Kaj je narobe z našo Bolho?

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.565
1.090
113
Titograd
Citat:
Uporabnik OldSkul pravi:
Verjetno je redko, da bi nekdo vzel slabši telefon
bonk.gif

Aha, moj telefon ki dela je slabši od enega ki mu joystick prime kak kdaj, funkcije pa so tudi tu-tu (razen tega da ma boljši fotkič).

Saj ga bom raje obdržal, vsaj vem kaj imam, problem je edino ker sem se ga naveličal,vprašanje pa kako žalost bi dobil za ta ali pa še večji denar, čez manj kot pol leta se mi pa izteče aneks
smile-1.gif

vejca

Pripravnik
Do sedaj kar sem kupovala preko bolhe je blo vse ok, sem se pa te dni lepo nasrala. Kupila za 20€ barvni tv 37 ekran, da daljinec ne dela so mi res povedali, samo sedaj pa ne moreš na samem tv-ju shraniti postaj. Se pravi ko jo najdeš jo ne moreš shraniti.Sicer je to delno tudi moja napaka ker sem mislila da je kot pri nekaterih ostalih televizorjih ki prav tako daljinec ni delal pa smo vse opravili na samem tv.

AfterEight

Fizikalc
16. sep 2007
1.217
0
36
Kot je že nekdo povedal je glavna pomankljivost bolhe odsotnost ocenjevanja prodajalcev. Sem bi lahko dodal še kakšno drugo zaščito kupcev, no potem pa smo že skoraj na modelu eBay-a. Res ne vem kaj je ljudim pri nas, da stvari tako drago prodajajo in so se pripravljeni pogajat za artikel v vrednosti 10€. Na ebayu je vse dosti bolj poceni, varno pa še kultura je na višjem nivoju.

Ralliart

Fizikalc
26. sep 2007
4.765
3
38
Citat:
Uporabnik vejca pravi:
Do sedaj kar sem kupovala preko bolhe je blo vse ok, sem se pa te dni lepo nasrala. Kupila za 20€ barvni tv 37 ekran, da daljinec ne dela so mi res povedali, samo sedaj pa ne moreš na samem tv-ju shraniti postaj. Se pravi ko jo najdeš jo ne moreš shraniti.Sicer je to delno tudi moja napaka ker sem mislila da je kot pri nekaterih ostalih televizorjih ki prav tako daljinec ni delal pa smo vse opravili na samem tv.

Ce se na bolhi naserjes si sam nazalost nesposoben,kajti vedno imas moznost da vidis najnizjo in najvisjo ceno in tako imas scim primerjat.

Za sharnjevanje postaj je standard da taki mali pocen jajcki delajo samo preko daljinca.
Popravi daljinec ali kupi univerzalnega v bigbangu,oziroma v nekem katalogu sem ga videl za 4 eur.