Kaj je zdaj to neka svinjarija bla v večeru?

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Pred dnevi v večeru je bil en članek, nisem bral do konca, ampak nekaj v smislu, če se ga natankaš, napihaš (al celo samo divjanje)
ti bodo lahko avto odvzeli, tudi če neboš lastnik vozila...
(odvzamejo in prodajo, nekako tako)

Na kaki podlagi ti lahko nekdo odvzame nekaj kar si ti kupil oz. celo nisi lastnik?

Kaj so to zaene gluposti?

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Ja, samo tak ko gledaš, derejo ti v stanovanje, vkradejo ključe od avta, lopov se ga nacedi, pol pa si ti brez avta.

Zdaj pa dokaži da je on tisti ki ti je vlomil.

Ok, takih primerov ni, ampak so pa čisto možni.

Negre se mi za voznika, gre se mi za lastnika avta.

Mulotu posodiš avto, mulo kot mulo se ga bo nacedil/divjal, pa mu vzamejo avto. Kaj naj 18 letnega sina za 35 jurjev toži oče?

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
pomoje če boš dokazal, da so ti vdrli v stanovanje bojo zihr stekli kakšni drugi postopki.

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
ah to je isto, kot sedaj, ko ti nekdo "ukrade" avto, in potem divja, slika ga radar, sliko dobi pa lastnik. če je podana prijava kraje avtomobila mu pomoje ni treba plačati...

je pa odvzem avta že kar nekaj časa v praksi...

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.313
7.320
113
sej je tko ze sedaj. Policija avto zaseze ne glede na lastnistvo. O odvzemu potem odloca sodnik.

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Na kaki podlagi ti lahko nekdo odvzame nekaj kar si ti kupil oz. celo nisi lastnik?
V naši lopovski državi je vse možno.
Saj se ne gre za to, da bi kaznovali prekrškarja ampak zato, da bi država prišla do denarja. Od koga in kako jih ne briga preveč, vzamejo kjer se da kej vzet.

merdzo

Majstr
6. avg 2007
3.778
176
63
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Mulotu posodiš avto, mulo kot mulo se ga bo nacedil/divjal, pa mu vzamejo avto. Kaj naj 18 letnega sina za 35 jurjev toži oče?

naj starši končno prevzamejo odgovornost za NEvzgojo svojih otrok.

lp

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik merdzo pravi:
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:

lp
To bi blo res fajn, da bi moj fotr plačeval za moje prekrške.
Njegov fotr pa za njegove.

timecop

Fizikalc
22. jul 2007
1.312
0
36
Citat:
Uporabnik synthman pravi:
Citat:
Uporabnik merdzo pravi:
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:

lp
Če je tvoj fotr de.il, ki je vzgojil debila, kateri se ne more držat CPPja, naj pač plačuje (do zadnje skorje suhega kruha), samo da bomo normalni na cesti bolj varni!

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.860
395
83
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Pred dnevi v večeru je bil en članek, nisem bral do konca, ampak nekaj v smislu, če se ga natankaš, napihaš (al celo samo divjanje)

Brez tega bi vsaka pijana budala pač vozila avto od žene ali kogarkoli in bi izigravali zakon.

Pač ne posojaj takim, niti sebi.

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik timecop pravi:
Citat:
Uporabnik synthman pravi:
Citat:
Uporabnik merdzo pravi:
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:

lp
Če je tvoj fotr de.il, ki je vzgojil debila, kateri se ne more držat CPPja, naj pač plačuje (do zadnje skorje suhega kruha), samo da bomo normalni na cesti bolj varni!
Trditev, da boš zaradi takšnega načina kaznovanja bolj varen je povsem zgrešena, da ne rečem debilna.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik timecop pravi:

Lahko je vzoren dijak z peticami, gre študirat kirurgijo, vzoren voznik, pa bo spregledal znak za odvzem pa te bo pokosil s terencem od fotra,
in to z 48km/h direkt v sprednji levi bok vozila.

Lahko ti vzgajaš otroka kak hočeš, če je malo športne duše bo zahodil, to je del otroštva, kot da bi od otroka zahteval naj ne mastrubira.

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.595
1.122
113
Titograd
Citat:
Uporabnik merdzo pravi:
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:

lp

LOL. 18 letni pubec že mora sam odgovarjati za take bedarije
bonk.gif

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik Numy pravi:
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:

Brez tega bi vsaka pijana budala pač vozila avto od žene ali kogarkoli in bi izigravali zakon.

Pač ne posojaj takim, niti sebi.

Finta je da nastradajo nedolžni ki s prekrškom nimajo nobene veze razen lastništva vozila.

Ma res, vkradejo ti vozilo, napihajo pa boš ti ostal brez avta, ker si ga parkiral pred blokom kot že to delaš 20 let.

Debilnost. Nemora ti nekdo nekaj vzet kar si si kupil, plačal davek in je vse v najlepšem redu.