Citat:
Zaradi zadev, ki so se zgodile na cesti oz ob njej, 2.
1. Pred leti smo betonirali na enem gradbišču (most čez Savo Bohinjko) in je en model pridivjal v delovno zaporo, itak razsul pol avta, ostalo je bilo pa vsaj spraskano. Ko je stopil iz avta, se je namenil direktno proti meni (verjetno je mislil, da sem vodja gradbišča???) in me začel nap*zdevat ter odrinjat in grabit za bundo. Dobil je direkt po zobih (2 izbita+ nekaj odrgnin, modric,...) jaz pa po končanem sojenju skoraj 200kSIT kazni. Sam če ga nebi jaz usekal, bi ga Bošnjaki tam razbil k pinjato. Je bil pa neka živina iz Bleda (živina tako ali drugače).
2. Na rondoju Tomačevo, me je enkrat en grobo izsilil in sem mu potrobil. Model je ustavil kar na notranjem pasu rondoja in jaz seveda tudi, ker pač v tako kratkem času ne moreš ob rushhour menjati pasu. Ker je šel direktno proti mojem avtu sem izstopil in še preden sem zaprl vrata avta, sem že dobil po p*čki (pač, modrica za 1 teden). Je pa model šel na šivanje (arkadi+ustnica). Aja, pa še par minut je tam na rondoju ležal in se držal za jajca.
Ma sej šans za 'road rage' je skoraj vsak dan nekaj. Vsak dan naletim vsaj na par debilov , ki kontra peljejo po enosmernih ulicah in si upajo še blendat pravilnovozečim, češ umakni se. Zakaj že? Jaz običajno stopim iz avta in v momentu vozijo rikverc (ja, kljub rikši s katero se transportiram!).
tipični čapac, k išče samopotrditev... slej ko prej jo boš enkrat dobu... potem se pa medijih kurčijo, kako nepravičen je ta svet....
Za te egote, morta bit dva in ti si očitno enden od tega..... Standard čapcev v Sloveniji... ko je najači in se jajcajo po cestah, ko jih dobijo po ***** pa po tv-jih jamBrajo....