Kaj se gredo te babe ...

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Ziher ja. Ti sploh.
tongue-1.gif

Sej pravim, ni mi to ... Če se hočem lupčkat, grem v diskač, če rabim fuk, odprem salamonca ali pokličem malcoma. Za
srce-1.gif

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Očitno ti ta logika ne špila najbolje, če ti vsaka potencialna tarča pobegne.

Glej...vedno, ko se zapleteš s kako, postaneš njen prijatelj...To je več kot razvidno...Ti s hudimi mačkami debatiraš o njihovih bivših, o odnosih med spoloma...To nitrud v smeri ljubezni, to je, "kako postati prijatelj"..

Dokler boš to počel, boš lahko seksal zgolj s prostitutkami.

Tebi tvoj domnevno dober videz nič ne pomaga, ker imaš v očeh žensk karakter prijaznega fanta, tako rekoč moške prijateljice.

Nazadnje urejeno:

tratnjak

Fizikalc
10. maj 2009
1.020
32
48
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
Sam si je pa zbrala tipa, ki je nižji, manj izobražen, pomoje manj lep
grin1.gif

torej se tolko bolj zamisli
wink-1.gif

ps: glede denarnice pa je takih s stotaki dosti, manj pa je tistih, ki jih dejansko tudi uporabi - mogoce te pa je skuzla :D

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Pa ni tko, veš ... V bistvu sem čisto vsaki, ki je hotela imeti povsem prijateljske odnose, povedal, da jaz v to ne verjamem in da jo bom vedno gledal kot žensko. In daleč od tega, da bi bil v očeh žensk prijazen prijatelj, vsako poskušam držati na distanci.
smile-1.gif

B81

22. jul 2007
37.021
10.543
113
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
Pa ni tko, veš ... V bistvu sem čisto vsaki, ki je hotela imeti povsem prijateljske odnose, povedal, da jaz v to ne verjamem in da jo bom vedno gledal kot žensko.

Ona bi to mogla spoznati iz tvojih dejanj, ne da ji poveš
grin1.gif

suzica

hođa
21. jan 2011
1.914
0
36
48
PLANET ČVIČK
Citat:
Uporabnik Madafaka pravi:
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
... Kdo bi jo šel že na prvem zmenku zalizovat? Kdo bi jo poskusil že v šusu nategnit?
smirk-1.gif

Vsak normalen dec.

Jst sem jih kr nekaj podru v prvič k sem jo vidu---tisto kušvaje pa božanje je za kakšne mestne slabiče. Ji plačaš kakšno pijačo in to je to--pa nategnt jo moraš fina faj-magar če je vsa plava----ženske imajo rade grobi sex-to jst dobr vem.
Jst mam 24 cm dolgega in vam povem da je vsaka do zdaj bila čistgotova na konc ko sem jo nategnu--- jo nabijaš in vmes še malo roko ji zavijaš in to je to--dobi dvajset takih orgazmov da še dihat ne mora.
evil.gif

Vaio

Fizikalc
22. jul 2007
1.223
0
36
Pol pa ni čudno, da imata kloshar pa dizzy težave!
Pogledaš njune poste pa pišeta najdaljše klobase, ki se jih ne da nobenemu brat.

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Poanta je, da babi pokažeš v štartu, da se zanjo zanimaš ko ded za babo.

Ko načneš neke pogovore o njenih bivših, odnosih med spoloma na splošno...že greš v smeri " a sem lahko tvoj prjatu". Poti nazaj ni.

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Citat:
Uporabnik Denis pravi:
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
Pa ni tko, veš ... V bistvu sem čisto vsaki, ki je hotela imeti povsem prijateljske odnose, povedal, da jaz v to ne verjamem in da jo bom vedno gledal kot žensko.

Ona bi to mogla spoznati iz tvojih dejanj, ne da ji poveš
grin1.gif

Potem mi pa joka, da se boji, da jo bom zvlekel v gozd in posilil (resnična izkušnja).
rolleyes-1.gif

jest5

Guru
18. avg 2007
25.960
-8.674
113
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
Ziher ja. Ti sploh.
tongue-1.gif

Sej pravim, ni mi to ... Če se hočem lupčkat, grem v diskač, če rabim fuk, odprem salamonca ali pokličem malcoma . Za
srce-1.gif
ti pacek ti
evil.gif

Dinotti

Fizikalc
27. sep 2010
1.226
0
36
Ljubljana
Jah mlade punce se še gonjo,pa tipajo na večih koncih. Mlade funjare so to ponavad. Ne sekiri se, vedno pride nov material za trest!:)

Dinotti

Fizikalc
27. sep 2010
1.226
0
36
Ljubljana
Jih pa zato treses z vrecko na glavi:)
Sam si pozabu rečt, dokler že zgledajo. Če se preveč izmišljujejo, potem hitr dobijo nadimek. Ker kvalitetn moški jo pa potem hoče, ko se misli ustalit?

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Dejstvo je, da si lepa ženska lahko zmišljuje, kolk hoče, vedno dobi tipa zase. Nadimke ji pa itak lepijo samo tipi, ki je ne morejo met.