Kaj se najde v stari garaži?

shift

Guru
20. jul 2007
9.895
2.281
113
za šankom
da bi ga pa porihtal in imel za fun ride pa ne?
sej ga lahko rihtaš 1-2 leti.avto itak samo pridobiva na vrednosti če bo ostal tako ohranjen

B81

22. jul 2007
36.944
10.505
113
Citat:
Uporabnik keber pravi:
Na autoscout24.de pa 4-5

Saj se bo tale tudi, ko ga bo mX kupo...
grin1.gif

kookie

Pripravnik
27. feb 2008
40
0
6
racemedia.blogspot.com
Citat:
Uporabnik jurek1973 pravi:
Če ga kdo kupi, sa da zmenit. Ampak muči me cena, ker nimam nobene reference.
Predvsem glede na dobro ohranjennost in neserijsko izvedbo (meglenke, 4 prestave, za servo pa nisem siguren).

hja... zadnja ponujena cena za točno ta avto dobro leto nazaj je bila 5000€, s tem, da gospa, ki je ta avto 'prodajala' (hčerka pokojnega lastnika) o prodaji ni želela nič veliko slišat.

že res, da se avto v resnici niti ni prodajal, smo bili pa resni kupci (oče je avto tudi v živo pogledal v garaži, kjer stoji). pred tem je bila postavljena cena 4500€ (mislim, da slabe 3 leta nazaj), ampak glede na to, da je za ta avto zelo težko dobit dele, ki jih je potrebno zamenjat (kot si že sam napisal, vsaj vse vitalne gumijaste dele, podvržene koroziji), je to kar maksimalna cena. pri nas verjetno previsoka, če res nimaš sreče in/ali dobrih informacij/virov glede nadomestnih delov (Anzee dobro ve, o čem govorim).

Če se bo prodal, potem upam, da v prave roke, ker je res redkost in bi bilo škoda, da ga dobi kakšen, ki ne zna ravnat s tem (ena zima vožnje, pa je v nekaj sezonah adijo, glede na to, kako dolgo je stal). Če se gospa premisli, pa itak ima številko (smo iz gorenjske, verjetno se bo spomnila) in lahko pokliče...
zmaga.gif

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
kako anvdušenje

mx, mam fičota 77 letnik, 20kkm, pa še kako lado, fiata 126..vse to z minimlanimi km.

evo..sveža info
79 letnik fičo, prvi lastnik, nikol butan, 70kkm, vžiga takoj, bremze delajo, luči delajo, olje ne žre, rj eni...

Nazadnje urejeno:

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik softi pravi:
kako anvdušenje

mx, mam fičota 77 letnik, 20kkm, pa še kako lado, fiata 126..vse to z minimlanimi km.

evo..sveža info
79 letnik fičo, prvi lastnik, nikol butan, 70kkm, vžiga takoj, bremze delajo, luči delajo, olje ne žre, rj eni...
ž

Fičaka ti kupim takoj! Čisto resno!

Maš kako sliko?

Pridem-nabašem.

Tenforest

Guru
3. sep 2007
5.773
548
113
42
povsod malo
Lepo, lepo
aplauz.gif
ojej letnik... se bom pozanimal je čez 35 let star.
Ga pa z bratom ne prodava za noben denar. Pa ves krom (odbijači, feltne, luči, okvirji okoli vseh oken, zaščitne letvice, hladilnik, špegu samo levi lol, kljuke) smo mogl dol pobrat ker so ga hotl vsga pokrast
jezen.gif

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.331
355
83
39
Citat:
Uporabnik softi pravi:

evo..sveža info

Kolk?

Kupim takoj za pameten denar.

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Bratranec je imel Kadetta C 1975, kupil od enega starega očata, ki se sploh ni zavedal prave vrednosti in mu ga prodal za 20k SIT (ker je avto tak star, da več tak ne bo dobil
tongue-1.gif
). Trivraten, not vse kot pri tem: originalni avtoradio, prva pomoč, knjiga z navodili in za vseh 25 let celi dnevnik za VSAKO tankanje, menjavo olja itd...

1.2S 60 konjev, avto je letel nenormalno, zadnji pogon je driftal v nulo. V glavnem avto za poslinit, a bratranec ga po enem letu proda, ker mu ni bil všeč. OK, razumem da pač enim stari avti nič ne pomenijo, ampak kako leto nisem govoril z njim, ker mi ga ni ponudil sploh za prodat... Pa s tem sva se še v Split peljala, avto udoben, nobenega problema, po AC prehitevala vse živo.

Steve

Guru
13. avg 2007
9.963
1.845
113
Moj sosed ima v garaži opel manta iz 70's črne barve, belo usnje! ampak pazi to, avto je tak hudo redko na cesti, da ga še v življenju sploh videl nisem, je kot neki mit
stupid-1.gif
sem mislim da sploh ne obstaja, da so govorice, pa sem starega enkrat vprašal če ga res ima in je potrdil. O prodaji noče slišat, za ziher pa sem mu vseeno rekel da če si premisli, sem prvi kandidat.
No videl pa ga še vedno nisem
tongue-1.gif

Anzee

Pripravnik
24. sep 2007
679
0
16
41
Ljubljana - Siska
www.facebook.com
Citat:
Uporabnik titov pravi:
Mogoče poznaš Opel Rekorda take metalic sivo-modre barve iz Radeč (rdeča notranjost)?

Hmm, zal ne.. je tudi Rekord B?

Citat:
Uporabnik kookie pravi:
ampak glede na to, da je za ta avto zelo težko dobit dele, ki jih je potrebno zamenjat (kot si že sam napisal, vsaj vse vitalne gumijaste dele, podvržene koroziji), je to kar maksimalna cena. pri nas verjetno previsoka, če res nimaš sreče in/ali dobrih informacij/virov glede nadomestnih delov (Anzee dobro ve, o čem govorim).

Jap, za takega Rekorda je res malo delov na voljo. Ze za C rekorda, ki so ga delali se v 70tih je dobavljivost precej slaba. Je pa res, da je lahko pri tem Bju se veliko delov OK. Vprasljivi so morda deli na motorju, vendar za motor pa se naceloma dobi vse dele..

Citat:
Uporabnik Steve pravi:
Moj sosed ima v garaži opel manta iz 70's črne barve, belo usnje!
No videl pa ga še vedno nisem
tongue-1.gif

No daj mi naredi uslugo, pojdi do soseda, ga prosi ce lahko pogledas v garazo in obenem naredi se kaksno fotko.
wink-1.gif
pa da se izve vsaj ali je manta A ali manta B. Iz kje pa si sicer?

lp Anze

Nazadnje urejeno:

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik Steve pravi:
bom mu rekel ob priliki ko ga srečam naj razkaže stroj
smile-1.gif
v mb je to

A je ta oča mogoče na pobrežju, garažo ima pa nasproti blokov? Če ja, pol je tisto Manta A, 71', 110kW z 17k km.
Avto sem že videl, če ma pa belo usnje not bi se pa zlagal, in tako si reko avto velja za mit, ker more bit hudo lepa nedelja
da stari naredi en krog čez mesto, tisti avto deža ni videl že kakih 20 let mam občutek.

Anzee

Pripravnik
24. sep 2007
679
0
16
41
Ljubljana - Siska
www.facebook.com
Citat:
Uporabnik shift pravi:
tisti opli so bili narejeni tako kot se zagre.rjaveli so tisti ki so bili narejeni v 80 in 90ih

Ma, gnili so vseeno. Najvecji problem je bil odnos lastnikov, sploh avti iz 70tih v 80tih letih....pac 10 let star avto, vsak je reku stara jajca in nej gnijejo
frown-1.gif

Steve

Guru
13. avg 2007
9.963
1.845
113
ni iz pobrežja, mb center je. Ta ga še na sončno nedeljo ne pelje ven. Pomoje na kako obletnico poroke pa to
d055.gif