Kaj namestit sodelavki?

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Torej sodelavka (24-26) je v naši firmi profesionalna špeckahla. Zatoži vse in res totalno vse "ateju".
Hvalabogu da je dir. tolko cool da se za malenkosti ne zmeni, ampakjo vseeno očitno pohvali in "hujska"
naj kar nosi tople "žemljice".

Primer:
Delal sem en letak zase oz. za svoje službene potrebe in na eni strani kao reklama pač ponudba in to,
na drugi strani pa mapa in hiter opis kako do nas tudi za tiste ki recimo pridejo iz tujine, tako nahitro v 3 jezikih...
In da mi je ta A3 format šel pravilno skozi, torej da če si obrnil letak ni bila mapa narobe obrnjena sem potrošil
cca 5 listov, nakoncu mi rata in nato grem fotokopirat in se še tam jebem s podobno problematiko kot na printerju.
(ja vem, lahko bi naredil na 2 listih pa nato združil, a sprva sem mislil kar na tiskalnik vse naredit), in tam nato
potrošim ene 20 lsitov da mi znese tako treba in nato grem "v serijo".
In itak takoj nese "ateju" novico o mojih 20ih uničenih listih. Itak nič ne reče in se mu gladko jebe kok sem jih zjebal,
nenazadnje sem delal službeno delo...

In ta avša gre VSEM v firmi že pošteno pošteno na [censored].

Dajte neki nasvet, ker to kaj se jaz spomnim je vse v smislu kak bi ji podtaknil nekaj v torbico in jo zapecal
kako sem jo videl tlačit služben dlančnik v torbico
evil.gif

Torej moje kazni niso enakovredne, ker ko se bom jaz nekaj spomnil, bo letela, tega pa nekakor nočem, ker
nisem tak hudobec.

Nasvete prosim.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
In ne, nemislimo se pogovorit z njo, ker bo letela do direktora pa mu zatožla,
da jo napizdujemo, naj neha tožit.

Zadeva je dokaj resna, ker v firmi se mamo vsi kok tok radi, pač ni nekih vojn,
mogoče ki je kdo kateremu simpatijo šmekal v kadilnici, ampak to vse na nivoju,
jaz pa mam s "sivim" tut super odnose, še kak tenis kdaj vžgema,ampak mam
občutek da nebo več dolgo tako (globalno v firmi) ker ena taka bolha je sposbna
uničit cel kardel.

elo

Dr. Rodilnik
4. sep 2007
1.630
4
38
malo tukaj malo tam
pokliči brada pita, pa naj jo pride nategnit na fotokopirnem stroju.
fotokopira naj njeno pajzdo, na njej najdite kako nepravilnost (asimetrija ali podobno) in pejte direktorju povedat da zgleda, da je vaša sodelavka vesoljček.

pa bo!

kkarola

Pripravnik
30. jul 2007
224
0
16
S kolektivom se zmenite za skupinski napad proti šefu. Vmes povabite sodelavko in ji dajte nalogo. Imejte dober program kako ga boste odstavili in delali pezdarije ker vas noče poslušati. Seveda določite datum in uro. Avša mora vse to vedeti.
Ko pride dan in ura se zberete šefe seveda mora biti zraven na tem kriznem sestanku.(potankosti vašega dela bo vnaprej vedel).
Vi pa za hrbtom pripravite fešto s šampanjcem in torto ter proslavite njegovo delo in podporo vam..............

LP

ceedevita

Majstr
24. jul 2009
6.901
114
63
štajerska
punca samo potrebuje malo pozornosti
vi pa tega enostavno ne kapirate, ker ste zabiti in samo vase zagledani
bodite prijazni do nje, jo povabite na kako kavico, prinesite ji šopek , obačno jo povalajte itd
glede na to, da pa oprabiš 20 listov za en iebeni oplakat, ker ne znaš uporabljati tehnike ( kar zna dandanes vsak mulo iz osnove šole ) pa si itak za odstrel. če bi jaz bil tvpj šef bi te odpustil, ker si nesposoben, nemaren in razsipen in med delom misliš na vse kaj drugega kot pa bi moral
evil.gif

tipe, ki pa bi bili pripravljeni koga spraviti iz službe samo zato ker jim nekdo ni všeč bi pa jaz lepo po turško na kol nataknil

grajbos

Fizikalc
23. mar 2009
2.098
0
36
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Delal sem en letak zase oz. za svoje službene potrebe in na eni strani kao reklama pač ponudba in to,
na drugi strani pa mapa in hiter opis kako do nas tudi za tiste ki recimo pridejo iz tujine, tako nahitro v 3 jezikih...
In da mi je ta A3 format šel pravilno skozi, torej da če si obrnil letak ni bila mapa narobe obrnjena sem potrošil
cca 5 listov, nakoncu mi rata in nato grem fotokopirat in se še tam jebem s podobno problematiko kot na printerju.
(ja vem, lahko bi naredil na 2 listih pa nato združil, a sprva sem mislil kar na tiskalnik vse naredit), in tam nato

Ni čudno, da je naše gospodarstvo v tako slabem stanju, če imajo podjetja zaposlene take delavce...
grin1.gif

To moraš met narejeno v "trenu oka", ne pa da za to porabiš cel šiht.

ON:
Če je stara 24-26 let, jo lepo pofookaj, pa bo.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik grajbos pravi:
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:

Ni čudno, da je naše gospodarstvo v tako slabem stanju, če imajo podjetja zaposlene take delavce...
grin1.gif

To moraš met narejeno v "trenu oka", ne pa da za to porabiš cel šiht.

ON:
Če je stara 24-26 let, jo lepo pofookaj, pa bo.

Ma delal sem na A3 in me je jebalo
smile-1.gif

F00kal pa bi jo jaz kvečemu z AK47, ker je grda ko lopov.

franci

Fizikalc
19. jul 2007
1.797
1
38
49
LJ
Kaj pa če bi stopil do nje in ji povedal to, kar tipkaš tukaj? Sem skoraj prepričan, da se bo deklina kakršnakoli že je, malce unesla. Folk, 'mal kom'unikacije ne škoduje.
wink-1.gif

Dzexon

Pripravnik
3. sep 2007
946
0
16
Ko pride na delo, jo na parkirišču polij s šnopsom in ji na mizo nameči neke stavne lističe pa srečke. Alkoholikom in gamblerjem nihče ne verjame.