Kaj igrate - zabavna tema

Vadim

Guru
2. jul 2020
6.887
8.931
113
iščem igro Commandos iz leta 1998.

Našel na steamu za 5€

in še nekje drugje za 1€:

Glede na to, da še nikoli nisem koristil steam-a oz. tega načina me zanima ali je drugi link ok?
Pa če nabavim zdle ali lahko potegnem igro dol recimo čez 1 mesec, ker imam težave z internetom in sem preko mobilnih podatkov?

Ne poznam, ampak lahko pogledaš tudi na gog.com, so bolj specializirani za stare igre. Za 3€ imaš obe prvi igri.

• Všeč mi je
Reactions: novaa in matej_

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
16.991
10.521
113
Same here… k si se zataknu pr misiji in en teden ni slo naprej, youtube z gameplayem pa walktrough pa se bi obstajal :)

Vadim

Guru
2. jul 2020
6.887
8.931
113
Ena izmed iger, ob katerih sem doživljal najhujše travme... :)

Pa trupla zlagal v temo kot veverice lešnike :valjamse:

Desperados serija je skoraj identična, par let nazaj je izšla trojka. Od istega studia je tudi Shadow Tactics - komandos igra s ninjami in samuraji na fevdalnem japonskem.

• Všeč mi je
Reactions: novaa

pek007

Majstr
8. maj 2007
1.204
368
83
40
Pa trupla zlagal v temo kot veverice lešnike :valjamse:

Desperados serija je skoraj identična, par let nazaj je izšla trojka. Od istega studia je tudi Shadow Tactics - komandos igra s ninjami in samuraji na fevdalnem japonskem.
Ja, desperados me se caka. Shadow tactics pa sem oba dela preigral. Na epicu sta bla free... Potem imas pa se:

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
16.991
10.521
113
Sej vem da me boste zdej zaj.ebaval ampak enmu morem povedat. Jz igram tud bloons TD5. Ja z baloni se spilam :rolleyes:

• Haha
Reactions: novaa

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
16.991
10.521
113
16 let nazaj sem part time programiral v eni firmi in me dajo v pisarno zraven enga tipa ki je bil tud sistemc…tko zanimiv pa mal poseben… in po kakem dnevu me vprasa “a mas facebook?”
Pa sem bil presenecen ker mi ni deloval da bi on mel facebook… pa jz pritrdim in on “a igras farmville?” In jz v smeh da seveda ne. In sledi smrtno resno navodilo “no zdej ga bos zacel ker rabim gorivo”. V glavnem v par dneh smeh pogruntal da zavoljo socializacije bo treba met farmville…in sem moral sadit pa pobirat pridelke da sem lahko sosedu v pisarni posiljal resurse :)))

nisem pa nikoli igral traviana, baje je folk tud sluzbe izgubljal ker so skoz gor viseli

• Haha
Reactions: Rekreacija

Gonzo

Guru
1. sep 2007
10.526
11.233
113
EU
Če se komu lušta po starem RTCW:

(je zastonj - delo enega samega razvijalca)
Je to nujno naložiti "Steam desktop aplication" , ali se lahko špila brez tega?

Vadim

Guru
2. jul 2020
6.887
8.931
113
Rabiš steam naložiti. Lahko pa pogledaš kje na spletu ce je tudi direkten prenos.

sajkek

Guru
16. mar 2008
39.828
13.974
113
maš pa še novga commandosa,

AndrejD

Guru
20. jul 2007
8.071
1.667
113
Ce bi kdo rad poceni igre je najboljsa opcija Epic games vsak cetrtek ob 17:00 igra zastojn.

Drugace se pa enkrat na 3-4 mesece prijavis/placas en mesec v Amazon prime video. Gres na twitch, linkas racun z amazonom. In preko amazona poberes tistih 30 ali koliko iger.

• Všeč mi je
Reactions: sajkek

ParrisLola

Zelenc'
13. mar 2026
9
2
3
iščem igro Commandos iz leta 1998.

Našel na steamu za 5€

in še nekje drugje za 1€:

Glede na to, da še nikoli nisem koristil steam-a oz. tega načina me zanima ali je drugi link ok?
Pa če nabavim zdle ali lahko potegnem igro dol recimo čez 1 mesec, ker imam težave z internetom in sem preko mobilnih podatkov?
Na splošno pogosto iščem dobre ponudbe. Pred kratkim sem naletel na https://gamblingorb-si.com/ in ima veliko dobrih ponudb na enem mestu. Odličen vir, če želite igrati za dobro.
Ja, Steam je popolnoma varen. Instant Gaming je sicer legit, ampak “grey market” – tveganje za težave s ključi obstaja.
Če kupiš na Steamu, lahko igro preneseš kadarkoli kasneje, ostane trajno v tvoji knjižnici!

matej_

Guru
25. okt 2007
2.326
814
113
sem že nabavil februarja.
na instant gaming sem dobil ključ, katerega potem preko steam-a igro dol potegnu. dejansko sem vse prek steama naredil.