Kaj narest, če ti komisija ne podaljša bolniške?

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.434
3.825
113
davorinm.wordpress.com
Ma kurci so. Važn, da plačujem davke in prispevke, sem dodatno zavarovan....nisem bil pri zdravniku 6 let... Na men so služil, zdaj bi pa lahko kaj imel od tega.

Sem na šihtu, zaenkrat je srednje ok. Bomo vidl, če zdržim do konca šihta.

jurek1973

Guru
3. sep 2007
4.165
1.141
113
Jaz sem tudi imel avto zavarovan 6 let kasko, potem pa ne več.
In ravno takrat je bil podrajsan na parkirišču.
In barabe na zavarovalnici mi niso hotele nič izplačat, čeprav 6 let pred tem z mano niso imeli nobenih stroškov.

Blackjack

Guru
24. nov 2007
4.986
1.051
113
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Ma kurci so. Važn, da plačujem davke in prispevke, sem dodatno zavarovan....nisem bil pri zdravniku 6 let... Na men so služil, zdaj bi pa lahko kaj imel od tega.
.

Ne daj bože, da se jutri raztrescis nekje z avtom in te bodo 2 dni krpali skupaj, nato pa se kak mesec vlacli po zdraviliscu z vso mozno rehabilitacijo, ker bodo ti 6 letni prispevki le pljunek v morje stroskov ki ga bo "drzava" imela s teboj.

MrDaco

Guru
11. sep 2007
11.992
6.165
113
Človek bi rekel da si žrtev sistema. To pa zato, ker je vse preveč simulantov, ki imajo bolniške zato, da lahko doma krompir ven skopljejo, ali pa še huje, imajo boljniške, da lahko grejo na dopust. Ko pa človek resnično potrebuje podaljšanje ga pa ne dobi. Jeba...

Če res nebo za zdržat potem tako ali tako greš k šefu, mu razložiš in ponovno k zdravniku. Seveda če se bo to nadaljevalo te bo pa šef začel počasi po strani gledat. Predvidevam pa da te je v križu vsekalo. Na to hibo se ljudje radi zgovarjajo. Seveda ti mi alterjevci verjamemo.
cool-1.gif