KSZ.
Vsi ki zagovarjate ta glup zakon da odvzamejo vozilo kljub lastništvu tretje osebe, zakaj pa pol tega ne poznajo
nikjer drugje, razen v glupem slovenistanu?
Govorim za dejstvo, da mi nemore nekdo nekaj vzet stran če sem jaz to polno pravno in pošteno kupil, plačal davek,
in je vse brez najmanjše napake po pravilih pridobljeno.
Ni mi logike, da kupim avto, ga posodim kolegu, ta pa pijan in mu odvzamejo moje vozilo. Ja kako pa naj vem da nebo pil?
Ne posojaj avta... Ja pol pa kar vse rentakarje pozaprimo in se začnimo vozit z avtobusi, ker lastni avto ti tak odvzamejo mimogrede.
Dajte no, 15 let se vozim po eni cesti domov, nenadoma spremenijo omejitev, popoldan (tam kjer je dopoldan še veljalo 90) postavijo
znak 50 in zarad tega ker nisem bil ultra pazljiv bodo sedaj meni vzeli vozilo.
Pa kaj smo policijska država al kaj?
Podobna logika kot dvig naftnih derivatov, zdaj pa vsi slovenski kamioni (velika večina) na domači postaji natoči malo več
goriva kolikor ga potrebuje da pride čez mejo, ker je tam ceneje, na vlkega avtoprevoznika je to mesečno takoj jurja profe.
Lepo vas prosim.
Prvo so mi tablice pobrali ker sem bojda imel nehomologiran športen izpuh, vbistvu sem imel nastavek, bolil pa je zato
ker mi je pred dnevi začel puščat lonec in je za malenkost bolj brnelo.
Zdaj pa bom za sekundo nepreviden in mi bodo cel avto vzeli.
Sej kaj se bo zgodilo, folk bo začel vozit 300e AXe, golfe 3 in podobne šare, ker se mu bo jebalo če mu avto vzamejo,
ker je to četrt plače, bo že preživel, naslednji dan si drugega na a.net poišče. Pol pa smo spet pri varnosti teh vozil,
osnaževanju okolja, manj novih prodanih vozil, manjše registracije, manjši zaslužki, premalo zaslužka, nabimo davke v oblake.
Timater, da ni jelinčiču uspela kandidatura.
Sej ne več dolgo, moja ma še 3 leta šolanja pred sabo in sp*zdima s slovenistana v švico delat normalno za normalen denar ob
normalnih zakonih.