Voda je hudič ,ne pijača ....že stari dedi so rekli da še za v čevlje ni dobra ,pa še ni bla genetika in nanotehnologija izumljena.Citat:
Uporabnik Davidoff pravi:
Ne da se mi gledati posnetka, napiši povzetek, tisto na šmarnici se ti pozna, da se ti kolesca v glavi drugače vrtijo od ostalih, zna biti, da vsako v drugo smer in z drugačno hitrostjo. Jbg, nisi ti kriv, pijača je hudič.
Citat:
Uporabnik Evrofil pravi:
Veste kaj mi gre najbolj na [censored]?
http://www.globalrichlist.com/ - Meja za "1%" je 37.770 EUR na leto.
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
edina razlika med sedaj in sicer je ta, da jih vecina sicer zivi v rogu, sedaj pa so pred borzo. Nekatere noci, je vec sotorov kot pa folka ki bi tam spal. Veliko tudi popivajo ene par pa jih je tudi na metadonu.
Gre za folk ki realno niti ne protestira, saj se itak nimajo kam dat. po mojem mnenju niti ne gre za kak boj za ideale, saj je edina razlika da so se preselili iz ene zastonj lokacije na drugo in pocnejo isto kot sicer...
Capl je duhovno bogat in cele možgane še ma ,ker ne pije vode .......Citat:
Uporabnik Dr_Strangelove pravi:
Citat:
Uporabnik Evrofil pravi:
Veste kaj mi gre najbolj na [censored]?
http://www.globalrichlist.com/ - Meja za "1%" je 37.770 EUR na leto.
Buržujskemu Caplu vse pobrat.
Pi.da mu m.terna neoliberalistična izkoriščevalska caplovska.
Zase se borim sam. Zaenkrat uspesno, nedvomno pa veliko uspesneje kot to lahko pocne 20 zapitkov ki v zivljenju se nikoli niso delali.Citat:
Uporabnik capl pravi:
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
edina razlika med sedaj in sicer je ta, da jih vecina sicer zivi v rogu, sedaj pa so pred borzo. Nekatere noci, je vec sotorov kot pa folka ki bi tam spal. Veliko tudi popivajo ene par pa jih je tudi na metadonu.
Gre za folk ki realno niti ne protestira, saj se itak nimajo kam dat. po mojem mnenju niti ne gre za kak boj za ideale, saj je edina razlika da so se preselili iz ene zastonj lokacije na drugo in pocnejo isto kot sicer...Za tebe se borijo -za srednji sloj ,ki je prebutast da bi mu potegnilo da izumira.
Borijo, kaj še. Zjutraj sem šel bolj pozno v službo (ob osmih), pa tam na zbor placu ni bilo videti, da bi se kaj borili.Citat:
Uporabnik capl pravi:
Za tebe se borijo -za srednji sloj ,ki je prebutast da bi mu potegnilo da izumira.
Citat:
jBergoc Jernej Bergoč
Gneča se je zjutraj izpred Borze začasno premaknila pred Si.mobilovo poslovalnico na Čopovi.