Kaj so mi naredili z mačkom ...

jest5

Guru
18. avg 2007
26.128
-8.786
113
Možnosti je veliko. Lahko da se je res kdo z mačkom "poigral".
Čisto komot pa je za situacijo kriv pes, avto, karkoli kar bi lahko priprlo rep...
Ne obtožuj brezglavo, da si ne pridelaš brezveznih prepirov

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
ja čist možno. samo moji otroc ne bojo mačkom repe trgal, ali kakorkoli mučili živali.

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
Našemu mačku se je isto zgodilo, ampak mu ga je en drug maček odgriznil
smile-1.gif

Ampak je imel tnekako še 1/3 repa, ki pa je po enem tednu odpadel
smile-1.gif
Maček je potem živel normalno naprej še 7 let ko je pri svojih 16ih preminil.

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
ksz...v državi, kjer ne moreš zasaditi loapte v zemljo, ne da bi zadel ob kosti, so taki prizori posledično žal nekaj vsakdanjega...
frown-1.gif

cbb

Chef
6. avg 2007
3.337
2
38
51
Nč več u Jesenicama... Zdej Horjul
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
Pred meseci se kot malo mače priteplo k hiši, povsem prestrašeno in shirano. Ga sprejeli odprtih rok, pridno pitali in zanj skrbeli.

Prejšnji teden izgine in se po dveh dneh spet pojavi, le da mu je nekaj manjkalo. Ehh ... žalosten sem. Mislim, da dobro vem, kdo je bil, a dokazov nimam. Hvala bogu,da je vsaj preživel. Bolano, ogabno.

To je zato, ker na svoje živali NE ZNAŠ PAZIT. Če maček ne bi šel, kamor je že šel, potem se mu to ne bi zgodilo, ane?:) Zdaj boš rekel, da je narava mačka taka, da bezlja okoli. Je ku*ac. Tak maček je potem za odstrel. Drugače pa, jaz imam mačke čist rad, dokler so tam, kjer morajo bit. Tistega, ki zalotim, da koplje po mojem vrtu čaka pa svinec...

masterr

Fizikalc
14. apr 2010
1.502
0
36
ok. Cerkno
To ni še nič, pr nas tle gor ta dolinsk folk prpele mačko in jo sputi na vasi, 2 let nazaj smo mel kar 17 mačkov, seveda hrana ni problem, ampak na žalost mački grejo po svoje, sedaj jih imamo tam 7 mogoče 8 komadov.

Mačke je treba razvajat, dajat redno hrano pa bodo ostal doma.

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
Citat:
Uporabnik cbb pravi:
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
Pred meseci se kot malo mače priteplo k hiši, povsem prestrašeno in shirano. Ga sprejeli odprtih rok, pridno pitali in zanj skrbeli.

Prejšnji teden izgine in se po dveh dneh spet pojavi, le da mu je nekaj manjkalo. Ehh ... žalosten sem. Mislim, da dobro vem, kdo je bil, a dokazov nimam. Hvala bogu,da je vsaj preživel. Bolano, ogabno.

To je zato, ker na svoje živali NE ZNAŠ PAZIT. Če maček ne bi šel, kamor je že šel, potem se mu to ne bi zgodilo, ane?:) Zdaj boš rekel, da je narava mačka taka, da bezlja okoli. Je ku*ac. Tak maček je potem za odstrel. Drugače pa, jaz imam mačke čist rad, dokler so tam, kjer morajo bit. Tistega, ki zalotim, da koplje po mojem vrtu čaka pa svinec...

pa kaj je stabo??? maček ni pes pišuka! valda ga ne moreš met doma zaprtega, ali celo na povodcu. Najd mi mačka, k se bo motal samo okoli bajte. Sicer pa, kako naj maček ve, da je tist travnik tvoj? Edin, če so pri vas že tako pametni, da razumejo lastniške pravice...

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
mogoče je pa hotel očarati uno sosedo, pa je maček hotel uiti, malcom ga je pa glih še za rep ujel... sam kaj, ko je bil maček močnejši... pač je žrtvoval svoj rep za ceno svobode.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:

Prejšnji teden izgine in se po dveh dneh spet pojavi

Poznaš ono zgodbo, ko gospa pred blokom najde mačka? Ga sprejme, hrani, ga razvaja, in lepega dne pade z balkona?
Pade z balkona, polomi si vse 4 tace in nekaj reber, zdravljenje je stalo toliko da je ženska porabila vse prihranke.

Čez kak mesec maček spet pade z balkona. Ko ji pri veterinaru spet povejo ubijalsko ceno jim enostavno odvrne; "Uspavajte ga!"

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
KSZ

Razum: Pusti maščevanje. Pošasti (če je bila res pošast - beri: človek) se bo že vrnilo, in to 100x slabše. Ne bom pisala, kaj si mislim o takih pošastih (niso vredni da jih imenujem ljudje), ker sem dala že dostikrat tukaj vedet.
Druga opcija je, da mu ga odgriznil drug maček. Tu pri nas jih je kar nekaj bilo z polovico repa, to se mački tako ponižujejo med seboj in dajo "novincu" vedet kje mu je mesto. Da bi bil za kaj takega kriv avto, motor,.. težko verjamem.

Srce: Najamem par jakih, plačam pa če bi bil to zadnji denar ki ga imam, da premlatijo do nezavesti človeka, ki bi to naredil moji živali. Do nezavesti, po možnosti da mu polomijo obe nogi, če mu je že ne bi odgriznil. Sej pravim da mi več pomenijo živali kot ljudje. Marš golazen jedna, pfuj.

Dualis

Fizikalc
30. nov 2008
407
239
43
Citat:
Uporabnik cbb pravi:
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:

Ne morem verjet, da je nekdo tako primitiven in kaj takega resno napiše. Upam, da je to kar si napisal ena zelo neokusna šala in nič drugega.

jest5

Guru
18. avg 2007
26.128
-8.786
113
Citat:
Da bi bil za kaj takega kriv avto, motor,.. težko verjamem.
Ti pa ne greš kaj dosti na zrak ane?
confused-1.gif

Citat:
Do nezavesti, po možnosti da mu polomijo obe nogi, če mu je že ne bi odgriznil. Sej pravim da mi več pomenijo živali kot ljudje.
Daj to, da nisi čisto normalna raje zadrži zase. Ni zdravo tega razglašati naokoli.

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
Ni me sram priznat, da so mi živali tako zelo pri srcu, da bi naredila vse zanje
wink-1.gif
če bi se šlo za MOJO žival, sem pa pripravljena it tud na sodišče in zapravit 12 plač, pa če bi životarila ob kruhu in vodi. Če sem zato nenormalna, pa sem. Raje to, kot da spadam med normalne, ki jih tako mučenje- in izživljanje -nedolžne živali ne gane niti najmanj.

jest5

Guru
18. avg 2007
26.128
-8.786
113
Tjaška, med tem, da te nekaj gane in tem, kar bi delala ti, je velika razlika veš.

Madafaka

Fizikalc
18. feb 2009
3.343
0
36
27
Bronx
Maček bogi.
crazy1.gif

Ampak pomojem je to posledica tistega, kar so ti že povedali: model je šel na teren mal se potepat in vzpostavljat svoj rajon. Naletel je na zajebanga mačjega čefurja, vodjo lokalne mafije, ki mu je pokazal njegovo mesto. Ker je bil mlad in otročji, prvih signalov še ni jemal resno in zaradi tega pokasiral nadaljevalni tečaj.

Tko nekak, kot ti na prvem potepu v Ljubljani.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Uporabnik Dualis pravi:
Citat:
Uporabnik cbb pravi:
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:

Ne morem verjet, da je nekdo tako primitiven in kaj takega resno napiše. Upam, da je to kar si napisal ena zelo neokusna šala in nič drugega.

zakaj je napisal primitivno.
sam mačku ne bi odrezal rep, bi mu pa<glavo.
in bolan je tisti, ki je anredil to. vreden je batin, da en mesec ne stop na lastne noge. kot je subarujevc napisal..na un svet poslat. ker nekdo, ki lahko živali odlomi rep, je vreden zemlje. to ne more bit drugega kot [censored].
n ekdo, ki žival fenta. hitro in učinkovito. jata je vzel ali stvar v svoje roke, ali je pa prekoračil pooblstila. je pa zadeva precej manj kruta kot rep.