Tudi jaz sem skoraj od jeze zabrisal daljinca v tv, ko sem slišal to. Kreteni zabiti. Otrok rabi 10 ur spanja. In če se mora ob 7:00 vstat, mora vposteljo najkasneje ob 21.00, dobro še kake pol ure prej, ker ne zaspi v trenutku. Fakt! Ni treba buljit TV do 23:00. Pa tudi fotr, se mora na mamco še spravit...včeraj tednik...otroci pred 9 am ne zmorejo več funkcionirat...vse se pripravlja na sistem, cel dan v sluzbi, zvecer pa samo spat.. pač vodljivost na vse ravneh.
In točno to kar se jaz bunim že ob tem, da eni hočejo obdržat zimsko uro, ker je kao naravna. Elita hoče, da ljudje delajo od jutra do teme. Med tem izgubijo nadzor nad otroci, njih vzgaja družba, časa za opravila doma zmanjka, to namesto tebe začne delat privatnik, kaka gradnja hiše, nakup stanovanja... Ste nori! To bodo vse oni zgradili, najemnine kasirali, toliko da boste morali še samo delat, mogoče še kako uro več kot manj...
To je trdi kapitalizem. Ni dober čisti komunizen in je slab trdi kapitalizem. Slovenija živi nekje vmes, in počasi nam bodo vzeli to tradicijo.