Kaj ima zdaj za bregom?

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.160
3.630
113
Marlbor
Z damo (imenujmo jo A) sma ga malo srala najprej pol leta, potem 2 meseca premora zaradi kregarij, potem spet 1 mesec in sedaj je po 3 mesecih pavze tudi mene minilo fukfehtanje in se tu pa tam dobima samo še na kavi (bolj službeno kot privat). Neke vrste fukfrenda, ker dama ima "kao" resnega partnerja, ampak kot rečeno, bilo je fajn, ampak končano - konec je dala pa sama, izrazito in odločno - rekla je konec hecanja!

Ampak pazi zdaj, zaštekal sem se z njeno sodelavko (imenujmo jo B), malo flirtam in poskušam, če se morda lahko razvije kaj več. Sedaj pa problem, dama A me zaslišuje glede mojega flirtanja z njeno sodelavko, zna povedati vse njene slabe stvari, tudi nekaj se meša na prefinjen način, opažam da postaja nekako ljubosumna. Danes je celo hotela, da na kavi z roko probam kaj jo to nekaj pri ledvicah ščipa, seveda najbrž z namenom da sodelavka opazi.

Pa ne vem, kaj ji zdaj ni jasno. Malo me skrbi, da bo pokvarila vse. Si misli, da je ena in edina na svetu in da se ne morem zaštekati tako oz. še bolj s kako drugo? Še vedno ima "resnega" partnerja, ki ga ne bo pustila, glede fukprijateljstva je rekla konec, kaj pričakuje da grem zdaj za župnika, ali kaj? Čemu ljubosumje?

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.858
392
83
Tipično za babe. Tudi če s tabo nima namena nič več početi, jo moti, da bi ti vtikal kam drugam, sploh v kolegice.

Pbutec

20. jul 2007
15.160
3.630
113
Marlbor
Citat:
Uporabnik Diablo pravi:
starost? <20?
vsi trije med 25 in 30
smile-1.gif

novaa

Pubec
19. jul 2007
8.535
1.235
113
prva napaka: ukvarjaš se s sodelavkami
in to je glavna napaka

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.023
10.768
113
kod Džej-Zija
Rekel bi, da si te čustveno še vedno lasti. Torej, še vedno bi rada videla, da bi ti skakal za njo, čeprav nje ti več ne zanimaš. Ker ženskam take sorte pozornost zelo godi, ta občutek, da brez njih ne moreš preživeti. Če pokažeš znamenja prebolevanja, pa takoj fašejo sindrom ljubosumnosti. Svojo konkurenco pa jasno črnijo zato, da jo odženejo, v tvojih očeh jo želijo prikazati kot nezaminivo in nevredno tvojega zanimanja.

Skratka, kadar začne to početi, jo samo odpikaj. Sicer se bo vajin odnos zaradi tega ohladil vsaj za nekaj časa, ampak tako ali tako nimata več nič med sabo, zato ti je za to mirno lahko vseeno.

Pbutec

20. jul 2007
15.160
3.630
113
Marlbor
Citat:
Uporabnik Diablo pravi:
Citat:
Uporabnik Pbutec pravi:
Citat:
Uporabnik Diablo pravi:
starost? <20?
vsi trije med 25 in 30
smile-1.gif

in ti sprašuješ bedarije, kje je že ona tema o resnosti... če ne bi napisal da ste sodelavci bi ti dal 14 let.

Ne-ne, jaz nisem njun sodelavec. Je pa res, da službeno prihajam tu in tam na obisk, te pa še malo oke mimogrede potegnem po mladih damah in kako kavo spijemo.

Spirit

propeler
18. jul 2007
5.746
1
36
Citat:
Uporabnik Numy pravi:
Tipično za babe. Tudi če s tabo nima namena nič več početi, jo moti, da bi ti vtikal kam drugam, sploh v kolegice.

sem hotel napisat ravno nekaj takega kot ti. Ženska je pomoje pripravljena it celo tako daleč, da bi mu še enkrat mal glavo zmešala samo zato, da bi pozabil na osebo B potem bi ga pa zavrgla. Vse samo zato, ker ne prenese da bi bila njena kolegica/sodelavka potešena s strani njenega bivšega. Ego jo boli.

Nasvet: podri žensko B in potem daj jasno vedeti prasici A da delaš vrtine na njeni sodelavki

kdosemjaz

Fizikalc
1. avg 2007
1.654
0
36
Aha, tipčki isto počnejo, da ne bo kdo spet rekel, da je to izključno domena žensk. Scena 'jaz ne bi bil s tabo, ampak ne prenesem pa, da bi bil kdo drug.'
bonk.gif

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.858
392
83
Tudi se najdejo taki ofkors, samo to ni tema zdajle. Samo medtem ko bi se tipi pretepal in sral ga glede tega, se ženske vržejo na hrbet, blatijo itd.

P.S. Model, če boš pravilno odigral tole imaš šanso pikati obe. :>

Floki

Guru
6. sep 2007
10.111
3.172
113
Ker šiht je to da jih grem še jaz mal pogledat pri nas vse kar imamo je stara roba

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.663
220
63
41
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
točno tako, z rahlim popravkom - pričakuje, da boš šel za župnika, ki se bo slinil po njej ...
wink-1.gif

lepo ji daj vedeti - you had me, you lost me. in da greš naprej, da pač, ti je sodelavka všeč. ampak te igre so lahko zapletene, čisto komot, da bo nekdo iz vaše trojice menjal službo v roku pol leta. razen, če gre za res veliko podjetje in nimate veliko stikov.

Shando

Pripravnik
21. avg 2007
287
0
16
LJ
Vprašanje: kaj sploh še debatiraš in hodiš na kavo z A če ima drugega "partnerja" ???

Posveti se B in ji mimogrede razloži, da poznaš opravljivko in lažnjivko A s katero ravno zato nočeš imet opravka. Če je B prava zate bo že skontala in A ne bo niti poslušala ali celo resno jemala
zmaga.gif

sonick

Polo 6n2 frajer
22. sep 2007
3.091
0
36
on the run
Eeee.....to se je že meni tudi dogajalo.........samo pri meni je tak blo, da sma se z eno f frendico nehala dobivat (pač iz določenih razlogov)..........pol pa sem ji povedal, da mam kao eno resno punco, potem pa se je trudla na vse pretege, da naju narazen spravi......

Babe pač.....škoda časa se ukvarjat s tem zakaj pa kako pa.....itd ker še sam bog neve kaj jim dogaja po glavi
smile-1.gif

B81

22. jul 2007
37.021
10.543
113
Temu se reče ženska previdnost, ima te za rezervo (A).

V obratnem primeru te A niti pogledala več ne bi in bi vso energijo dala tvojemu sodelavcu.

Tako da ti naredi enako, kot bi ona, če bi bila na tvojem mestu, morda te bo A opravljala osebi B, ampak to te naj ne moti, s svojo đemsbond zvitostjo boš 1. seksal z B in 2. dokazal A, da je bila LE fukfrendica in nič drugega.

Vsak od vas treh bo dobil nekaj, ti največ: A bo dobila lekcijo za naprej, B bo dobla, kar išče, ti pa si itak zmagal
grin1.gif

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Mater kompliciraš. Ali bi rad naredil žensko A ljubosumno ali bi rad seksal z žensko B?

Če bi rad seksal z žensko B, potem ti dol visi, kaj ta A praska.

Če bi rad samo naredil žensko A ljubosumno, ker dejansko hočeš A in ne B, potem si dosegel svoje.