Kaj izbrati n'tič???

Keki

Pripravnik
26. okt 2007
869
9
18
Kamnik
SE c 702 bo počasi rabil zamenjavo, tukaj pa nastane problem, ker nikakor ne morem najti spodobnega nadomestila.

C702 je imel/ima spodoben fotkič, bil je robusten in kar nekajkrat je bil pošteno namočen in je preživel BP.
Najpomembnejša stvar pri novem telefonu bi bil fotoaparat, potem WiFi, GPS (ni nuja je pa zaželjen), da ne razpade, če ga grdo pogledaš, lahko je pametnjakovič(, ni pa nuja)...........

Ker sem zavezan Debitelu mi cenovno v poštev pridejo sledeči telefoni:
http://www.debitel.si/zasebni-uporabniki/mobilniki/samsung-wave-533/ ,
http://www.debitel.si/zasebni-uporabniki/mobilniki/sony-ericsson-xperia-x8/ ,
http://www.debitel.si/zasebni-uporabniki/mobilniki/samsung-galaxy-5/ ,
http://www.debitel.si/zasebni-uporabniki/mobilniki/sony-ericsson-hazel-sup-small-tm-small-sup/ ,
http://www.debitel.si/zasebni-uporabniki/mobilniki/sony-ericsson-elm-sup-small-tm-small-sup/ ,
v izbor pa pride še Samsung s5560 Marvel, ki ga dobim za 12x8€....

Jaz se nekako nagibam k Elm-u in Hazel-u ter Marvel-u.

Sevada bi pa rajši dal kakšen € manj kot več.

Kaj od tega bi vi zbrali???
confused-1.gif

Nazadnje urejeno:

Keki

Pripravnik
26. okt 2007
869
9
18
Kamnik
Res ne bi znali svetovati kaj vzeti? Mi je pa res najbolj pomemben dober fotoaparat.

Keki

Pripravnik
26. okt 2007
869
9
18
Kamnik
Da smo si na jasnem, rad bi vsaj obdržal kvalteto fotk kot jih je delal c 702 v dobrih pogojih.

Ne pričakujem nekih čudežev.

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Mogoce za razmislek.. res ima prepotopni symbian, samo X6 ima kul kamerco..

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Imam Elm in ga ne priporočam.

Ohišje ni preveč dobro (padel iz pol metra na tla in je malo počen v kotu in lojtra zajeb...), imel že na servisu ker sogovorniki niso nič slišali. Fotoaparat je še kar kvaliteten ampak obupno počasen - stisneš tipko za slikanje in dolgo fokusira in nato slika. Potem zmrzuje večkrat (recimo kdo kliče in primejo vse tipke razen zelene in rdeče).

Je pa tudi vzet pri Debitelu (čeprav sigurno nima operater tu nobene veze).

Keki

Pripravnik
26. okt 2007
869
9
18
Kamnik
X6 je malo predrag......pogojno bi prišla v poštev še nokia 6700 slide, vendar nima WiFi-ja, kar je tudi visoko na spisku must have zadevic.

Keki

Pripravnik
26. okt 2007
869
9
18
Kamnik
Da še malo pojokcam
cry12bpy.gif

...danes mi je dokončno spustil dušo SE c 702....najprej ni želel poslati sms-ov, nato se je pa baterija v eni uri spraznila iz polne na čisto prazno, sedaj pa pri poizkusu polnjenja napiše, da baterije ni možno napolniti in naj uporabim original SE baterijo.....
bonk.gif

badguy777

PDA maher
22. jul 2007
4.478
0
36
MB Okoliš
Pri SE je bilo vedno precej hroščev, kot tudi pri motoroli. Lep dokat je Southparkov Elm. Tako, da raje vzemi nokio s symbianom ali samsunga z androidom, kjer tudi lahko pričakuješ hroščat OS. Od teh dveh je symbian verjetno še najbolša izbira, ni med hitrejšimi, vendar je OS že star in bolj preizkušen. Lahko pa tud ne podalšaš naročnine, poiščeš tov. odklenjenega iphona 3g/3gs z garancijo in ga tudi za lepo ceno pol dalje prodaš, pa še OS ti nebo živcev žrl+ ogromno aplikacij in iger boš mel na voljo, kot tudi navigacijo.
wink-1.gif

Keki

Pripravnik
26. okt 2007
869
9
18
Kamnik
Najboljše bi bilo res kupiti nekaj brez vezave, vendar je vse absolutno predrago za moj proračun. Že preko vezave, imam namen zapraviti max 150€.....res pa bi lahko prestopil k drugemu operaterju in za manj denarja dobil več, vendar mi debitel trenutno najbolj sede.

Pa saj nima tako visokih zahtev ali pač en spodoben fotkič, WiFi, mogoče navigacija........ ni nujno, da je na dotik, ni nujno, da je pametnjakovič...

amacar

Majstr
29. apr 2010
4.174
490
83
Imam orto u nulo in mislim podaljšati naročnino (čez 1 teden). Če se ti kateri telefon iz ponudbe dopade, bi se lahko zmenila. Več pa ZS.

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Spodoben fotic, pa 150€ redna cena.. tezka bo.. Edin, ce kupis kaksno rabljeno N95..

Keki

Pripravnik
26. okt 2007
869
9
18
Kamnik
Spodoben mislim kot vsaj tako dober kot na zdajšnjem SE c 702, ki je v dobrih svetlobnih pogojih naredil tudi kakšno dobro fotko.......kot sem rekel že nekje višje, če bi imel Galaxy 5 samo malo boljši fotoaparat bi ga takoj vzel.

Nazadnje urejeno:

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
X6, 130 eur ?

Saj imas v akciji za okoli 150€ tudi 6700 classic, ima se najboljs fotic od vseh teh.. ali pa 5530.. oba imata avtofokus..

Keki

Pripravnik
26. okt 2007
869
9
18
Kamnik
Res je ugodna, vendar bi ze za enkrat izognil rabljenim telefonov..........6700 pa žal nima WiFi-ja.

masterr

Fizikalc
14. apr 2010
1.502
0
36
ok. Cerkno
To si poslikal s SE c 702

Jaz imam SE K790i s 3.2 mega pix in bom tudi menjal, ampak pojma nimam kaj naj vzamem, seveda nakup preko bolhe, rabljen telefon, sem kupil tega K790i iz Portoroža za 40 evrov, je bil kot nov.

Vrjetno bom vzel Nokia X6

Keki

Pripravnik
26. okt 2007
869
9
18
Kamnik
S c 702 ja......ne vem pa zakaj imam tako odpor do rabljenih zadev....ker tale x6 res zgleda zanimivo.....