Kaj kupiti oz kateri pametni telefon bi bil zame

godfather

Fizikalc
8. nov 2007
515
72
28
širne planjave Dolenjske
ogromno klicev itd....
confused-1.gif

telex

Fizikalc
24. dec 2007
5.832
47
48
Trajanje baterije lahko ob enekem številu klicev in enekem številu mailov precej niha in je odvisna od:
- bližine bazne bostaje in s tem oddajne moči telefona
- nastavitev omrežja (GSM ali 3G)
- avtomaskega zaklepanja tipkovnice (originalno zaklepanje na P1i izklopi zaslon, razni iPhone zaklepi, pa obdržijo zaslon aktiven)
- jakosti osvetlitve zaslona
- ohranjevalnik zaslona
- nastavitev telefona v načinu mirovanja
- itd
Jaz sem se malo poigral s temi stvarmi in mi baterija zdrži 3 do 4 dni (nimam pretiranih klicev je pa večkrat kakšen šah ali sudoku)

godfather

Fizikalc
8. nov 2007
515
72
28
širne planjave Dolenjske
Citat:
Uporabnik telex pravi:
Trajanje baterije lahko ob enekem številu klicev in enekem številu mailov precej niha in je odvisna od:
- bližine bazne bostaje in s tem oddajne moči telefona
- nastavitev omrežja (GSM ali 3G)
- avtomaskega zaklepanja tipkovnice (originalno zaklepanje na P1i izklopi zaslon, razni iPhone zaklepi, pa obdržijo zaslon aktiven)
- jakosti osvetlitve zaslona
- ohranjevalnik zaslona
- nastavitev telefona v načinu mirovanja
- itd
Jaz sem se malo poigral s temi stvarmi in mi baterija zdrži 3 do 4 dni (nimam pretiranih klicev je pa večkrat kakšen šah ali sudoku)

khm, vse to je res:
- non stop v lj (z baznimi postajami ni težav)
- omrežje samo 2G
- avtomatsko zaklepanje
- osvetlitev zaslona max 50%
- brez ohranjevalnikov in ostalega sr***a

tud jest sem se poigral z vsem tem, tako da je vse v nulo, pa vseeno baterija max 1-2 dni.....ja kaj čmo, pushmail dela svoje ....

darinkoman

Pripravnik
29. feb 2008
319
0
16
telex

Kater šah igraš, bi prosil za kakšen link, ime šaha?? Že nekaj æasa brskam, samo nisem našel nič uporabnega.
sprasujem se.gif

telex

Fizikalc
24. dec 2007
5.832
47
48
Verjetno najmočnejši (in do sedaj edini uporaben) šah: ChessGenius UIQ. Vpiši v Ipmart, bo bosigurno kaj sreče.

Na e-bayu sem zasledil baterijo kapacitete 2000 mAh. Poleg se dobi poseben pokrovček baterije, saj je tako telefon debelejši za cca 5 mm.
Drugače pa zaenkrat ne poznam telefona, kateri bi imel primerljive karakteristike P1i in hkrati imel boljšo baterijo. Se bomo morali sprijazniti s tem, dokler kak Mr. Spock ne dobavi kaj atomskega
smile-1.gif