Kaj imate na steni?

marko961

Zelenc'
23. mar 2011
2
0
1
Sicer stara tema, ampak vseeno, nadaljujemo : ) - kdo pozna to zadevo za na steno www.oldmap.si , dekorativni starinski zemljevidi na platnu. Naredijo ti tudi ful velik zemljevid, je nekaj fotk na strani.

No, pa glede na to da bodo na sejmu na gospodarcu Collecta, bo kej za videt najbrz. Jaz grem pogledat to čudo.

Kdo kaj več ve o tej zadevi?

Tnx, Marko

Nazadnje urejeno:

jurga

Fizikalc
5. mar 2010
1.750
50
48
podravska
daj si kaj ti paše ,tvoja odločitev,samo glej da če se boš kdaj premislo in boš hotel zadevo spremenit da biš lahko ponovno prebarval ,da ne boš rabo štemati ometa se mi pa dopadejo samo slike ki jih snamem če mi ne pašejo.na eni strani imam labode,na drugi pa belca in črnca
uf-1.gif

marko961

Zelenc'
23. mar 2011
2
0
1
Hja, ta je ziher odločitev - z obešanjem slik, da ni potem štemanja, pleskanja hehe In kot si rekel, da jih snameš ko ti ne pašejo več. Ker še nisem srečal slike, da bi jo lahko vsakič in vedno in do konca sveta gledal. Obstaja to? : )

Gospoda Kripo in Matofil, upam da vajina nerazumna aroganca in komentarja ne prideta do izdelovalcev tistih zemljevidov-zelo slabo luč mečeta na Alter forum, prvič sem se danes vpisal in tole pade na komentarje. Obema bi naslednjič koristilo malo temeljiteje premislit, preden klikneta in oddata komentar, pa brez zamer.

LP, Marko

gasdopodna

Majstr
22. jul 2007
3.702
127
63
Večinoma slike mojih najljubših in najlepših živali - konjev in en plakat s piramidami, ki je bil v ovitku od LP plošče Dark Side Of The Moon.

Na steni je tudi "mesarska" ura iz Ikee, ki sem jo kupil pri zadnjem obisku Ikee. Mesarka zaradi mer
grims-1.gif

To je pa eden kultnih modelov ur iz Ikee.

Tam tudi dobiš razne slikovne motive, ampak so se mi zdele cene kar visoke. Mislim, da še višje od te moje ure.

pipo

Majstr
19. mar 2008
939
451
63
jah, ni razloga za slabo voljo... med oglase bi ga dal, pa ne bi bilo takšnega odziva

torej meni je zadeva simpatična, mogoče še komu, zato nalimaj par cen gor za občutek