Kaj mi žre CPU

jgfd

Pripravnik
7. sep 2007
348
0
16
torej če gledam opravila ni nobenega programa ki bi porabljal procesor - leva slika
če gledam porabo CPU-ja pa se poraba spreminja od 10 do 25 % - desna slika
opravila-small.jpg
graf-small.jpg

kaj bi lahko bilo, kak skriti program, ki ga ni med opravili? pred formatiranjem se to ni dogajalo

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Koliko ene solate ... vec inkarnacij drwatsona, ceprav praviloma nima to kaj teci, da drugega sploh ne omenjam. Si preprican, da vse tisto potrebujes ? Nic cudnega, ce procesi (vsak po malem) grizljajo cikle.

jgfd

Pripravnik
7. sep 2007
348
0
16
tako zgleda Process explorer, vendar si tega nevem razlagat (interupts, DPC's)
opravila2-small.jpg

Radirko: ja načeloma imam enake programe kot pred formatiranjem in ni bilo teh problemov. Če imaš kakšen nasvet kako reducirati procese bi bil vesel.

vmes sem spucal register in onemogočil nekaj startup programčkov v CClenerju in je malo bolše.

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.164
4.149
113
Glede na to da gre za "hardware interupts" bi rekel da ti CPU žre nekaj od strojne opreme ane!
evil.gif

Recimo disk, si izklopil indeksacijo in podobno sranje? Imaš kakšne zahtevne USB naprave? ...

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Kar zacni pri vseh procesih, ki tecejo pod tvojim uporabniskim imenom in jim ne poznas namena. Nokia nekaj, Logitech nekaj, iTunes nekaj, DrWatson, TaskSwitch (?!). Potem preveri kaj poganja tisti rundll32 (poglej v register, najverjetenje je kaksen screensaver) in kaj je SecCopy.exe. Ze samo na tem screenshotu je up solate, brez katere bo racunalnik normalno deloval.

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Za viruse si pregledal?

- HouseCall
- CureIT
- Kaspersky Rescue Disk 10
(google pove kje)

jgfd

Pripravnik
7. sep 2007
348
0
16
nekaj me še zanima
kaj pomenijo te nastavitve
celozaslonski-zajem-1912.png

vem kaj dobesedno pomeni, ampak zakaj je boljše eno in zakaj drugo itd...?

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Prednost pri dodelitvi CPU oz. RAM-a.

Za delo je boljše Programs, za severske zadeve pa drugo.