kaj je sedaj s trojanami?

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.858
392
83
Pa kakšni debilizmi so to z ustavljanjem? Pejd po omejitvi pol, če imaš cajt.

Isti debilizem kot uni vozniki, ki se jim full mudi prehitevat, ga kdo mal zjebe, pol pa pred njega in bremzat.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.667
6.708
113
pri taščici
Citat:
Uporabnik stankozaspanko pravi:
Cele ekspertize, kot da je v območju merjenja problem peljat tistih 100km/h.
evil.gif
Marsikdaj
Ne vem.kako ti lahko uspe , če slepar šleparja prehiteva.

stankozaspanko

Fizikalc
27. jul 2012
4.930
8
38
Poglej, v tunelih vedno vozim po omejitvi, izven pa odvisno od situacije in prometa, lahko 130, lahko pa precej več
grin1.gif
... o cifrah ne bom javno ... da kdo ne zapne ... Vozim varno a velikokrat hitro, upoštevam varnostno razdaljo, dajem smernike ...

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Citat:
evil.gif
Marsikdaj

Na celem odseku je prepoved prehitevanja za tovornjake.

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
V Nemčiji pa marsikje nimajo omejitve na AC pa se vseeno ne ubije vsak dan pol miljona ljudi...
Hkrati pa imajo v tunelih omejitev največ 80 km/h (direktno iz neomejene hitrosti), celo v onih z odstavni pasovi.

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik keber pravi:
Citat:
V Nemčiji pa marsikje nimajo omejitve na AC pa se vseeno ne ubije vsak dan pol miljona ljudi...
Hkrati pa imajo v tunelih omejitev največ 80 km/h (direktno iz neomejene hitrosti), celo v onih z odstavni pasovi.

Matr zdaj pa ne vem a od meje do Kölna ni tunela al pa se jaz ne spomnim tako nizkih omejitev razen delovišč.

grezilo

Fizikalc
13. avg 2009
246
28
28
Citat:
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Citat:
evil.gif
Marsikdaj

Danes dopoldne skozi tunele šlepar z 100 km/h po štecvcu. Jaz pa za njim.
cheer.gif

CLIO15

Guru
1. nov 2007
13.279
4.106
113
Citat:
Citat:
Uporabnik keber pravi:
Citat:

Matr zdaj pa ne vem a od meje do Kölna ni tunela al pa se jaz ne spomnim tako nizkih omejitev razen delovišč.

Lahko potrdim te debilne omejitve v Nemških tunelih.
Res pa je da jih ni prav veliko. ( Tunelov mislim)

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.667
6.708
113
pri taščici
Citat:
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Citat:
evil.gif
Marsikdaj

Tudi to sem že doživel da se je ne držijo.
Sicer pa sem tisto stankuzaspanku malo bolj "hipoteticno" zastavil. Nisem redno (dnevno) po ac tunelih (vsak mesec nekajkrat recimo), ampak nekih hudih padalcev (130+) itak ne vidiš pogosto.

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.478
5.016
113
Citat:
Uporabnik grez pravi:Danes dopoldne skozi tunele šlepar z 100 km/h po štecvcu. Jaz pa za njim.
cheer.gif
Sedaj si pa korigiraš števec in upoštevaš, da je šlepar verjetno vozil 88 - 90 km / h realno.

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.478
5.016
113
Daljinc se mi zdi malo triki za med vožnjo. Mimogrede bi slabo pogledal in ne bi pravega gumba stisnil... Potem pa mislim, da ne vidiš stanja, če je zavesica gor ali dol.

asteliks

Fizikalc
5. mar 2013
1.445
98
48
Citat:
Poglej, v tunelih vedno vozim po omejitvi, izven pa odvisno od situacije in prometa, lahko 130, lahko pa precej več
grin1.gif
... o cifrah ne bom javno ... da kdo ne zapne ... Vozim varno a velikokrat hitro, upoštevam varnostno razdaljo, dajem smernike ...

h050.gif

Ko bi bilo še več takšnih voznikov.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.667
6.708
113
pri taščici
Na roleti bi morala biti napisana tablica politika(ali osebe) ki ga ne maras. Če ima še enak avto kot ti, potem....mu lahko povzroči nekaj sivih las
evil.gif

Hkrati pa sem bojim da so policaji seznanjeni s tem okvirjem (pa na tehničnih) in če te policaj rutinsko ustavi, znaš imeti tudi ti sive lase.
evil.gif

Nazadnje urejeno:

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.186
1.197
113
www.adriamedia.si
Citat:
Uporabnik SoulMan pravi:
Citat:
Uporabnik Ledenko pravi:
A kdo upa mimo vstopne in izstopne točke pičit po sredini (se pravi med voznim in prehitevalnim pasom) oz. po odstavnem, če bo kaka kazen? :p

Odstavni ni pokrit. Sta dva para kamer, vsaka pokriva en pas. Če se ne motim, po specifikacijah lahko vsaka kamera pokriva do cca. 4,5 m širine vozišča, kar pomeni, da odstavnega pasu ne pokriva nobena kamera. Tam tudi ni talne oznake za mesto fotografiranja...

Vožnja med pasovoma pa kamerama ne uide.

Tako je bilo svoje čase v Italiji. Se še spomnim, kako sem se z ene predstavitve peljal za italijanskima kolegoma. Pri vsaki kamero od Tutorja smo šli čisto desno na ostavi, res na rob asfalta.
Ampak kasnej so to menda porihtali (ne vam pa, ali so dodali kamere ali kake druge uporabili).

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Včeraj peljal večino na 108 po tempomatu. 3:00 minute
smile-1.gif

Preveril še enkrat z GPS 106 na tempomatu je 100 po GPS.

Če čas 2:55 drži to pomeni, da imajo nastavljeno nekje na 105 realne povprečne in 106 in več kaznujejo. To bi se tudi ujemalo s tiste 5km/h tolerance.

Čeprav tu ne bi smelo biti tolerance, ker ne more biti tako velike merske napake, ker se štopa čas. Če tu falijo za več kot par stotink potem bi bilo itak treba koga zapret.

Dr_S

Pripravnik
22. avg 2007
899
6
18
A misliš da bi spraševal, če bi prebral

Imel si čas podati "pametno izjavo"...odgovor pa res izčrpen
hysterical-1.gif