Kaj je s temi vranami letos?

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
Paintball?
evil.gif

coolpower

Fizikalc
17. sep 2007
4.218
0
36
Če že, potem zračna puška ker ima tendenco, da ptiča spravi na oni svet. Paintball pa pušča izdajalske barvne fleke
smile-1.gif

coolpower

Fizikalc
17. sep 2007
4.218
0
36
Hja no, koliko pa ta airsoft puška stane in kolikšen ima uporabni (raven let kroglice in dovolj moči, da prodre v glavo) domet? Airsoft vsaj meni ne deluje kot pripomoček za eliminacijo malih živali. Pa imam dve airsoft pištoli cenovnega razreda blizu 150 EUR.

Tenforest

Guru
3. sep 2007
5.822
556
113
42
povsod malo
Jaz pa ima enega govorečega papagaja že 1 teden v sadovnjaku. Bi blo vse kul če nebi preklinjal kot furman
grin1.gif
jaz ne vem kdo ga je učil ampak vse se začne na p, j, f, m, t... zna pa rečt tud glej jo kost pras**a in potem moje dva psa ves vrt prekopljeta ko iščeta to kost.
Pa non stop jima pravi daj glas, in potem kletvica dej glas sm reku kletvica kletvica. Edino kar pametnega pove je vremensko napoved čez dan bo sončno in minus 10
hysterical-1.gif

Vran pa nimamo so jih kavke vse zjagale

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
pistole, predvidevam da mas plinsko, je bol tak tak, če ni vzmetna snajperca orng navita nebo sreče, tak da bo zračna čist kul.

Serijska airosft vidi malo čez 30m pri 0,2 kuglah, pol jo že zanaša, to je okol 150fps, pri pištoli to pomeni 10m, tak da s pištoljem boš samo strašil.

Sposodi si zračno z optiko pa se idi nemce :D

jello

Guru
22. sep 2008
10.312
3.933
113
Z zračno puško vrane ali srake ne moreš ubit. Lani sem jo imel kakšen mesec kar na balkonu ker so se vsako jutro okrog petih začele dret. Letos jih še nisem slišal, pa spim pri odprtem oknu.

Robbit

Fizikalc
26. jul 2007
2.209
20
38
Vrane so zakon! Men je zanimivo gledat, ko vrane ganjajo kanje (vsaj po moje so to kanje). Kanja je velik večja, ampak jo vrana vedno prežene. Videl sem tudi, ko ena vrana ganja dve kanji. V bližini naše hiše je par visokih dreves, kjer ti tiči gnezidjo in jih očitno kanja, ki kroži tam okrog, zelo moti. Vrane rules
grin1.gif

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Citat:
Uporabnik coolpower pravi:
Zračna puška nudi zabavo in instantno sprostitev. Pa še tarče so v tem primeru zastonj in gibljive ter ob zadetku spuščajo zvočne efekte.

Če je ne zadeneš dobro.

Drugače pa ne izpusti niti glaska, edino pof, ko pade na tla.
grims-1.gif

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Enkrat sem poslušal kaj se tako dere. Potem pa vidim, kako sraka nizko leti, pred njo pa beži dihur.

Po moje ji je hotel pojesti jajca ali mladiče.