Kaj naredit ko je Gmail poln?

laksikon

Pripravnik
11. dec 2008
220
0
16
kaj pravite na to, da bi gmail račun naredil preko IMAP protokola (omogoča dvosmerno) v outlooku, pustil en čas, da naloži vse maile in potem uredil vse skupaj. Bi šlo dosti hitreje pri ogledu videov in ostalih velikih datotek pri izvajanju selekcije

monaco

gps navigator
19. jul 2007
3.640
0
36
www.ramsak.si
Jaz imam nastavljena pravila za določene pošiljatelje, ki mi večinoma pošiljajo te zadeve kar pravilo, da mi vse njegove maile s priponko posreduje na drug gmail račun. In ko imam preveč časa grem gledat kaj se je pametnega nabralo
smile-1.gif
Pogrešam pa možnost, da bi vsakemu mailu dodal lasten komentar - večkrat iščem kakšno foro, ki sem jo pred meseci prejel, pa pojma nimam kakšen je bil tekst v mailu.

laksikon

Pripravnik
11. dec 2008
220
0
16
še nekaj, kako deluje ta offline opcija preko google gears. Kolikor razumem, se vsa pošta in priponke prenesejo v PC, da lahko offline pregleduješ, torej bi potem filmcki in veliki pps-i itd se v trenutku zagnali, saj so naloženi v PC. Težko je sedaj pregledovat filmcke in brista tiste neumne, saj traja en čas, da dol potegne...

Imam prav?

JosipBroz

Fizikalc
10. sep 2007
1.324
0
36
Kako to narediš? Ali je potem ta mail, ki pride, viden tudi v gmailu, ali ga enostavno preusmeri na nov račun in v gmailu ni nobene sledi o njemu?

monaco

gps navigator
19. jul 2007
3.640
0
36
www.ramsak.si
Pojdi na settings/filters in potem klikneš na new filter, pa te čarovnik lepo vodi skozi proces. Lahko nastaviš da se arhivira, briše... praktično karkoli. Jaz imam nastavljeno da mi gredo v trash in se po ?? dneh samodejno brišejo.

futuristic

geđet frik
Osebje foruma
13. jul 2007
7.920
662
113
Jaz gmail pucam tako da dam search:

has:attachment (*.mov || *.wmv || *.wm || *.avi)

Nato pa zbrišem praktično vse maile, ki mi jih vrne iskanje.

laksikon

Pripravnik
11. dec 2008
220
0
16
a se da narediti kakšen filter, da bi izfiltriral maile s priponkami večje od X MB velikosti?

erikson

Guru
25. avg 2007
22.707
6.474
113
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Tole plačilo za prostor sem videl, ampak se mi zdi cena kar visoka, potem že raje ročno ven pomečem navlako.
To pride 1,25 EUR na mesec za 10 GB prostora.
cheer.gif