Jst sem dobil nightbreakerce na uradnem VW servisu pred uradnim pričetkom prodaje pri nas (so me pač vprašali al dajo klasične halogenke ali pa malo boljše -> sem mislil da mislijo silverstarke) .. no delata še vedno obe, sta pa res montirani v dolge luči in torej nista vedno v uporabi! Za kratke luči pa imam silvestar in življenska doba teh je cca. 1 leto.
Aja, 1 leto je nekako tudi priporočena doba za vse halogenske žarnice, namreč njihova svetilnost je močno odvisna tudi od časa uporabe. Nova halogenka sveti precej bolje kot stara / rabljena; tako da s tega stališča če crkne žarnica po enem letu nimam nič proti, če je do takrat opravljala dobro svoje delo. Tudi gume je treba menjati po parih letih tudi če imajo dober profil ane?
Drugače pa fake xenon v lučeh brez leče vs. dobra halogenska žarnica ni tako zelo velike razlike kot nekateri pravijo. Razen da luči pri xenonu svetijo povsod naokoli (skoraj tudi nazaj), v pogledu naravnost pa ni opaznih presežkov. Pri lučeh z lečo dopuščam da temu ni tako!