Kaj menite..?

PNG

Fizikalc
24. jul 2007
1.109
5
38
papua nova gvineja :)
no, sam, v mojem primeru sm bla ob začetku stara 19 let...tko da se mi je vmes še pošteno scufal
grin1.gif

Ampak, tut če obrnemo zadevo - po kolikšnem času je pa priporočljivo oz. ok se poročit? Po enem letu, dveh, desetih? Kdaj lahko rečeš, da zdej pa res čutiš, da bi to lahko trajalo 'do konca dni'?

Diablo

Fizikalc
19. jul 2007
5.360
3
38
poročit? to nema veze, sej se lahko locis...
grin1.gif

a se vrne denar od poroke svatom? in zakaj ne.
evil.gif

moji kolegi so se poročevali po par letih eden po 9 drugi po ene 5ih, pa tudi otroci nekako tako... pa vsi so ze skupaj ziveli en cajt, tako da je poroka pac bila bolj za to da pac je, da se dogaja, da ni dolgcajta.
bonk.gif
ce mene vprasate

Nazadnje urejeno:

Spirit

propeler
18. jul 2007
5.746
1
36
Ah to je težko rečt a ga je imela pred tem ali ne. Resnico pozna samo ona.

Da ženske tako hitro zanosijo ali pa se poročijo po dolgoletni zvezi takoj s prvim tipom ki pride naokoli je pa zato, ker so take ženske neverjetno labilne, spoznajo pa da ne zmorejo biti same - tega jih je strah, in ugotovijo da stalno potrebujejo nek steber ki jih drži pokonci.
Ubogo to moško bitje ki dobi tako žensko ali še huje jo poroči in ima otroke z njo.

Marsikatere so pa enostavno cipe
smirk-1.gif

Diablo

Fizikalc
19. jul 2007
5.360
3
38
lol, koker se spomnim biti za uno bivsu tud vse naredo, oplodil porocil pa na havaje peljal....folk v obupu muhe zre ...ce mal parafraziramo :D

Spirit

propeler
18. jul 2007
5.746
1
36
Ja maš prav, ampak samo do trenutka ko sem izvedel resnico kakšna cipa je
rolleyes-1.gif

Razlika je samo v tem da sem jaz lahko sam, ona pa je nesposobna tega. Ko se zaveš tega kakšna oseba se ja nate prisesala, se kar malo zamisliš.
stupid-1.gif

Ej, kaj je blo z mitzy?

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik Denis pravi:
sicer pa pravijo, da so ženske previdnejše in da imajo najprej rezervo, potem malo tehtajo, primerjajo, potem pa ponavadi z novim grejo...Mi pa pustimo, par mesecev pijemo, potem pa šele dobimo drugo
grin1.gif

Huh, super obnova v dveh vrsticah.
nahrung002.gif

lionel

Pripravnik
5. nov 2007
98
0
6
O 100 ne moreš nikoli govoriti, ampak iz daljšega razmirja skočiš ven le če imaš padalo in padalo je drug tip
smirk-1.gif

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
Citat:
Uporabnik noker pravi:
Še eden, ki pravi enako, kot zgoraj:
tega tipa ni imela že prej !

Sem nekako zelo vpleten v takšne situacije. Vse moje prejšnje (recimo temu) resne punce so po tem, ko sva šla narazen zelo kmalu zanosile in se (no, ne vse) poročile. Prav vse (!!!) pa so to (zanositev in /ali poroka) storile z naslednjim tipom (se pravi, po zvezi z mano).

Kako naj si zdaj to predstavljam ? Sem bil toliko zanič ali pa .....
evil.gif

Tudi moje mnenje je enako. Tega tipa je spoznala, videla v njem vse tiste karakteristike, ki jih prejšnji ni imel in tako se je zavarovala/ga obdržala. To se zelo pogosto dogaja.

Noker; jaz bi se na tvojem mestu malo zamisli, saj očitno nisi vreden, da bi nadaljeval človeški rod. Partnericam nisi bil v oporo, ko so te potrebovale, jim nisi bil "tam" ko so te potrebovale, po domače si še otrok v glavi.

Grisbi

Fizikalc
19. jul 2007
2.193
1
36
20 km iz Lj
Citat:
Uporabnik PNG pravi:
Ampak, tut če obrnemo zadevo - po kolikšnem času je pa priporočljivo oz. ok se poročit? Po enem letu, dveh, desetih? Kdaj lahko rečeš, da zdej pa res čutiš, da bi to lahko trajalo 'do konca dni'?

Če vprašaš forumaše na Alterju je pred cca 5-10 let to vse BV, ker bo itak razpadlo
stupid-1.gif
... realno gledano je pa to odvisno od posameznika. Nekateri se zanašajo na instinkt, na občutke, ki si jih omenila že v prejšnjem postu, nekateri pa čakajo, da bodo par toliko časa, da je to sprejemljivo za okolico in se šele potem poročijo...

Univerzalnega recepta pa itak ni, ker poznam pare, ki so bili skupaj pred poroko 7 let in več, pa so bili v pari letih ločeni, kot tudi take, ki so se poročili po enemu, dveh letih, pa so po parih letih še poročeni......

ChickenBoy

Fizikalc
27. avg 2007
1.918
0
36
40
Dokler par živi vsak na svojem zadeve laufajo, ko pa se potem skupaj preselijo pa zaškripa. Ko si malo starejši je pomoje potrebno začet malo razmišljat o skupnem stanovanju. Ne takoj, ampak po kakšnem letu pa že kar, če je zadeva "resna". Šele ko živiš z nekom ga spoznaš in vidiš ali se bo dalo peljat naprej. Seveda če maš to možnost.

Grisbi

Fizikalc
19. jul 2007
2.193
1
36
20 km iz Lj
Mah se po moje je fino čimprej preselit , da ne "izgubljaš časa po nepotrebnem"...ker šele potem ko vidiš, če sta se sposobna/pripravljena prilagajat, kako se ujemata in rešujeta probleme vidiš, ali je to to ali ne...pa tudi to je en pokazatelj, ali partner misli resno ali ne,...poznam kar nekaj primerov, ki sta skupaj že nekaj časa, pa uradno nista pripravljena na skupno življenje, neuradno pa še oba špegata za bolljšimi "partijami"
bonk.gif

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
Citat:
Uporabnik Simon_Vi pravi:
Noker; jaz bi se na tvojem mestu malo zamisli, saj očitno nisi vreden, da bi nadaljeval človeški rod. Partnericam nisi bil v oporo, ko so te potrebovale, jim nisi bil "tam" ko so te potrebovale, po domače si še otrok v glavi.

V glavnem, imaš super razlago, ampak žal ne za moj primer. Jaz sem pač uresničil, kar sem hotel, nisem se hotel vezat dokaj mlad, stvari pa so se seveda medtem močno spremenile. Pa da me ne boš slučajno vprašal, če na bolje, ker je jasno.
O tem, ali sem sposoben nadaljevat človeški rod (mimogrede, ne vem sicer, koliko imaš v glavi, ker je to kar precejšnja žaljivka, za takole se hodi po sodiščih, opozarjam te, da malce pazi na svoje nespametne izjave , ne zaradi mene, mene to toliko ne gane, ampak zna biti silno neugodno zate v RL, če boš nadaljeval s takimi izjavami), se pa lahko prepričaš na lastne oči.

Kot vidiš, sem pisal za stvari v preteklosti in ne za stvari v sedanjosti.