Kaj mislite o tem; Heckling

B81

22. jul 2007
37.758
11.031
113
Ne vem, kakorkoli obrneš, je nesramno.

Čez 100 let pa pa podobno kot v filmu Idiocracy, ker če se zdaj ljudje norčujejo in smejijo vseh tem črnim šalam, ne bo nič dobrega.
Ene stvari pač niso smešne, če si v sebi vsaj malo človeka. Če si.

tomi

Guru
1. sep 2007
18.727
9.931
113
40
MB
ja in če je nesramno ? wtf mislim ej, nevem zakaj se vsi tak ******* bojite bit nesramni do nekoga
confused-1.gif

sem se spomnil ene moje prigode .. ko sem bil v čakalnici na urgenci

pripeljejo eno gospo v zrelih letih na postli pijano ko motko, je povzročila prometno, pa nekaj sika reševalcu pa ko se je ded obrno pa ji reko: stara FTIHNI pa leži tu, če ne boš šla domu!
grin1.gif

je bil nesramn? najverjetneje
je mel prav? abso fuckin lutely

je še lahko kaj hujšega, kot pa to da te z bolnice vržejo ?
evil.gif

grube386

Geek pohotnež
20. jul 2007
2.174
0
36
40
Za vogalom
ksz...

A če pa Chris Brown stresa šale na račun črncev je pa dobro? Ali pa Jeff Dunham, ki ima velik del točke posvečene "arabcem" in še en del posvečen hillbillijem? Fantje, to je stand up komedija. Če je ne prenesete, je ne glejte.

Se pa strinjam, da bi lahko komik tukaj boljse speljal zadevo. Bolj prefinjeno. Tako nekako kot dela to Jimmy Carr. Če ga bom šel kdaj gledat in upam, da ga bom, vem da bom tiho kakor pi*čka. Pa še en takšen, ki obvlada "komuniciranje" s publiko je Darra O'Briain, če bi kdo rad malce pogledal kaj takšnega...

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
In ti misliš, da bi pijano žensko fliknili ven iz bolnice?
smirk-1.gif

Ne gre za to, da bi se česa bali. Vsak lahko zadirčni trgovki prilima klofuto, da si bo zapomnila, ampak spustiti se na ta nivo je primitivno in dolgoročno ne pusti za sabo pozitivnih posledic.

tomi

Guru
1. sep 2007
18.727
9.931
113
40
MB
itak, da je nebi, ji je pa postalo jasno, da se ne misli nihče ukvarjat z njo pa je lepo tiho počakala, da je prišla policija po njo
evil.gif

v vsakem hecu se lahko kdo najde, pa bi lahko bil užaljen, lepo te prosim, to pa res ni način
smile-1.gif

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
To je isto kot da ponoči grem z babo mimo 3 skinov, ki bodo žalili mojo punco, če bom tiho boma prisla domov,
če nebom bom prišo v bolnico.
Ja, ampak tole je tudi res:

Čitao sam u stručnoj literaturi
da, ako ne reaguješ ni verbalno ni fizički,
veæ sutra može da ti se odrazi na nervnoj bazi,
na nervnoj baaaazi - PSIHIČKIIIIIII....

wink-1.gif

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Ja samo poglejmo s te strani; sem tiho in se smejim dalje, zinem nekaj in v naslednjih 2 minutah izpadem največje budalo, užaljen moram zapustit dvorano. Nekak sem se odločil da bom raje tiho sedel, dalje glodal kokice in se smejal.

novaa

Pubec
19. jul 2007
8.597
1.275
113
maš kaj od Mario Bartha na zalogi?
grin1.gif

ali pa od Michael Mittermeierja?