Kaj je z radiom salomon?

virtuoz

Fizikalc
20. jul 2007
874
82
28
Včasih med vožnjo preklopim na radio salomon in vsakič mi je manj jasno!
confused-1.gif

Večinoma se vrtijo samo še æefurski komadi!
Ali je tudi v sloveniji ustanovljena kakšna srbska krajina, da imajo svoj radio?
bonk.gif

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Salomon (Studio D) je tak podn ratal, da glava boli.... zjutri ko imati uni dve ženske oddajo se itak skos sam čefurjada vrti, popoldne se pa non-stop ponavljajo. Glavni odmor je pa tud že mal izpeta zadeva. Jst najraj preklopim na Radio Dur...

dejwid

Zelenc'
16. avg 2008
18
0
1
Meni pa sta radio Salomon in Studio D še najboljša radia. Sicer je res, da sem pristaš Balkanske muzike, ampak nasploh se mi zdi, da je v Sloveniji na radijih premalo Balkan glasbe... Če so vrhove lestvic pred leti nazaj zapolnjevale hiti MTV scene, zakaj sedaj nebi moglo bit drugače... Mislim, da mora biti vsaka glasbena zvrst zastopana v enakem merilu (zakaj se ne bi smela vrteti srbska glasba če se nemška lahko?).

dejwid

Zelenc'
16. avg 2008
18
0
1
Ne, ne s tem MTVjom sem mislim tisti "tapravi" MTV. Ali drugače povedano - Če so pred leti prva mesta lestvic zasedali Robbie Williams, Christina Aguilera, Madonna, zakaj sedaj nebi mogli biti na prvih mestih Seka Aleksiæ, Mile Kitiæ, Djogani?

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Ker imamo nekateri okus.

Tebe pa tak poznam kaki težki ceca fan si, boljše da ne objavim tu posnetka tvojega nastopa iz OŠ (ali SŠ).

mhmm

GIFtedALTER 08
22. jul 2007
2.370
0
36
Citat:
Uporabnik dejwid pravi:
Če so pred leti prva mesta lestvic zasedali Robbie Williams, Christina Aguilera, Madonna, zakaj sedaj nebi mogli biti na prvih mestih Seka Aleksiæ, Mile Kitiæ, Djogani?
kelly3.gif

dejwid

Zelenc'
16. avg 2008
18
0
1
Uuu ma nemoj, saj sem že slišal nič koliko krat, da nimam okusa za glasbo; ampak še vedno vstrajam pri svoji glasbeni zvrsti :D .

Haha, aja se poznamo iz MDJ-a poznamo pa to...
cool-1.gif
.

No pa upam, da se tukaj tudi nebo tema razvijala v to smer, da bo jo nekdo moral na koncu zaklenit
rolleyes-1.gif

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Še dobro, da je več kot samo 1 radijska postaja. Preklopiš pa je mir.
grims-1.gif

Meni ne paše radio veseljak, pa ga preskočim po hitrem postopku. Bolj mi gre v nos radio študent, ki je vse prej kot študentski radio (tudi če to po defaultu ni, ime nosi takšno). Moral bi se preimenovat, nekdo pa bi moral odpreti pravi študentski radio, z usmerjenimi oddajami za VEČINO študentov in glasbo, ki jo večina študentov posluša.

SouthPark

5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Ne govorim toliko o okusu samem kot o kvaliteti produkcije. Vsi ti srbija turbo komadi so narejeni hudo primitivno, glavno da ima pevka velike joške ali pa da ded poje kak mu dol visi za vse (ni posploševanje, tak je v 95%).

Ne bom rekel, da je novi tuji POP (Rihanna, Madonna itd.) nek dosežek produkcije ampak vseeno obstaja marsikateri kvaliteten komad, kar pri srbskem turbofolku ne drži.

Da pa ne bo pomote - so v Srbiji številni odlični glasbeniki, ampak teh na Salami ne boste slišali, pa mislim da o njih tudi tu ni govora.

Me pa moti, da se razne Kitiæe, Seke itd. kuje v zvezde, a je to čisto isti šmorn kot Saša Lendero, Werner, Brendi in podobni. Ampak če njih poslušaš si kmet, če pa ''srbijo'' si pa (baje) največji đekson.

predator

Fizikalc
20. jul 2007
5.141
0
36
Ausland
Ja tudi jaz ne bi izgubljal besed o kvaltiteti produkcije. Tudi pri turbofolku se najdejo kvaltiteni komadi, vendar večina ljudi itak posluša samo tisto kar se na PINKU-u vrti ( trenutno tudi na Salomonu), kjer pa res ne moremo govoriti o kvaliteti in je tako kot si napisal v prvem stavku.

Prosim pa, da starih dobrih pevcev ne primerjaš z raznimi Sekami. Mile Kitiæ, Mitar Miriæ, Miloš Bojaniæ, Lepa Brena, Ceca, Halid Muslimoviæ, Halid Bešlič, itid.... so recimo do prihoda turbofolka bili edinstveni pevci. Ob prihodu turbofolka so se pa nekao "zlili" z ostalimi in ne izstopajo več, vendar jih zaradi tega, ker zadnjih par let delajo samo tisto kar je IN, ne moremo metati v isti koš kot raznorazne "Seke".

Ne vem od kje ti to, da če poslušaš Lenderovo, Wernerja, Brendija, itd..., da si kmet. Meni so čisto ok pevci in so trenutno res na nivoju "pinka".

dejwid

Zelenc'
16. avg 2008
18
0
1
No ja, eni pač ne gledajo na velikost jošk, mogoče še nekateri vidimo v tej glasbi kaj druga kot samo joške. Ampak to je že druga zgodba, kaj in kako.

Ampak na Salomoncu se pa tudi meni zdi, da vsaki dan v Balkanjadi vrtijo iste komade, ampak če ne drugo - vsaj voditeljski par Balkanjade je pa dober Vesna&Nenad zmagata :D .

Aja pa nisi đekson ampak æefur :p

SouthPark

5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Priznam, da ne vem kako je scena izgledala včasih. Če se je poslabšala je to žalostno, ker dandanes je vse v stilu otroških ksilofonov, ritem mašin in oguljenih fraz.

pikapoka

Fizikalc
24. avg 2007
2.148
0
36
Domžale
Kar se radia tiče, ga po defaultu ne poslušam...1/2 je reklam, 1/4 govorjenja in 1/4 ponavljanja treh najbolj in komadov. Če že kdaj poslušam, potem poslušam naše HIT-ovce oz. Budilko.

Kar se pa same glasbe tiče...meni paše tisto, kar gre v uho. Pa naj bo to MTV glasba, čefurjada ali razni slovenski Wernerji. Sem čisto prilagodljiva...in glasbe nikakor ne predalčkam po tem, ali je zdej ta pevka hudo dobra, ali ta band res kvalitetno nažiga, ali je ta zapel neko res zapleteno besedilo, itn. Eni so boljši, eni slabši...ampak meni je važno, da mi v nekem trenutku njihova glasba sede in mi je fajn slišat nek komad. Lenderova je pa itak sama rekla, da dela glasbo za ljudi, da se zabavajo, da z njo pojejo. In zato ne rabi skladat nekih veleumov in imet Amy Winehouse glasu.

Sicer pa...greš v petek zvečer v en klub/pub, na začetku se grejo bit fancy Rihanne, vsi nekaj ob strani stojijo, se delajo fine...pol proti koncu pa Lenderovo Levinjo spustijo, pa cel lokal poje...kdo se zdej spreneveda?