Kaj je bilo narobe z avtocesto?

Madafaka

Fizikalc
18. feb 2009
3.343
0
36
27
Bronx
Citat:
Uporabnik Axi pravi:
Kako ne? Zakaj so pa potem danes iz smeri Vodice proti LJ posneli celo plast asfalta v dolžini cca 1-2km
confused-1.gif
Mogoče sem pa narobe videl, ampak dvomim, da bi pri 50-60km/h narobe videl.

Tisto pa vemo, da so tudi urejali.
Narobe si videl.
Res pa pred Torovim, kot je rekel fijat, nekaj čarajo.

virtuoz

Fizikalc
20. jul 2007
874
82
28
Pred Torovim v smeri Ljubljane bo zožanje tri dni, potem pa se bo zaprla cesta v celoti od Brnika do cestninske postaje. Ves promet bo potekal po nasprotni strani dobra dva tedna.
Menjava asfalta.

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Meni osebno se stari asfalt nekje od Kranja pa kar do LJ na več delih zdi precej zglajen, čeprav kakih lukenj nima. Pač smo prišli tako daleč, da se ne menjava asfalta samo zaradi lukenj in jam. 25 let je tudi za odličen asfalt izjemno dolga doba, drugje po Evropi menjajo že prej, tudi če nima jam in lukenj.

Sicer pa so v obe smeri odprli po dva pasova, tako da nekih daljših zastojev najbrž ne bo.

Fiat007

Fizikalc
1. apr 2009
1.065
0
36
43
Gorenjska in okolica (Bled)
Citat:
Uporabnik keber pravi:
Meni osebno se stari asfalt nekje od Kranja pa kar do LJ na več delih zdi precej zglajen, čeprav kakih lukenj nima. Pač smo prišli tako daleč, da se ne menjava asfalta samo zaradi lukenj in jam. 25 let je tudi za odličen asfalt izjemno dolga doba, drugje po Evropi menjajo že prej, tudi če nima jam in lukenj.

Sicer pa so v obe smeri odprli po dva pasova, tako da nekih daljših zastojev najbrž ne bo.

Ne bo zastrojev
bonk.gif

Evo, danes sem stal v koloni oz. se po polžje premikal 25 minut.
smirk-1.gif

Fiatista

Pripravnik
1. sep 2007
670
0
16
Jaz pa sem vidoč stoječo gmoto vozil v zadnjem momentu pobegnil nas izvoz za Brnik in se potem na Vodicah spet vključil. Samo sem še vedno rabil 50min do Lj. Drugače jih rabim 30, če ne manj. A misliš, da bi po "stari", mimo Medvod, prej prišel?

Fiat007

Fizikalc
1. apr 2009
1.065
0
36
43
Gorenjska in okolica (Bled)
Citat:
Uporabnik Fiatista pravi:
Jaz pa sem vidoč stoječo gmoto vozil v zadnjem momentu pobegnil nas izvoz za Brnik in se potem na Vodicah spet vključil. Samo sem še vedno rabil 50min do Lj. Drugače jih rabim 30, če ne manj. A misliš, da bi po "stari", mimo Medvod, prej prišel?

Mislim da ne. Pomojem je ta varianta čez Vodice boljša. Čeprav jaz sem rabil približno 50 minut za pot po avtocesti. Normalno potrebujem 30 minut. Mi smo stali v koloni, ti pa si se vozil. V tem je bila razlika. Časovno pa ne vem, če si kaj pridobil
wink-1.gif