Kaj se bolj splača vzet N97mini ali I8000 omnia II

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
omniaHD
smile-1.gif

kapavitivni zaslon, symbian...

Omnia II ima pa WinMo, ki je vsaj meni no-go..

Car

POSTman
4. avg 2007
8.569
1.808
113
56
Planet zemlja
www.posta.si
Citat:
Uporabnik hrflik pravi:
Nekak kolebam med tema dvema pa me zanima za katerega bi se vi odločli in zakaj?

Lp B
Tudi jaz sem nekako kolebal med tema dvema (pri Tušmobilu), se že skoraj potem odločil za Nokio, pa na koncu vzel SE W995 Walkman! Mislim, da se naredil prav, preverjena zadeva, deluje odlično!!!

jolene1984

Pripravnik
13. avg 2009
52
0
6
Ful ti priporočam Omnia 2. Telefon je zelo hiter, zelo odziven (software IL5). Touch je ogličen. Ima cel kup funkcij in codecov, tako da vse dela out of the box. Baterija zdrži 10 dni ob majhni uporabi!!!! Baterija je res nora in zdrži daleč največ od vseh trenutnih smart telefonov. Ker ima windows se jo zelo pogosta updata. Vsak mesed izzideta 2 softwara! Lahko si jo tudi sam spreminjaš in daješ custom rome in ne izgubiš garancije, samo ko jo neseš na servis moraš dati gor nazaj originalen rom. Tudi kakovost izgradnje je odlična v primerjavi z n97, ki je zelo majava plastika.

I

Izbrisan uporabnik 3287

Citat:
Uporabnik jolene1984 pravi:
Ful ti priporočam Omnia 2. Telefon je zelo hiter, zelo odziven (software IL5). Touch je ogličen. Ima cel kup funkcij in codecov, tako da vse dela out of the box. Baterija zdrži 10 dni ob majhni uporabi!!!! Baterija je res nora in zdrži daleč največ od vseh trenutnih smart telefonov. Ker ima windows se jo zelo pogosta updata. Vsak mesed izzideta 2 softwara! Lahko si jo tudi sam spreminjaš in daješ custom rome in ne izgubiš garancije, samo ko jo neseš na servis moraš dati gor nazaj originalen rom. Tudi kakovost izgradnje je odlična v primerjavi z n97, ki je zelo majava plastika.

Nehaj no. Dva na mesec? Koliko je telefon že v prodaji? Kaj se to popravlja vsaka dva meseca?

Sicer je telefonček dober.

lp

jolene1984

Pripravnik
13. avg 2009
52
0
6
Telefon je v prodaji od junija 2009 pri nas pa od decembra. Tukaj imate linke do najnovejših romov. Res v povprečju sta 2 na mesec samo v ramu2 jih menjajo 1 na 3 mesece:(