Dne 24.06.2011 prejmem mail od Citroen Slovenija, da sem interesent za nakup berlinga in da imam 28.06.2011 rezervirano testno vožnjo pri najbližjem trgovcu, to je Jerovšek Grosuplje. Ok rečem, nekaj časa nazaj sem res gledal neke Citroene na netu, pač reklama. Zadevo vržem pod spam in to je to. Danes ob 18.00 prnorim s šihta, pregledam maile in glej ga zlomka. Neka gospa za mailom "ime priimek"@rlv.si pošlje mail brez besedila, samo opomba, da gre za poslovno skrivnost in če mail ni namenjen meni naj ga ignoriram. Mail je bil pa poslan direkt na moj e mail naslov. V priponki se nahaja . jpg slika, ko zadevo odpreš pa lepo račun z štampiljko avtocenter Jerovšek za berlinga za 15k eur. Plačnik neki BPF Financiranje LJ, Vojkova 63, prevzemnik pa osebno jaz.
Zdej senilen ravno nisem da vem, da z Citroenom, Jerovškom in tem BPF v življenju nisem posloval, od kje jim te ideje nimam pojma. Mislim, da je vse skup SPAM, ampak način oglaševanja tega pofukanega Citroena je bedast in totalno mimo. Na TV praktično samo njihove reklame vrtijo, zdej ti pa še kle ne dajo miru. Kot vsak moški v zrelih 30 pač poznam vse avtomobilske tovarne na našem trgu in se pač znam sam odločit kaj potrebujem in kaj ne, ter tudi, kaj bom kupil za svoje dinarčke. Ne pa da mi že račune domov pošiljajo itd.
Zadeva bi bla zrela že za kakšno informacijsko pooblaščenko, saj meji na goljufijo. Kakšen starejši možakar bi jim še res gnar nakazal, ker bi mislu da je kej dolžan, zato ker je enkrat citroenovo stran odpru. Mislim ful bedno.
Zdej senilen ravno nisem da vem, da z Citroenom, Jerovškom in tem BPF v življenju nisem posloval, od kje jim te ideje nimam pojma. Mislim, da je vse skup SPAM, ampak način oglaševanja tega pofukanega Citroena je bedast in totalno mimo. Na TV praktično samo njihove reklame vrtijo, zdej ti pa še kle ne dajo miru. Kot vsak moški v zrelih 30 pač poznam vse avtomobilske tovarne na našem trgu in se pač znam sam odločit kaj potrebujem in kaj ne, ter tudi, kaj bom kupil za svoje dinarčke. Ne pa da mi že račune domov pošiljajo itd.
Zadeva bi bla zrela že za kakšno informacijsko pooblaščenko, saj meji na goljufijo. Kakšen starejši možakar bi jim še res gnar nakazal, ker bi mislu da je kej dolžan, zato ker je enkrat citroenovo stran odpru. Mislim ful bedno.