Kaj se dogaja s folkom? Kemija vse sesula?

reality

Vudu lešinar
24. jul 2007
4.731
0
36
Citat:
Zaradi zadev, ki so se zgodile na cesti oz ob njej, 2.

1. Pred leti smo betonirali na enem gradbišču (most čez Savo Bohinjko) in je en model pridivjal v delovno zaporo, itak razsul pol avta, ostalo je bilo pa vsaj spraskano. Ko je stopil iz avta, se je namenil direktno proti meni (verjetno je mislil, da sem vodja gradbišča???) in me začel nap*zdevat ter odrinjat in grabit za bundo. Dobil je direkt po zobih (2 izbita+ nekaj odrgnin, modric,...) jaz pa po končanem sojenju skoraj 200kSIT kazni. Sam če ga nebi jaz usekal, bi ga Bošnjaki tam razbil k pinjato. Je bil pa neka živina iz Bleda (živina tako ali drugače).

2. Na rondoju Tomačevo, me je enkrat en grobo izsilil in sem mu potrobil. Model je ustavil kar na notranjem pasu rondoja in jaz seveda tudi, ker pač v tako kratkem času ne moreš ob rushhour menjati pasu. Ker je šel direktno proti mojem avtu sem izstopil in še preden sem zaprl vrata avta, sem že dobil po p*čki (pač, modrica za 1 teden). Je pa model šel na šivanje (arkadi+ustnica). Aja, pa še par minut je tam na rondoju ležal in se držal za jajca.

Ma sej šans za 'road rage' je skoraj vsak dan nekaj. Vsak dan naletim vsaj na par debilov , ki kontra peljejo po enosmernih ulicah in si upajo še blendat pravilnovozečim, češ umakni se. Zakaj že? Jaz običajno stopim iz avta in v momentu vozijo rikverc (ja, kljub rikši s katero se transportiram!).

tipični čapac, k išče samopotrditev... slej ko prej jo boš enkrat dobu... potem se pa medijih kurčijo, kako nepravičen je ta svet....

Za te egote, morta bit dva in ti si očitno enden od tega..... Standard čapcev v Sloveniji... ko je najači in se jajcajo po cestah, ko jih dobijo po ***** pa po tv-jih jamBrajo....

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.354
769
113
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Citat:
Uporabnik Dik pravi:
Zgleda da mu je lajf iskat KR tablice po cest,

Nisi razumel.......one najdejo tebe
cry12bpy.gif
Zaključek je sledeč: na KR področju se prodajajo boljši avti, katere kupujejo babe iz LJ, ki potem serjejo po ulicah in križiščih našega glavnega mesta...
hysterical-1.gif

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik Firing_Nukez pravi:
Se je prižgala zelena, pa je tisti pred mano še zaspal za kako sekundo. Se spelje, ostali za njim in ko je že skoraj do konca zavil pripiči z desne en BMW, ki je imel notr kakih 150 km/h. Se ne zafrkavam. Je tam ena taka zelo dolga ravnina, ker je to povezovalna cesta o obvoznico, pa se da fino gonit. Vse skupaj se je izšlo za las.
To samo potrjuje tisto, kar vam trobim ves čas. modelu je blo očitno 3 sek rumene premalo, da bi ustavil pred rdečo, če bi pa zelena utripala bi pa imel vsaj 10 sek več časa, da ustavi.
Take situacije so se po ukinitvi UZ najmanj podeseterile.

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik Viper_XxL pravi:
Ne, ne zdi se mi čudno, v bistvu prvič slišim da sedaj, ko vam zelena več ne utripa, ljudje bolj vozijo v rumeno
confused-1.gif
in me boš v tvojo trditev težko prepričal, razen če so prometni strokovnjaki dejansko to ugotovili.
Ja saj vemo, če ti nekaj nisi slišal ali videl, potem tisto ne obstaja. Vidim da ne razmišljaš s svojo glavo, če slepo verjameš "strokovnjakom" ne verjameš pa tistim, kar vidmo vsak dan na cesti.
Tisti tvoji "strokovnjaki zdej pravijo, da nimajo podatka in ne spremljajo statistike, koliko je zdej več nesreč v križiščih, pa koliko je več voženj v rdečo, khmm a je to težko preštet, A so le podatki preveč zanimivi za javnost, da jih ne objavijo. Hkrati pa pravijo, da so prešteli vse tiste, ki so prej pri UZ pritisnili na gas. Ja število teh se je res zmanjšalo, celo na nič, ker pri UZ ni več moč pospeševati, da pa ti isti sedaj pospešujejo pri rumeni in pičijo v rdečo pa spet nimajo podatkov.

Citat:
Ta primerek v scenicu, ne samo da bi se lahko ustavil, imel je toliko prostora da bi z normalnim zaviranjem lahko precej več kot dolžino avta pred črto ustavil. To, da bi tip bil poln izgovorov, če bi ga zaradi tega ustavila policija, pa ne dvomim
smirk-1.gif
kar pa ne spremeni dejstva da je namesto po zavori stisnil po gasu in kaka vzgojna položnica bi mu prav prišla. Dobro da ga ni kdo nabasal na križišču.
Dejstvo je, da tisti ni ustavil, če pa bi bil obveščen ene 8 sek prej, kolikor je prej utripala zelena, bi imel pa več časa da zaustavi. Ja dobro da nisi bil ti tam da te ni nabasal.
Citat:
Kako da si prej lahko vozil normalno, zdaj pa voziš v rumeno.... tvoja stvar. Samo upaj da ne boš pri taki vožnji ob napačnem času na napačnem mestu.
Tud ti pazi, da ne boš nekoč na napačnem času na napačnem mestu, pa te bo en nabasal, ki bi sicer ustavil, če bi imel več časa za premislek al ustaviti ali ne.

vincent

Guru
Osebje foruma
31. avg 2007
13.301
1.924
113
Ne razumeš.

V bufetu se je zadržal uro predolgo, pa se mu je mudilo domov. Ti si ga pa pri tem hitenju upočasnjeval.

franci

Fizikalc
19. jul 2007
1.797
1
38
49
LJ
Citat:
Uporabnik reality pravi:
Citat:
Zaradi zadev, ki so se zgodile na cesti oz ob njej, 2.

1. Pred leti smo betonirali na enem gradbišču (most čez Savo Bohinjko) in je en model pridivjal v delovno zaporo, itak razsul pol avta, ostalo je bilo pa vsaj spraskano. Ko je stopil iz avta, se je namenil direktno proti meni (verjetno je mislil, da sem vodja gradbišča???) in me začel nap*zdevat ter odrinjat in grabit za bundo. Dobil je direkt po zobih (2 izbita+ nekaj odrgnin, modric,...) jaz pa po končanem sojenju skoraj 200kSIT kazni. Sam če ga nebi jaz usekal, bi ga Bošnjaki tam razbil k pinjato. Je bil pa neka živina iz Bleda (živina tako ali drugače).

2. Na rondoju Tomačevo, me je enkrat en grobo izsilil in sem mu potrobil. Model je ustavil kar na notranjem pasu rondoja in jaz seveda tudi, ker pač v tako kratkem času ne moreš ob rushhour menjati pasu. Ker je šel direktno proti mojem avtu sem izstopil in še preden sem zaprl vrata avta, sem že dobil po p*čki (pač, modrica za 1 teden). Je pa model šel na šivanje (arkadi+ustnica). Aja, pa še par minut je tam na rondoju ležal in se držal za jajca.

Ma sej šans za 'road rage' je skoraj vsak dan nekaj. Vsak dan naletim vsaj na par debilov , ki kontra peljejo po enosmernih ulicah in si upajo še blendat pravilnovozečim, češ umakni se. Zakaj že? Jaz običajno stopim iz avta in v momentu vozijo rikverc (ja, kljub rikši s katero se transportiram!).

tipični čapac, k išče samopotrditev... slej ko prej jo boš enkrat dobu... potem se pa medijih kurčijo, kako nepravičen je ta svet....

Za te egote, morta bit dva in ti si očitno enden od tega..... Standard čapcev v Sloveniji... ko je najači in se jajcajo po cestah, ko jih dobijo po ***** pa po tv-jih jamBrajo....

Torej se jaz nebi smel branit, ko me kdo napade oz sem zaradi tega, ker sem se branil sedaj še čapac?

Ti nimaš glih razčiščenih pojmov.

reality

Vudu lešinar
24. jul 2007
4.731
0
36
Glede na tvoje slikovito opisovanje, počenih arkad, zlomljenih zob in blabla... skratka se na tabli dokazuješ da si džek, z katerim ni dobro češenj zobat.....

kot drugo, si napisal, da se ti je pač osebek prlimal za rit in ne da se bi umaknil ampak, si provuciral še z manjšo hitrostjo....

skratka iščeš in iščeš, čudno da se nam normalnim to ne dogaja, enkrat jih boš staknu al pa boš kasiral, da se boš zapovnu.... in ja dva taka na cesti in je štala....

Za razliko od tebe se nestrpnažu pač umaknem, stem pa ne govorim, da tud jest kdaj nisem izsilil, ravno tako se taki bebci kot ti obnašajo do motoristov.. če vidiš da pač en gon se mu probaš umaknt, ne pa podjebavat, kot v tvojem primeru...

in na koncu si džek, ko stopiš vn in ponavadi spizdijo ko vidijo samooklicanega hrusta...

hehe čapac z certifikatom... če mene vprašaš

Nazadnje urejeno:

franci

Fizikalc
19. jul 2007
1.797
1
38
49
LJ
In sedaj sem še bebec, ki je za motoriste nevaren??? Svašta. Nekaterih stvari o sebi sploh nisem vedel.Tvoji umotvori so očitno posledica raka ali pa motenj v razvoju.

Ti pa tudi ne veš, da sem velikokrat ob karambolih drugih tudi pomagal pomoči potrebnim.

Sicer pa, če se jaz nebi zavzel zase, bi se ti? Ali pa kdo drug? Ti si očitno itak šleva in to egoistična, očitno...

reality

Vudu lešinar
24. jul 2007
4.731
0
36
Pomagal..... hehe

in še en nasvet bolj strpen bot, potem se nau treba zavzemati zase......... Vidm pa da iščeš samopotrditev.. mogoče težko otroštvo....

franci

Fizikalc
19. jul 2007
1.797
1
38
49
LJ
Eeeeh, stari, 'I rest my case'! Nikoli ti ne bo jasno. Če se ti ne boš zavzel zase, ko te nekdo napade, se noben ne bo. Tega ti ne moreš poštekat, ker te očitno strežejo od spredaj in zadaj. In če kdaj pojamBram glede kakšnega pacienta, ki dela sranje na cesti, sem jaz itak kriv + čefur, bebec,.... Mislim, svaka ti čast. Prebliske imaš za vola ubit. Majke mi.

Moj zadnji post v tej temi. Nima smisla možganskih celic hebat.

reality

Vudu lešinar
24. jul 2007
4.731
0
36
Citat:
Jaz wtf in spustim brzino na 40, zanalašč

Teb očitno res ni jasno zakaj se moraš brant......... pezda si glup........ Ni point v tem, da se nebi smel brant... ampak ti gužvo sam iščeš...
upam, da point napisanega bolj zastopiš kot osnovnošolček.....

V tvoje nastopaštvo se pa raj nebi spuščal......

In še enkrat zazvemanje zase ni isto, kot pa iskanje gužve, ko se dva prepotentna čapca srečata na cesti en gas spušča drug pritiska........
na koncu se pa klofata k dva pjana klošarja in nato se gre še na form frajart, kako se je en enga usral...

ma dej osnovnošolske maš....

Nazadnje urejeno:

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Citat:
Uporabnik synthman pravi:
Citat:
Kako da si prej lahko vozil normalno, zdaj pa voziš v rumeno.... tvoja stvar. Samo upaj da ne boš pri taki vožnji ob napačnem času na napačnem mestu.
Tud ti pazi, da ne boš nekoč na napačnem času na napačnem mestu, pa te bo en nabasal, ki bi sicer ustavil, če bi imel več časa za premislek al ustaviti ali ne.
Ah, zdaj kapiram. Eni morajo pred vsakim križiščem vsakič na novo premislit, ali se bodo ustavil pred rdečo ali pa peljali skoz. Viš, tega nisem vedel. Zdaj razumem.

ThaShizznitt

Fizikalc
13. jan 2008
4.781
4
38
Kaj pa unih 1500 pacientov, ki vsak dan peljejo v polno krizisce in ga zabasejo v prometni konici??? To je katastrofa!! Ne pa en model, ki je pritisnil na gas, da je zapeljal v rumeno in cez krizisce nadaljeval pot.
bonk.gif
Ker neke hude nesrece pac ne more bit ane....

Ah ja....
grin1.gif

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
En znanec ima malo večji avto (v smislu "terenec", ne "BMW 7"). Na take stvari ima čist drugi pogled
evil.gif

Je rekel, da je to dejansko opazil, ko je vozil "navaden" avto in je potem opazil razliko.
Nič čudno da ameri Hummer-je kupujejo...

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.591
1.122
113
Titograd
Pusti ga, izgovor za izgovorom. Zaj je vse drugo krivo, samo bedak ne, da je med tistim procentom ljudi, ki ne zmorejo normalno ustaviti pred semaforjem. Mogoče pa je celo tako pravilno in jaz, bedak ki ob rumeni ustavim, če je le varno to mogoče, delam popolnoma narobe?
17758-icon_confused.gif

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.591
1.122
113
Titograd
Ful car sem ja, ker zmorem kot eden redkih v neverjetnih 4 sekundah odreagirat na spremembo situacije na cesti
bonk.gif
vas niso učili da je povprečen reakcijski čas okrog sekunde?