Kaj kupiti?

namar

Pripravnik
23. feb 2011
49
0
6
Prišel bo čas, ko brez jeklenega konjička ne bo šlo več. Redno spremljam avto.net in se dobesedno zgražam nad cenami. Nekako moja želja je VW Passat. Dejansko me zanima ali je skoraj 10 let star avto (letnik 2002/03) res vreden ~5k€?
Predvsem išem avto, ki bo razmeroma udoben, ter ob vožnji z lahko nogo imel razmeroma nizko porabo. Moj budget je nekje okoli 2,5-3k€. Prosil bi, če mi lahko priporočate kaj v tem rangu vozil?

LP

jakkaa

Pripravnik
19. mar 2009
352
0
16
ljubljana
Citroën C5, poraba sprejemljiva, udobje tako kot pri nobenem drugem avtu, živahnosti sicer ni neke strašne, pa 2.0 HDI glej, ne 2.2 HDI...

dsf

izbrisani
6. sep 2007
10.019
1
36
lancia Lybra 1.9 jtd neuničljiv motor. Brat ga je kupil pred nekaj tedni, avto sicer grd kot smrtni greh(vsaj za nekatere),veliko opreme ,je pa res da ga je težko prodat. Pa ne kupuj tistega od Maci ker je razmajan do konca, števc ne dela , pomik sedežev ne dela ..... Oglaševala ga je pa kot vse dela....

flip

Fizikalc
30. avg 2007
1.659
40
48
To je pa že kar en standard na avto.net. Vsak avto ki je gor, je mel pred kratkim narejen vsaj mali servis, če že velikega ne, je v odličnem stanju, tip top,.. Zgleda so gor sami poštenjaki, pa avto tik pred prodajo konkretno zrihtajo.

luka51

Guru
16. avg 2007
14.495
5.790
113
pol pa obstaja res taki avto (moj) ki ma narejeno vse kaj je treba, novo kuplongo in vzrajnik, vse kaj je potrošnega na podvozju, no zlo lepo ohranjen, dela vse.... ampak ga nima smisla dat na oglas ker bo isto cenjen kot vsi ostali sfukani. pod ceno ga pa nedam.
tak da bom vozo lybro še 2 leti
smile-1.gif
sem ga dal spomladi v oglas pa ni niti klical noben.

flip

Fizikalc
30. avg 2007
1.659
40
48
Vem ja, sm se jst tud oženil s to lybro zgleda. Cca 2 leti nazaj sem dal oglas, takrat je še vse delalo, tip top, eden je prišel gledat, pol pa ne vem, a se je ustrašil zarad visoke cene registracije/zavarovanja, pa malo ker je avto uvožen. Vprašanje kolk novih lyber je sploh blo prodanih v slo. Sta pa mene takrat v skoraj treh mesecih klicala dva, en je bil samo firbec.