Dokler ne pade par pijač so vsi fini, potem pa pride prava narava ven. Itak bi 90% poslušalo narodnozabavno, samo to pač ni in...
Citat:
Uporabnik dejwid pravi:
Sicer je res, da sem pristaš Balkanske muzike, ampak nasploh se mi zdi, da je v Sloveniji na radijih premalo Balkan glasbe...
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Dokler ne pade par pijač so vsi fini, potem pa pride prava narava ven. Itak bi 90% poslušalo narodnozabavno, samo to pač ni in...
Citat:
Uporabnik mhmm pravi:
Citat:
Uporabnik dejwid pravi:
Če so pred leti prva mesta lestvic zasedali Robbie Williams, Christina Aguilera, Madonna, zakaj sedaj nebi mogli biti na prvih mestih Seka Aleksiæ, Mile Kitiæ, Djogani?
Citat:
Uporabnik dejwid pravi:
No, no ne mi s takimi. Kaj se mi pogovarjamo o Balkan koncertih al o glasbi na radijih. Ker it na koncert je čisto nekaj drugega, kot poslušat radio. V Mbju ne moreš najt enega radia, ki bi vrtel Srbsko glasbo (no pred časom so to želeli na radiu NetFM, samo potem ni bilo nič iz tega; zdaj je možno še na istem radiu slišat samo Sašo Lendero, Pijamase, Wernera pa "melodije južno od Kolpe" Karma, ET, Luna-globje na jug pa ne grejo...).
Sicer pa čisto odvinso od konca Slovenije, kje pa kako se vrti Balkan - če bi živel v fužinah & okolici, bi mogoče imel že preko glave Balkan muzike.
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Kdo za vraga bi htel prostovoljno poslušat Kumarco, Saško in prepovedano Natalijo
Citat:
Uporabnik dejwid pravi:
Ne, ne s tem MTVjom sem mislim tisti "tapravi" MTV. Ali drugače povedano - Če so pred leti prva mesta lestvic zasedali Robbie Williams, Christina Aguilera, Madonna, zakaj sedaj nebi mogli biti na prvih mestih Seka Aleksiæ, Mile Kitiæ, Djogani?