Kaj kupiti najstnici za birmo?

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Imas prav..

Bolje bi bil kaksen komplet dirkalnik ploscic za Alfo 146..
evil.gif

badguy777

PDA maher
22. jul 2007
4.478
0
36
MB Okoliš
Najbolše darilo je tako, kako bi si sam obdarjenec kupil. Postavi se naj nekaj meja, do kolko denarja, pa se nabavi. Easy as that
wink-1.gif

Sej birmanci/birmanke tak vejo ,da bojo nekaj dobli...
grin1.gif

ermej

Fizikalc
3. sep 2007
725
29
28
Js bi se vprašal kaj rabi, pa potem malo premislil. Vsekakor pa je moje mnenje, da se poleg denarja, ali pač karkoli se že daje kupi še nekaj kar ostane za spomin.
Sicer pa sedaj večina mularije gleda le na to da izbera botra, ki ima čim več pod palcem, da ga potem tem bolje oskubijo. Js recimo sem dobil zlato verižico, uro Seiko 5 automatic,ki še vedno deluje
smile-1.gif
5 jurjev(SIT) in pa elektronski pikado, ki smo ga nato s kolegi nekaj let igrali nonstop, ga še tudi imam, samo je vezje natrgano od pikad.

hondas

Pripravnik
4. dec 2007
131
0
16
Vrjemi me, da se bo najbolj razveselila denarja + mat.darila. Jaz bi ji dal kake 400 evrov gotovine + še kakšna malenkost.

Jaz sem dobil mislim, da 80.000 sit + verižico in sem bil zelo presenečem.

Aja mislim, da bi bilo dobro ji kupit še kakšno lepo verižico.....spomini so nepozabni samo, če imaš kaj za spomin, tako, da resnično ne pozabi dat še kaj podobnega.

Nazadnje urejeno:

Pakul

Fizikalc
18. sep 2007
3.306
46
48
Jaz sem dobil radio in sem ga bil full vesel. Vseeno, ko sedaj z leti gledam nazaj, bi si verjetno kakšnega potovanja kot so nekateri svetovali bolj zapomnil in razveselil. En teden Londona, pa zraven kakšno uro rečmo, da bo še "materjalen spomin" pa je čista zmaga. Sam zna pa to že kar neki dnarja navršt, sploh če bi računal London za dva
crazy1.gif