Kaj si naj zaj zmisli?

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.774
6.761
113
pri taščici
Če se ji ne da dopovedat da je zajebancija oziroma ni pripravljena poslušat, naj gre po svoje in naj išče tako ki bo mogoče tudi kako zajebancijo pripravljena sprejeta.Preveč ljubosumja pač ni dobro...

Nisem vedel da je bil kavni avtomat v SMS kriv. Sem mislil da je najemnina kriva

ovca

morfy
Osebje foruma
18. jul 2007
5.881
3
38
37
Cvičkova dežela =)
www.alter.si
Če bi ti sodelavki poslal :
Citat:
Ja lubica, itak za tebe vse, srčica moja!
bi te pomoje tip od sodelavke čez cel Pobrežje ganjal z motorko...
wink-1.gif

Če bi ti sodelavka poslala tak sms, bi te tud tvoja kastrirala..
wink-1.gif

A je vsaj una sodelavka, k je poslala sms kolegu, za ponucat? Če je, naj ji pove, kaj je nardila in jo nabriše
aplauz.gif
.

Overall: kokr je alkoholik (?) reku: naj ji senda sms, pa počaka teden, mesec... Če ni odgovora...
jezen.gif

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Sem napidal da je sodelavka ki je to poslala starejša 30 let (56), zdaj pa sam oceni,...

Finta je da je ona njemu nadrejena, in ko je začel delat mu je ful pomagala in to, sicer pa jo vsi v firmi kličejo "Mama Anka",
ker vsakemu pomaga in svetuje, ona pa jim reče "otrok moj" in majo pač taki ful prijateljski odnos, in tak sms je res bil
toalna insajderska finta sodelavcev ki so si blizu,...

Ampak dopovej to dior pupiki,...

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
reč kolegu, nej jo pusti en mesec pri miru.

potem pa ti pupiko ugrab, pa jo prisilta, da ga oralno obdela. če mu pride za štamprle bo težko dokazal, da ni pritiskal, če bo za krigl, ma pred sabo medicinski dokaz, da ni druge.

upam sam, da se jo bo dal prperičat, da ne pogoltne takoj.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
moram se popravit.

naj jo ugrabi kdo drug. ker če jo greš ti ugrabit, boš al tepen, al se bo pa baba režala ob misli na ugrabitev in se ne bo mogla posvetit sesanju.

sej veš, da pingvin še nikol ni ugrabil srno.

Nazadnje uredil moderator:

lionel

Pripravnik
5. nov 2007
98
0
6
Hm malce dvomim o tem, da ji je vse to naredu( vse romantične stvari). Ker mislim, da vse ima neko mejo in, če je vse to naredu je kr šel čez njo
confused-1.gif

Najbrž je sama iskala nekaj, da neha, ker pač en sms se lahko dokaj hitro razloži
rolleyes-1.gif

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
Citat:
Uporabnik crazycobra pravi:
mene tud zanima kaj sta imela prej...? ker če je bla neka ljubezen tu.....bi ta bejba že zdavnaj podlegla!

drugac..pa bi jaz tu bolj odprla temo KAJ nardi moškega v "deda".:)

Upokojitev?
confused-1.gif

crazycobra

Zelenc'
24. feb 2009
23
0
1
41
Schiplandija
aplauz.gif

ded po sskj :

1. déd tudi dèd déda m, im. mn. dédje in dédi (ẹ̑; ȅ ẹ́) 1. stari oče: moj ded je dočakal visoko starost; podedovati po dedu; njegov ded po očetu je bil zdravnik 2. nav. mn. prednik: tu so živeli že naši dedje 3. nar. severovzhodno moški, navadno starejši; dedec: gostilna je bila polna dedov // (zakonski) mož: dobila je mladega deda ♪

"seos ded!"
"stari moj, kaki ded te si?"
"dedu se ni vstal!"
"ded, kdaj grema na pi*ke?"

Upokojitev al pa zakonski stan
hysterical-1.gif