Kaj je z radiom salomon?

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Dokler ne pade par pijač so vsi fini, potem pa pride prava narava ven. Itak bi 90% poslušalo narodnozabavno, samo to pač ni in...

Ares

kamikaza
19. jul 2007
4.622
0
36
Citat:
Uporabnik dejwid pravi:
Sicer je res, da sem pristaš Balkanske muzike, ampak nasploh se mi zdi, da je v Sloveniji na radijih premalo Balkan glasbe...
hysterical-1.gif

dej zgub se mi od tam kjer si prišel...
pi*da ti materina, 70% koncertov je balkanijade in ti maš jajca jamrat da ni balkan glasbe...dej ne deli se še večjega norca iz sebe

dejwid

Zelenc'
16. avg 2008
18
0
1
No, no ne mi s takimi. Kaj se mi pogovarjamo o Balkan koncertih al o glasbi na radijih. Ker it na koncert je čisto nekaj drugega, kot poslušat radio. V Mbju ne moreš najt enega radia, ki bi vrtel Srbsko glasbo (no pred časom so to želeli na radiu NetFM, samo potem ni bilo nič iz tega; zdaj je možno še na istem radiu slišat samo Sašo Lendero, Pijamase, Wernera pa "melodije južno od Kolpe" Karma, ET, Luna-globje na jug pa ne grejo...).
Sicer pa čisto odvinso od konca Slovenije, kje pa kako se vrti Balkan - če bi živel v fužinah & okolici, bi mogoče imel že preko glave Balkan muzike
smile-1.gif
.

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.563
1.090
113
Titograd
Maš pa oni klinčevi NET TV kjer so skozi neki posnetki Stavrosa, Zečiča in podobnih, tudi kaki še bolj južni..... v Extrema sem včasih na veliko hodil, odkar so odkrili južno muziko in pripeljali not južno bračo iz Pobrežja in Tabora je to taka luknja da brezveze, folk brez majc leta okoli ko se ga napije, nekoga malo dregneš pa bi se že tepel, nonstop ista 2 cdja vrti, DJ se dere kar med random muziko vmes SAAAANJAAAMM, TO TO TO JE TO itd. . ne da bi mel kaj extra proti (komadi iz 80ih so super, zdajšnji precej manj), samo je pa vedno enolično, pred leti se je vsepovsod vrtel rap in r'n'b, vmes muzika iz 80ih, pol južna muzika.... prav posiljevanje že, nimaš skoraj kam iti ker je vsepovsod isto.

Glede jugo muzike, na našem prostoru je pa res ni nikoli manjkalo.

titov

Fizikalc
12. jun 2008
7.544
1
38
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Dokler ne pade par pijač so vsi fini, potem pa pride prava narava ven. Itak bi 90% poslušalo narodnozabavno, samo to pač ni in...

Ko pade par pijač so na vrsti Slaki, Slapovi, Mladi dolenci, razne slovenske narodne...

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
38
ksz

salomon je zgubu velik velik folka, sam zrd te čefurske muske. prvo je bla sam ura al pa 2, zdej pa nevem če je 1h "normalne" muske
bonk.gif

matix

Fizikalc
22. jul 2007
2.132
0
36
35
Citat:
Uporabnik mhmm pravi:
Citat:
Uporabnik dejwid pravi:
Če so pred leti prva mesta lestvic zasedali Robbie Williams, Christina Aguilera, Madonna, zakaj sedaj nebi mogli biti na prvih mestih Seka Aleksiæ, Mile Kitiæ, Djogani?
kelly3.gif

LOL

mhmm kje jih pobiraš.
hysterical-1.gif

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Citat:
Uporabnik dejwid pravi:
No, no ne mi s takimi. Kaj se mi pogovarjamo o Balkan koncertih al o glasbi na radijih. Ker it na koncert je čisto nekaj drugega, kot poslušat radio. V Mbju ne moreš najt enega radia, ki bi vrtel Srbsko glasbo (no pred časom so to želeli na radiu NetFM, samo potem ni bilo nič iz tega; zdaj je možno še na istem radiu slišat samo Sašo Lendero, Pijamase, Wernera pa "melodije južno od Kolpe" Karma, ET, Luna-globje na jug pa ne grejo...).
Sicer pa čisto odvinso od konca Slovenije, kje pa kako se vrti Balkan - če bi živel v fužinah & okolici, bi mogoče imel že preko glave Balkan muzike
smile-1.gif
.

V Srbiji vrtijo slovensko glasbo?

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Kdo za vraga bi htel prostovoljno poslušat Kumarco, Saško in prepovedano Natalijo
confused-1.gif

Ljudje slabega glasbenega okusa.Takšni, ki prostovoljno poslušajo razne Cece in podobno.

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
To je pa res ja. Potem je pa fora v tem, da imajo v Srbiji že dovolj svojega sranja in ne rabijo dodatnega uvažat, pri nas pa očitno tega še ni dovolj.

Spirit

propeler
18. jul 2007
5.746
1
36
Citat:
Uporabnik dejwid pravi:
Ne, ne s tem MTVjom sem mislim tisti "tapravi" MTV. Ali drugače povedano - Če so pred leti prva mesta lestvic zasedali Robbie Williams, Christina Aguilera, Madonna, zakaj sedaj nebi mogli biti na prvih mestih Seka Aleksiæ, Mile Kitiæ, Djogani?

Prve tri navedene svetovno znane izvajalce poznam, samo zadnjih 3 pa ne, zgleda da niso tako svetovni, niti evropski.
confused-1.gif

Od kod pa prihajajo? Kaka zvrst je to? Zakaj bi morali biti na MTV?

Glede salomonca pa....čimprej propade, boljše bo za slovenski narod. Osebno pa poslušam Radio Hit, če že poslušam, pred tem sem Anteno, ampak so se precej precej precej poslabšali.

Nazadnje urejeno: