Kaj pa Ga. Dimic, a?!

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.720
113
......................in komet pade na parlament
hysterical-1.gif

banana

Pripravnik
7. okt 2010
141
0
16
Lj
Citat:
Uporabnik PIC pravi:
ksz..

Ljudi, ki bi na volitvah izbrali liberalce, je v Sloveniji po moje mnenju mogoče 1 %. Torej, ni šanse, da se neokomunistov znebimo v doglednem času
smile-1.gif
.
No, morda pa je bog in se nam zgodi poljska tragedija.

LP,
PIC

Mal prostega pada pa konc?
Prelahko...jst bi jih dala mal delat. Bi bla večja kazen to za njih!
evil.gif

TRiK

Fizikalc
20. jan 2009
850
22
28
Citat:
Uporabnik banana pravi:
Prelahko...jst bi jih dala mal delat. Bi bla večja kazen to za njih!
evil.gif
Napiši program, kako to izvesti, pa ti moj glas ne uide.
wink-1.gif

Nazadnje urejeno:

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
kaj je že z alter stranko
program imamo
željo po uspehu tudi
PR tudi
javni medij za podporo tudi
informacij iz cele slovenije več kot sama STA

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Citat:
Uporabnik banana pravi:
Zato, ker se kaj takega 20 ali 30 ali pa tudi 10 let nazaj preprosto ne bi zgodilo.
Zato!

Kako pa to veš???? jaz glasujem tudi za temnopoltega predasednika, če me prepriča s svojim programom in če ocenim, da je verodostojen...danes in pred 10 leti, samop takega kandidata pač sploh še ni bilo!

Fonzl

Guru
5. sep 2007
6.762
4.912
113
Jap... pred 30 leti je bil mal premlad za župana po mojem. Če je bil sploh kle že.
Se pa njegovi strankarski kolegi že glih ene 70 let pasejo vse povsod. Tko da jest kle kakšnega posebnega razloga za navdušenje nad tem, da je zmagal kandidat KPS glih ne vidim.

banana

Pripravnik
7. okt 2010
141
0
16
Lj
@ softi: jst se javim za pr in mktg-lahko pomagam, pro bono seveda!

@stieber: gledam iz sociološkega vidika. Sedaj imamo prvega temnopoltega župana v vzhodni Evropi, po drugi strani pa še vedno manjšinjski del žensk v parlamentu.
Brezveze se je zapletat na tak način, bi bilo tok narobe, če bi mi slovenci enkrat rekli: "Super, sem vesel, sprememba je! Ni veliko je pa začetek!"
Dejmo nehat kontrirat samo, da kontriramo, raje se preusmerimo v konstruktivizem!

I

Izbrisan uporabnik #488

Verjetno bomo res potrebovali temnega, ker tile naši Ivani, Borisi &co so nas spravili v sila neugoden položaj.

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
ne razumem, kakšna sprememba v kakšnem smislu...jaz, pa močno upam, da večina volilcev, nekoga podpremo oziroma smo proti nekomu zaradi povsem drugih lastnosti kot so spol ali barva kože. Meni je prav tudi orto gej župan, če ima v redu program. Zakaj ne?

Trapasto pa se mi na drugi strani zdi podpreti nekoga samo zato ker je ženska, druge rase itd...namesto da se gleda kakšen program in kompetence ima ta oseba. Prav tako se mi zdeijo bedaste obvezne ženske kvote, zakaj le???

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.009
11.131
113
Citat:
Uporabnik banana pravi:
po drugi strani pa še vedno manjšinjski del žensk v parlamentu.

in pri tem naj kar ostane.. še te ki so so skorumpirane. povečini.

banana

Pripravnik
7. okt 2010
141
0
16
Lj
Smiri doživljaj!
Raje napiši, kaj predlagaš ti, leve, desne, roza, zelene....razen, če je tvoje edino vodilo: Pišem sam, da pišem zraven pa črno gledam na vse!
evil.gif

TRiK

Fizikalc
20. jan 2009
850
22
28
To, da je Bossman postal župan, je zaenkrat zgolj dobrodošla popestritev. Če je tudi sprememba, bo vidno kmalu oz. najkasneje čez 4 leta. Jaz zgolj upam, da se ga ne bo tista primerjava z Obamo preveč oprijela - po prvem navdušenju nad njim je situacija v ZDA zdaj menda precej manj rožnata.

reality

Vudu lešinar
24. jul 2007
4.731
0
36
začni kr z kučkotom...... Boris je manj pametna lutka od Busha......

samovšečni retardiranec...

Nazadnje urejeno:

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Citat:
Uporabnik Fonzl pravi:
Jap... pred 30 leti je bil mal premlad za župana po mojem. Če je bil sploh kle že.
Se pa njegovi strankarski kolegi že glih ene 70 let pasejo vse povsod. Tko da jest kle kakšnega posebnega razloga za navdušenje nad tem, da je zmagal kandidat KPS glih ne vidim.

Saj so precej (rasistično) nezadovoljni ravno člani SD - je pred časom nekaj tarnal enden od mlajših obalnih funkcionarjev, da je razočaran nad (ne)sprejemanjem Bossmana za kandidata.

Fonzl

Guru
5. sep 2007
6.762
4.912
113
mene prov fascinira tole navdušenje...
kot da bi žvel v apartheidu, kjer bi bela manjšina sto let tlačila in zatirala črnce

in zdej se je najdu slovenski "Nelson Mandela" in z izvolitvijo za piranskega župana končal tisočletno zatiranje brezpravne temnopolte raje...
smile-1.gif
))

LOL... jest bom reku da je sprememba, ko boste rdeči primorci izvolili nekoga, ki bo upal na glas priznat da hodi v cerkev
smile-1.gif
))