Citat:
Uporabnik Vesna pravi:
Recimo, najprej pojeste jabolko, potem pa toaste. Začelo se vam bo spahovati oz. tisti čuden občutek, kot da se nekaj dviga, čudni zvoki iz želodca... to je zaradi tega, ker se jabolko ne more prebaviti skozi toast in pride do vrenja, jabolko začne gniti v želodcu, ker je želodec zabasan in se ne more v miru prebavit.
Citat:
Uporabnik Malecky pravi:
Koga pa? Zblojene bukve, katere pišejo denarjaželnji debili?
Za dober zgled se ponavadi vzame tistega, kateri že ima dosežen ta cilj in to so v tem primeru osebki v fitnesu.
Vsega po malo, jaz sem preizkusil že vse skrajnosti. Na začetku naiven pol sem pa sprobaval načrtno. Koliko je bullshita na tem svetu jao jao pa ravno zakladnice znanja (knjige) so polne tega.
Citat:
Uporabnik pumaX pravi:
Zvečer...oz. popoldan po 18h naj se ne bi jedlo več (zaradi prebave...)
Citat:
Uporabnik trust pravi:
Dne 15.05.2009 sem jedel za večerjo paradižnik+čebula+paprika+pohane ribe. Mjami.
VEČERJAM OKOLI 19 ure
Citat:
Uporabnik Malecky pravi:
Tudi ti so vmes... odvisno a misliš za pozitiven zgled al negativen?
Sam te je tudi treba sfiltrirat ven, če bi bil en tak fitnes trener se ga da razbrat v 1 minutki pogovora ali pa če je napisal kak članek/knjigo se hitro vidi kam pes taco moli.
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Ja veš da je lovil, v Interšparu v skrinji.
Citat:
Uporabnik crashednburnt pravi:
ksz
Tudi jaz jem obilne večerje, spat grem vedno (oz. če se le da) polno sit. Na žalost se mi nikjer ne pozna in sem kljub temu suh.Gibam pa se tudi redno, vsaj 3x na teden.