Kaj menite..?

Michkena

Pripravnik
4. avg 2007
763
-9
16
Od kolega bivša, s katero je bil 6 let, se je poročila z drugim v manj kot enem letu zatem ko sta šla z mojim kolegom narazen.
Enostavno vprašanje: je imela tega tipa že takrat ko sta bila z mojim kolegom skup al ne, kaj menite?

Nazadnje urejeno:

fijatovPES

Fizikalc
1. okt 2007
446
30
28
stalna praksa...

ko grejo ljudje iz dooooolge veze v novo vezo obi;ajno babe po par mescih zanosjo.... porocijo...

pa skor 100 procentov ga ni imela prej....

se je zgodilo pr meni enako...

pa [e pr kom...
pozdrav.gif

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.178
7.028
113
Ne ni ga imela prej... To sem tudi jaz ze velikokrat videl... Isto po 6 letih... zenska po 14 dneh nasla drugega in se po enem letu porocila z njim...

Diablo

Fizikalc
19. jul 2007
5.360
3
38
paæ zašpilali hormoni pa tika taka, pol je kr naenkrat vsak dober, sam da mu še stoji.... tako pac to je...sprijazn se pa ne bos nevoščljiva.
evil.gif

B81

22. jul 2007
37.010
10.539
113
sicer pa pravijo, da so ženske previdnejše in da imajo najprej rezervo, potem malo tehtajo, primerjajo, potem pa ponavadi z novim grejo...Mi pa pustimo, par mesecev pijemo, potem pa šele dobimo drugo
grin1.gif

Seek

Zelenc'
30. apr 2008
5
0
1
Amen!
In tako dejansko je vsaj pri vecini žensk. najbolj smešno je pa to da da smo potem mi moški kao "neresni". Ja tako je to.

Nazadnje urejeno:

pikapoka

Fizikalc
24. avg 2007
2.148
0
36
Domžale
Ne vem, po moje je to tisto, ko prideš v eno dolgo vezo, ki potem traja 5,6... let...in si rečeš, da imaš čas, da moraš najprej videt, kako funkcionirata, pa pol hiško delat, ipd...pol pa veza enkrat poči...in ko najdejo novega partnerja se ne greš več teh cincarij in vse pride en-dva-tri...pa lahko veza potem traja "za vedno", čeprav se je vse tko hitr zgodilo.

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
Še eden, ki pravi enako, kot zgoraj:
tega tipa ni imela že prej !

Sem nekako zelo vpleten v takšne situacije. Vse moje prejšnje (recimo temu) resne punce so po tem, ko sva šla narazen zelo kmalu zanosile in se (no, ne vse) poročile. Prav vse (!!!) pa so to (zanositev in /ali poroka) storile z naslednjim tipom (se pravi, po zvezi z mano).

Kako naj si zdaj to predstavljam ? Sem bil toliko zanič ali pa .....
evil.gif

Nazadnje urejeno:

B81

22. jul 2007
37.010
10.539
113
Ni nujno. Ker so videle, da ne misliš še na družino, so morale zamenjati samca z drugim, ki pa je dajal vtis, kot da bo posrbel za nadaljevanje vrste. Čisto nagonsko. Ko ženske prime materinski čut, gredo prek vsega, ne spominjajo se preveč dobro preteklosti in jo ponavadi izbrišejo in o njen ne razmišljajo, važna jim je le prihodnost in naraščaj. Veliko jih tudi novega samca postavi malo na stranski tir, ampak to samcev ne moti, ker se zadeva odvije v dokaj kratkem času, ko so še zaljubljeni v to njihovo novo božansko stvaritev za razplod.

Bolj bi bilo zanimivo izvedeti, vsaj približno, koliko takih zvez procentualno preživi.

Mojega sorodnika je tak zyebala ženska, da ji je dal 2 otroka, pol pa čao. Seveda, ženska pa računalničarka, to ne gre skupaj, vse izračunano, vse do datuma, eh...

No, on topic: po moje ima vsaka samica novega vsaj nagledanega, če že ravno ne preizkuša njegovega načina oplojevanja.

U, my longest post
grin1.gif

ChickenBoy

Fizikalc
27. avg 2007
1.918
0
36
40
Citat:
Uporabnik Denis pravi:

No, on topic: po moje ima vsaka samica novega vsaj nagledanega, če že ravno ne preizkuša njegovega načina oplojevanja.

Odvisno kdo konča vezo. Da pa imaš ogledano rezervo je pa veza itak zrela za razpad.
smile-1.gif

Diablo

Fizikalc
19. jul 2007
5.360
3
38
aja, pozabili smo odogovriti na vprašanje..

99% ga je ze mela nagledanega, mogoce se je "vzporednost" celo vlekla vec mesecev leto itd...
smile-1.gif

qqqqqqq

Fizikalc
23. apr 2008
1.405
0
36
jah prvi post ima zlo mal podatkov...moja verzija je, da zenska gre zato, ker ji tip ne nudi tega, kar "potrebuje". Ona hoče otroka, on noče al je pa celo sam otrok en in podobno. Seveda neki cajta to prenasas, potem pride nekdo, ki ti to ymore nuditi in samo presedlas na druzga konja...

PiLLLe

stranger
18. dec 2007
2.068
0
36
Ljubljana/Novo Mesto
To so buce. Zenske so cudna bitja, danes ji bo s tabo vse ok, jutri ji nebo. Ceprav si ti isti, razlog za razpad zveze je neznan. Se sama neve zakaj in kako. Potem pa dobis stavke kot so: "sej vem da si mislis da sem krava, [censored] ipd, ampak nevem zakaj je konec", " se sama nevem kaj hocem" ipd ipd.
Sej nerecem, posplosevati negre. Nikoli neves kaksna je bila prejsna zveza. Mogoce je bila oz je cutila da je pod prisilo ipd. Ampak majhna sprmemba ji je zapasala, dala je noge narazen in je fasala ultimativno kazen (za vse mlade peechoke je otrok kazen v danasnjem casu :D ode ljepota i divota), In potem vsi vemo kaj sledi. Vsem lepo razlaga kako se ima lepo, kako ona uziva, seveda do konca porodniske, potem pa pride prvi sluzbeni dan, v tem casu je prisel nov sodelavec, in njej se spet apetit po skoku cez plot dvigne....... Beseda [censored], ki bi oznacevala zenske je napacna, kajti one za tisti sex neracunajo, bolj primerna beseda bi bila, radodajka, ampak tudi ta bi bila napacna. Prava bi bila radagafase
grin1.gif
saj ga lahko dobi vedno in povsod drugje, zato ker smo moski naivni.
Vsak dan slisim za kak primer....porocena zenska...kresnu jo je na sihtu ipd.... To kar vidimo v filmih je samo 1% vsega kar se danes dogaja
smile-1.gif

p.s i'm so full of shit ane
grin1.gif

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
Niti ne, glede na to da se dandanes na delovnem mestu preživi več časa kot potem doma s partnerjem....

Vse sorte se dogaja. Ampak niso vse take, dosti jih ostane samo pri "verbalnem jebanju"
grin1.gif

Infernus

Fizikalc
8. jun 2008
2.301
5
38
Kakšne prodajalke v trgovinah ponavadi z šefi smukajo okrog ali pa samo s sodelavci. Doma pa po možnosti 2 otroka in mož...
smirk-1.gif

PNG

Fizikalc
24. jul 2007
1.109
5
38
papua nova gvineja :)
mogoče gre pa bolj za to, da je v teh letih že v fazi, ko se osebnostno ne spreminja več toliko kot recimo pri dvajsetih in bolj ve, kaj hoče oz. česa noče. Seveda je možno, da je imela novega žrebca ogledanega že v času prejšnje veze, a v kolikor je temu tako, s prejšno vezo že nekaj časa ni bilo tako, kot bi moralo biti in je bilo le vprašanje časa, kdaj se bo zadeva končala. Po tolikšnem času je itak še toliko težje končati zvezo (navezanost, navajenost, skupno življenje itd.) in ponavadi traja, dokler zadeva ni že res nevzdržna.

Enako je pa možno tudi, da je novega partnerja spoznala šele po koncu zveze-pri meni se je ponavadi vedno zgodilo tako, da če sem že od samega začetka začutila, da bi to znalo bit 'to', je ponavadi zadeva tudi trajala - ko se ti že od samega začetka zdi, kot da osebo poznaš že ne vem koliko časa, da si sproščen že od samega štarta...

Diablo

Fizikalc
19. jul 2007
5.360
3
38
je trajala..preteklik, kaj pa potem :D sicer pa na koncu vse tezave in bolezni zemlja ven potegne, tako da se ne sekirajmo kaj pocnemo ko še dihamo
smile-1.gif
))))))))))))