Se pravi da se začne merjenje nekaj pred začetkom tunela Trojane. Konča se takoj po koncu zadnjega tunela proti Blagovici.
Citat:
Uporabnik Roberto pravi:
Kamere so postavljene na portalu pred vhodom v tunel Trojane in na portalu za predorom Podmilj. Merijo v smeri proti Ljubljana.
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Gr69
Iz domzlske strani mogoče res, iz Štajerske proti lj je lažje. Saj merijo v obe smeri?
Na tej relaciji približno naj bi po mojih informacijah merili.
Citat:
Uporabnik Roberto pravi:
Konec koncev, kdo od Alterjevcev se bo prvi pofočkal da je dobil selfi na Trojanah?
Citat:
Uporabnik mtl pravi:
Hm, baje da je v testnem obdobju bilo tretjina vozil prehitrih. Kje so to pobrali, me prav zanima?
Namreč v tunelu in tam okrog običajno jaz prehitevam, pa se ''vlečem'' po AC. Res pa se sem in tja najde kakšen [cenzura], ki prileti mimo s 130 km/h in več. Čeprav se mi zdi, da v zadnjem času manj.
Sem takoj za to, če se bo hkrati preganjala tudi neupravičena vožnja po prehitevalnem pasu.Citat:
Uporabnik Simon_Vi pravi:
Upam, da bo še kazen za prekratko varnostno razdaljo.
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Se pravi da se začne merjenje nekaj pred začetkom tunela Trojane. Konča se takoj po koncu zadnjega tunela proti Blagovici.
Citat:
Uporabnik SeriousSam pravi:
Sem takoj za to, če se bo hkrati preganjala tudi neupravičena vožnja po prehitevalnem pasu.Citat:
Uporabnik Simon_Vi pravi:
Upam, da bo še kazen za prekratko varnostno razdaljo.
Citat:
Uporabnik Roberto pravi:
Kamere so postavljene na portalu pred vhodom v tunel Trojane in na portalu za predorom Podmilj. Merijo v smeri proti Ljubljana.