kolesar pravi:

Zdajšnja pa je tudi lepa, ni med najlepšimi,

si upaš njej pokazat tale citat?
confused-1.gif

Sam res
rolleyes-1.gif

Če si v nekoga zaljubljen, ti je ta človek najbolj seksi na svetu in vse napakice postanejo privlačne oz. jih sploh ne vidiš .... pa če si misliš o svoji ženski, da ni glih med najlepšimi, se lahk vprašaš zakaj si sploh z njo.
cool-1.gif

masterr

Fizikalc
14. apr 2010
1.502
0
36
ok. Cerkno
Vodi A za tem pa C, dobra odločitev, sem že mislil, da bo zmagal DENAR, ker če je denar je tud lepota lahko, ampak je pa lahko problem C

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Citat:
Uporabnik Bitch_inside pravi:
Če si v nekoga zaljubljen, ti je ta človek najbolj seksi na svetu in vse napakice postanejo privlačne oz. jih sploh ne vidiš .... pa če si misliš o svoji ženski, da ni glih med najlepšimi, se lahk vprašaš zakaj si sploh z njo.
cool-1.gif
Ja, ampak zaljubljenost ponavadi kar kmalu mine in je še kako pomembno, da te partnerjeve napake (ki jih med zaljubljenostjo ne opaziš) ne motijo preveč. Če te, potem greš pač narazen.

CebelicaMaja

Fizikalc
2. sep 2007
2.316
23
38
Če ni simpatičen, ga sploh ne opazim, kaj čem pol o fletu, avtu pa o poroki razmišljat.

majč

Lord_Raiden

Majstr
2. nov 2007
4.543
297
83
Jst bom tko reku jebeš lepoto in denar oz bogastvo če je ženska glupa...oz da se obnaša neprimerno v družbi ali bilo kje drugje..

17. dec 2010
1.174
0
36
124
moj bratranec je sicer že oženjen, pa ima že od takrat, ko sta se spoznala, takšno žensko, ki se malo bolj poznajo kar nekaj o kurcih pa o tem se meni ... em .. mi je enkrat rekla ... ja vi moški, ste najbolj glasni, v hlačah pa mate malega ... ok ... nič takega ni rekla ... potem pa sem jo hotel malo pičti ... pa sem ji rekel, kak veš, ti ga pokažem? .. pa je rekla ja daj, daj ... kaj zdaj daj .. mislim ne ... mene bi sram blo, da bi mel takšno žensko ... sicer pa mi je luštna ... Ampak se o kakšnih resnih stvareh z njo nikoli ne menim, ker se enostavno ne moreš ... razlagaš ji eno ... ona ti odgovori čisto nekaj tretjo

Chief_Wiggum

Fizikalc
24. jul 2007
1.064
3
38
Točno tako, ampak bom vseeno rekel, da mora biti tudi lepa. Ok se sliši zelo površinsko, ampak nekaj na njej te mora privlačit. Jaz definitivno ne bi želel biti s tako, ki me ne privlači. Pa to ne pomeni, da mora zgledat kot model.

Če pa še vedno trdiš, da ti je izgled nepomemben, pa lahko rečem samo to, da lažeš.

Pa seveda kemija mora bit.
smile-1.gif

Dr.Rugelj

Pripravnik
29. dec 2008
254
0
16
Ok neki je treba razčistit. Razlika je med tem al je ženska glupa (ne pametna) in med tem da misli da je vso pamet požrla. Vsaka glupa ma več perspektive kot pa ona ko misl da je pametna.

Chief_Wiggum

Fizikalc
24. jul 2007
1.064
3
38
Se pravi oglaša. Da nisi slučajno ti vse pameti požrl.
rolleyes-1.gif

Sicer pa če kdo, moški ali ženska, misli da vse ve, ga še vedno lahko spraviš na realna tla, s pravimi argumenti. Če še naprej goni svoje, greš dalje.

O glupih - odvisno od tega kaj ti razumeš pod tem pojmom. Kar jaz razumem pod tem pojmom, ne hvala.

Dr.Rugelj

Pripravnik
29. dec 2008
254
0
16
Jah glupa je tista ki ima relativno nizek IQ. Če pa misl da je vso pamet požrla ji pa nobeni argumenti ne pomagajo nič. Peciklist je tri poste nazaj opisal eno ki misl da je edina in najpametnejša. Če bi blo treba zbirat med takima dvema zberem js glupo ker ma vsaj perspektivo da se kaj nauči nanov.

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
Torej, izzval si žensko, nato pa si se uprpil, ker imaš minimalca? In kaj bi nam rad zdaj s tem povedal, pač te je ownala na celi črti.