Kaj pa Ga. Dimic, a?!

IbizaDriver

Guru
Osebje foruma
21. jul 2007
10.199
3.824
113
Evo, tole je dokaz:

60544498.jpg

Če bi bil levak bi me bilo zdaj precej sram da sem volil take ljudi. Pahorju se pa zgleda vse skupaj zdi čisto ok, saj ni niti z besedo obsodil njenih dejanj...

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.434
3.825
113
davorinm.wordpress.com
MA dej, to je eno sranje. Za ta kredit so vedeli verjetno že par let, pa so "afero" šparali za predvolilno obdobje. Tko, pa so morali predčasno spustiti sranje na zrak. Me zanima kaj bo naslednje...in če je dejansko kdo, ki ima čiste račune. Kak Kahl bi znal bit in na koncu največ profitirat.

timecop

Fizikalc
22. jul 2007
1.312
0
36
Mogoče bodo pa Bosanci malo pomagali spucat tole gnilo državico, sami je ne znamo. Živeli Vegradovci, pa sam delovni inšpektor, ccccccc.
hysterical-1.gif

panoramic

Fizikalc
20. mar 2010
1.837
0
36
Ma vi ne razumete, to je Janša z denarjem od Patrij podkupil delavce Vegrada, da zdaj Boruta in kompanijo tiščijo v drek.
evil.gif

TRiK

Fizikalc
20. jan 2009
850
22
28
Citat:
Uporabnik sparkyboy pravi:
Ja, o tem sem sicer tudi sam razmišljal in sem vesel, da se je končno en javil in napisal te posebnosti.
Ampak dejansko priznam, da ne vem kaj je torej prav , bi pa rad vedel.
Da (za vselej) razjasnimo: če se podstava končuje na govorjeni c, se uporablja priponsko obrazilo -ev, c pa se premenjuje s č (IpaveC - IpavČev; DimiC - DimiČev, v našem primeru pač Dimičeva, ker je ženska).
Za vse tiste, ki ste vedeli, da je tako prav, niste pa vedeli zakaj. Sparkyboy, tebi pa naj bo, ker si vendarle priznal, da ne veš, kaj je prav.
wink-1.gif

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
ne morem se nehat čudit vaši zabitosti

majke mi

spet ste obrnil ploščo na leve in desne. noben pa ne reče 'dost je, jutri ob 10 se grem za pet minut vležt pred parlament, a gre kdo zraven' in začet mirni, tihi anstop proti vladajoči kilenteli, ne glede na njeno raso, umeritev in vero. pol pa počas stopnjevat do rušenja teh dosmrtnih koalicijskih in opozicijskih ter managerskih veljakov.

sam nismo mi iz pravega mesa.

kako je ze reku vojnoviæ v svoji drugi knjigi...moram it prebrat

shift

Guru
20. jul 2007
9.928
2.341
113
za šankom
jest ne morem dojet kako neki lahko v takih primerih dajejo zraven janšo da je pa on pošten in ne vem kaj ko pa so vsi isti kur.ci
ni čudno da je država v kurcu če mamo pa samo 2 vrsti ovc.ene ki se palijo na leve in druge ki se palijo na desne
bonk.gif

Madafaka

Fizikalc
18. feb 2009
3.343
0
36
27
Bronx
467716-post_slo.gif

Mislim, da bi morali to politično bando, ki se pase na brezkončnih pašnikih državnega proračuna že od osamosvojitve naprej (ali še dlje, že pred časom pometati na smetišče zgodovine, kjer naj zgnijejo skupaj z ostalimi smetmi in odvečno navlako.

ginekolog

1.300. registrirani uporabnik
1. okt 2007
585
7
18
država razpada po vseh šivih... škoda, bila bi lahko lušna podalpska državica.

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Ne, to se izbrisani izdajajo za Vegradove delavce in širijo neresnice, da destabilizirajo državo in uvedejo vladavino štiriglavega pingvina...

spanspan

Fizikalc
9. nov 2007
3.111
28
48
in vizjak je delal skupaj z jj pogrom nad ultro zaradi 6 milijonov, ki so bili zavarovani