Kaj vam je najbolj všeč na moških/ženskih?

Kaj bi izbrali?

Rezultati so vidni samo po glasovanju.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Nepremičnine pa položaj.

Oče me je učil: (citiram)

"Sine, eno stvar si zapomni ko si boš zbiral žensko: Nikoli nemoreš zaslužit toliko, kolikor lahko priženiš"

In tega se držim ko striptizeta štange.

Chief_Wiggum

Fizikalc
24. jul 2007
1.064
3
38
A in C

Sicer pa ena bolj butastih anket, kar si jih kdaj skupaj sestavil. Tvoja izbira je nekaj takega kot če bi spreševal:

Z avtom morate v štacuno po špecerijo. Na dvorišču imate parkirane 4 avtomobile. Izbral bom:
A. Porsche brez mašine
B. BMW brez koles in sprednjih prem
C. Audi brez vrat in volana
D. Opel brez menjalnika in sklopke

bonk.gif

Dr.Rugelj

Pripravnik
29. dec 2008
254
0
16
Pa sej ni tolk slaba. Vzameš mujotov sistem: Uz'o onu s največim sisama. :D Kakorkoli že če ti ženska ni všeč pol je brezveze sploh neki štartat. Sej lohk da je sorodna duša drugače pa fajna za družit se in vse samo kaj ko se spraviš k sexu pa neveš kaj bi počel z grdobo. Če je čist huda pa dost tupa zna bit tudi zanimivo ker ji enostavno naročiš naj bo tih in če je dost glupa bo pač tih ane. :D Denar pa nepremičnine pa to pa sploh nima veze. Dost nesposoben ded če si ne more ustvarit vsega kar potrebuje sam. Kdor je pa požrešen pač naj ma grdobo potem. Torej po mojem mnenju mora biti baba huda da se ti kr vrti ko jo vidiš, vsekakor urejena, če je huda je tudi zdrava. Kar se tiče pa glave je pa kar tko da ko dobiš babo ponavad nima glih vse pospravljen po dilah, kot smo že ugotovil itak nima pojma kaj bi rada torej je izhodišče fajno da se ti prilagodi. Kere niso tupe in vejo kaj bi rade itak že iščejo idealnega partnerja ki ga itak ni ali pa so ugotovile da je najbolš bit samski.

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Moški smo vizualna bitja, ženske ocenjujemo po tem, kolk so nam vizualno všeč. Torej lepota.

Ženske so manj vizualna bitja. V bistvu niso vizualna bitja. Kdor mi ne verjame, naj pogleda okoli sebe, kolk na videz grozno grdih tipov ima dobro babo. Ženske cenijo druge lastnosti pri tipih.

Manj pametne ženske si izberejo tipa, za katerega so se v določenem obdobju svojega lajfa čustveno ogrele. Ker čustva niso večna, je vse, kar sledi, tipična slovenska zgodba, ki ponavadi vodi v ločitev.

Pametne ženske si izberejo tipa, ki poseduje čimveč lastnosti, ki se njim zdijo pomembne.

s22b

Fizikalc
1. sep 2007
3.199
1
36
40
Citat:
Uporabnik Kasius pravi:
Moški smo vizualna bitja, ženske ocenjujemo po tem, kolk so nam vizualno všeč. Torej lepota.

Ženske so manj vizualna bitja. V bistvu niso vizualna bitja. Kdor mi ne verjame, naj pogleda okoli sebe, kolk na videz grozno grdih tipov ima dobro babo. Ženske cenijo druge lastnosti pri tipih.

Manj pametne ženske si izberejo tipa, za katerega so se v določenem obdobju svojega lajfa čustveno ogrele. Ker čustva niso večna, je vse, kar sledi, tipična slovenska zgodba, ki ponavadi vodi v ločitev.

Pametne ženske si izberejo tipa, ki poseduje čimveč lastnosti, ki se njim zdijo pomembne.

Iz katere revije si pa to pobral?

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Iz nobene, sam sem napisal. Nekateri ne rabimo revij, da bi oblikovali svoje mnenje.

Kaj od povedanega ni res, slučajno?

Nazadnje urejeno:

rajko0028

Fizikalc
22. avg 2008
1.327
1
36
15 km SV od LJ
Citat:
Uporabnik Kasius pravi:
Moški smo vizualna bitja, ženske ocenjujemo po tem, kolk so nam vizualno všeč. Torej lepota. a je velika košarca pri modrcu del vizualnega dela al podzavestni-a strah-želja po hranjenju

Ženske so manj vizualna bitja. V bistvu niso vizualna bitja. Kdor mi ne verjame, naj pogleda okoli sebe, kolk na videz grozno grdih tipov ima dobro babo. Ženske cenijo druge lastnosti pri tipih. najbolj cenjena lastnost pa je keššš

Manj pametne ženske si izberejo tipa, za katerega so se v določenem obdobju svojega lajfa čustveno ogrele. Ker čustva niso večna, je vse, kar sledi, tipična slovenska zgodba, ki ponavadi vodi v ločitev. ločiev samo v primeru ko nastopi finančni mrk

Pametne ženske si izberejo tipa, ki poseduje čimveč lastnosti, ki se njim zdijo pomembne. 1-keš, 2 many, 3 pare, 4 cekini, 5-100..........

jest5

Guru
18. avg 2007
25.960
-8.674
113
Citat:
Uporabnik masterr pravi:
Kaj bi izbrali?

SAMO ENA MOŽNOST, težka odločitev, komentarji zaželjeni

Kaj mi je všeč?
Da ne dela idiotskih anket, odpira bedastih tem, ter da ni zabita kot ti