Kaj se dogaja na Wall Streetu?

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Ne da se mi gledati posnetka, napiši povzetek, tisto na šmarnici se ti pozna, da se ti kolesca v glavi drugače vrtijo od ostalih, zna biti, da vsako v drugo smer in z drugačno hitrostjo. Jbg, nisi ti kriv, pijača je hudič.

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Citat:
Uporabnik Davidoff pravi:
Ne da se mi gledati posnetka, napiši povzetek, tisto na šmarnici se ti pozna, da se ti kolesca v glavi drugače vrtijo od ostalih, zna biti, da vsako v drugo smer in z drugačno hitrostjo. Jbg, nisi ti kriv, pijača je hudič.
Voda je hudič ,ne pijača ....že stari dedi so rekli da še za v čevlje ni dobra ,pa še ni bla genetika in nanotehnologija izumljena.
(v našem vesolju se zobnika v paru ,vedno vrtita v nasprotni smeri in zobniki ponavadi niso istih velikosti ,ker ne bi imelo smisla razen potrate energije) ......ne več vode pit ,
smirk-1.gif

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
A šotori so še pred borzo? Nič ni slišati več o njih, pa so nekateri hoteli celo svoje življenje dati zanje.
hysterical-1.gif

erikson

Guru
25. avg 2007
22.726
6.501
113

So, čeprav odkar dežuje izgleda vse skupaj bolj zapuščeno (razen ko so dogodki - npr. tečaj izdelave transparentov).

Včeraj je bil sicer filmski večer, danes pa na maratonu tečejo s štafeto.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.348
7.434
113
edina razlika med sedaj in sicer je ta, da jih vecina sicer zivi v rogu, sedaj pa so pred borzo. Nekatere noci, je vec sotorov kot pa folka ki bi tam spal. Veliko tudi popivajo ene par pa jih je tudi na metadonu.

Gre za folk ki realno niti ne protestira, saj se itak nimajo kam dat. po mojem mnenju niti ne gre za kak boj za ideale, saj je edina razlika da so se preselili iz ene zastonj lokacije na drugo in pocnejo isto kot sicer...

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
edina razlika med sedaj in sicer je ta, da jih vecina sicer zivi v rogu, sedaj pa so pred borzo. Nekatere noci, je vec sotorov kot pa folka ki bi tam spal. Veliko tudi popivajo ene par pa jih je tudi na metadonu.

Gre za folk ki realno niti ne protestira, saj se itak nimajo kam dat. po mojem mnenju niti ne gre za kak boj za ideale, saj je edina razlika da so se preselili iz ene zastonj lokacije na drugo in pocnejo isto kot sicer...
bonk.gif
Za tebe se borijo -za srednji sloj ,ki je prebutast da bi mu potegnilo da izumira.

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Citat:
Uporabnik Dr_Strangelove pravi:
Citat:
Uporabnik Evrofil pravi:
Veste kaj mi gre najbolj na [censored]?
smile-1.gif

http://www.globalrichlist.com/ - Meja za "1%" je 37.770 EUR na leto.

Buržujskemu Caplu vse pobrat.
cheer.gif

Pi.da mu m.terna neoliberalistična izkoriščevalska caplovska.
10.gif
Capl je duhovno bogat in cele možgane še ma ,ker ne pije vode .......
Vidva z evroflikom pa kr dost vode požlampata ,...se vama fejst pozna....
hysterical-1.gif

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.348
7.434
113
Citat:
Uporabnik capl pravi:
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:

bonk.gif
Za tebe se borijo -za srednji sloj ,ki je prebutast da bi mu potegnilo da izumira.
Zase se borim sam. Zaenkrat uspesno, nedvomno pa veliko uspesneje kot to lahko pocne 20 zapitkov ki v zivljenju se nikoli niso delali.

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Citat:
Uporabnik capl pravi:
bonk.gif
Borijo, kaj še. Zjutraj sem šel bolj pozno v službo (ob osmih), pa tam na zbor placu ni bilo videti, da bi se kaj borili.
Šotorjenje pred borzo za moj pojem ni boj, ampak zmedeno lenuharjenje.